Instagram Pinterest Youtube

Fürdőszoba harmóniára hangolva, a RAVAK komplett megoldásaival

Dátum: 30.10.2020
A RAVAK fürdőszobai koncepciók arra születtek, hogy a tökéletesség, használhatóság és dizájn jellemzőkkel, valódi megoldást nyújtsanak a használónak.

Van valami kivételes azokban a fürdőszobákban, ahol minden passzol mindennel. Csupán egy, az enteriőrt meghatározó alapgondolatra van szükség, amely esztétikus egésszé avanzsálja a helyiséget. Ez a szemlélet és a tökéletesen összehangolt fürdőszoba iránt elkötelezett tervezők hívták életre a RAVAK fürdőszobai koncepciókat, azokat az egyedülálló termékcsaládokba rendeződött szanitereket és bútorokat, melyekkel gyerekjáték harmonikus enteriőrt tervezni. Hogyan? Olvass tovább és eláruljuk a választ! A RAVAK  komplett fürdőszobai megoldásaira mindig számíthatsz, legyen szó akár apró helyiségről, akár grandiózus térről!

 

Amikor minden centiméter számít

Nem kell lemondani a kényelemről a helyiség szűkös adottságai miatt, a RAVAK Avocado és BeHappy II fürdőszobai koncepciók nem csak megcsillantják előtted a reményt, de olyan ötletes megoldásokkal, mint a kád fölé helyezett mosdó, garantáltan kihozzák a maximumot a legkisebb alapterületű helyiségből is. A kádak utolsó milliméterig átgondolt formavilágának köszönhetően a fürdőtér mérete optimális, a fürdés komfortos, a mosdóhoz való hozzáférést pedig semmi sem akadályozza. Amíg a kerekded vonalvezetés jellemezte Avocado termékcsalád egy tökéletes kád és mosdó duót kínál az apró fürdőszoba tulajdonosoknak, addig a klasszikus formákra épülő BeHappy koncepcióban kád, kádparaván, mosdók és még fürdőszobabútorok is megtalálhatóak.

 A fürdőszoba tökéletes megoldása a RAVAK koncepció.

 

Átlagos méretű fürdőszobák, kicsit sem átlagos berendezése

 

Adott egy fürdőszoba, amely nem túl kicsi és nem túl nagy – talán éppen ez a legideálisabb felállás? Lehet, bár ebben az esetben is meg kell hoznunk bizonyos döntéseket – gondolj csak a leggyakoribb kád vagy zuhanyzó dilemmára –, mégis könnyebb a feladat, mint amikor egy apró teret kell praktikusan berendezni vagy egy óriási helyiséget kell megtölteni élettel. Nem véletlen, hogy a RAVAK 8 fürdőszobai koncepciója közül 4 kifejezetten az efféle fürdőszobák berendezéséhez kínál tökéletes megoldást. A Formy 01, a Formy 02, a Rosa és a Classic termékcsaládok csupán formailag térnek el egymástól, a funkcionalitást, a trendi megjelenést és a magas minőséget már közös tulajdonságaik között tartjuk számon. Szóval csak egy kérdés van hátra: Melyik RAVAK koncepció áll legközelebb az elképzeléseidhez?

 

 A fürdőszoba tökéletessége a RAVAK koncepció.

Mindent bele!

 

Egy nagy alapterületű fürdőszoba, ahol mindennek kényelmesen jut hely, már önmagában maga a boldogság, azonban ha stílusos, időtálló és komfortos használatot ígérő szaniterekkel és bútorokkal rendezzük be a rendelkezésre álló teret, akkor az elégedettség érzése nem csak, hogy fokozható, de hosszú éveken át meg is tartható. A RAVAK 10° és Chrome koncepciókban túlzás nélkül minden megtalálható amire szükség lehet a fürdőszoba komplett berendezéséhez. A széles termékválasztékot pedig olyan ötletes megoldások teszik még izgalmasabbá, mint például a 10° koncepció esetében a termékek 10 fokos elforgatása, meghajlítása.

 

Érdekesség: A közel 250 darabból álló Chrome koncepció a magyar piac legapróbb részletekig átgondolt termékcsaládja!

 

A RAVAK Chrome fürdőszobai koncepciója a magyar piac legszélesebb megoldás.

 

Hagyd magad mögött az egymáshoz passzoló fürdőszobai elemek utáni kutakodást és dönts a 8 RAVAK fürdőszobai koncepció egyike mellett! Az aprólékosan, szakemberek által megtervezett termékcsaládokban megtalálható szaniterek és bútorok hibátlan egészt alkotnak együtt, a harmónia garantált! Kattints ide és fedezd fel most szóban forgó termékeket! Ha pedig további inspirációra vágy fürdőszoba témában kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve YouTube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!