Instagram Pinterest Youtube

Mindentudó alapanyagok: a RAVAK termékek megjelenésének és minőségének titkai

Dátum: 3.9.2020
Alapanyag és minőség. A RAVAK-termékek két meghatározó összetevője, az elégedettség nélkülözhetetlen komponensei. Ha fürdőszoba akkor RAVAK.

Hisszük, hogy elsőosztályú termékek kizárólag a legjobb nyersanyagokból készülhetnek, éppen ezért kellő figyelmet fordítunk az alapanyagok kiválasztására, melyekből aztán egyedülálló technológiai megoldásainkkal megismételhetetlen fürdőszobai produktumokat gyárthatunk a felhasználók számára! Kíváncsi vagy milyen alapanyagokból készülnek az egyedülálló RAVAK termékek? Tarts velünk ezúttal is és részletekbe menően olvashatsz az akril és az öntött márvány alapanyagokról, de még az 1,2 mm falvastagságú alumínium profilokról is, melyeket zuhanykabinjaink gyártásakor használunk!

Strapabíróak, stílusosak és ár-érték arányuk kivételes: Az akril RAVAK kádak ezért verhetetlenek

A RAVAK kádak könnyen formázható akrilból készülnek, így minden esetben olyan termékek kerülnek ki a gyárból, amelyek minden testalkatnak maximális kényelmet biztosítanak, harmóniában vannak a felhasználói igényekkel és stílusos megjelenésükkel a legújabb trendeknek is megfelelnek. A hosszú fürdőzések kedvelői lesznek csak igazán hálásak az akrilnak, ugyanis az alapanyag sajátos tulajdonsága, hogy tapintásra nem hideg és a víz is lassabban hűl ki benne. Ám nem csak a közvetlen felhasználóknak, de a kád beszerelését végző szakembereknek is kedvez az akril, méghozzá könnyű súlya miatt, amely egyszerű mozgatást eredményez. A RAVAK kádak gyártásához öntött akrillemezt használunk, amely hosszútávon megtartja formáját, nem görbül és nem reped

Ravak tipp: Mielőtt kádat vásárolsz, alaposan győződj meg a termék minőségéről! Akril kád és akril kád között is van különbség, ugyanis gyártástól függően kétféle típust – extrudált és öntött – különböztetünk meg! Nézd meg ezt a videót, melyben minden fontos információt megosztunk veled a témában és még törésteszteket is végzünk!

Tudtad? Most élettartam garanciát vállalunk minden RAVAK kádra, kattints ide és tájékozódj a részletekről!

A RAVAK zuhanykabinok ezért bírják még az extrém terhelést is

A zuhanykabinoknak szélsőséges környezetben, a forró víz, a gőz, a hőmérséklet és a levegő páratartalmának gyors váltakozásának hatásaival szemben is helyt kell állniuk. Éppen ezért szóban forgó termékeink 1,2 mm falvastagságú alumínium profilból készülnek, belső megerősítéssel! Ezáltal nem csak az extrém igénybevételnek, de az oxidációnak is tökéletesen ellenállnak! 

Ravak tipp: Nézd meg videónkat, melyben szakértő munkatársunk bemutatja, hogy más gyártóktól eltérően milyen alapanyagokból és felületkezeléssel, illetve milyen technológiával készülnek a RAVAK zuhanykabinok. Azonban ez még nem minden, egy szokatlan és látványos kísérletet is végzünk, amely egyértelműen bebizonyítja, hogy mit is jelent a RAVAK minőség!

Tudtad?  Minden zuhanykabinra és ajtóra 5 év garanciát vállalunk!

Így tökéletesek: zuhanytálcák és mosdók öntött műmárványból

Valamennyi RAVAK zuhanytálca és mosdó öntött műmárványból készül, amely őrölt dolomit és műgyanta keverékéből keletkezett kompozit anyag. Az öntött műmárványból készült termékek porózus mentesek, szilárdak és a többi anyag viszonylatában, mint a kerámia, a lemez vagy a klasszikus márvány ellenállók a baktérium és a penész lerakodásával szemben. A szóban forgó alapanyagból készült termékek felülete a poliészter műgyanta fehér, fénylő, rugalmas “Gelcoat” nevű réteggel van lezárva, amely könnyű tisztántartást és kellemes, meleg tapintást biztosít

Kiváló minőségű RAVAK mosdó a fürdőszobában

Tudtad? A tökéletesen egyenes éleknek és szögleteknek köszönhetően – amelyeket kizárólag az öntött műmárvány tesz lehetővé – a zuhanytálcák beszerelése könnyebb, a falsíkhoz való illesztésnél minimális a fugatávolság és mozgáskorlátozottak számára kialakított fürdőszobákba is alkalmasak.

Kiváló minőségű RAVAK zuhanytálca a fürdőszobában

Bízunk benne, hogy a kínálatunkban megtalálsz mindent, amire szükséged van új fürdőszobád kialakításához! Kattints ide és fedezd fel most a magas minőségű és stílusos produktumokban bővelkedő termékpalettánkat! Ha pedig további inspirációra vágysz fürdőszoba témában, kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve YouTube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!