Instagram Pinterest Youtube

A fürdés új dimenziója

Dátum: 9.6.2020
Ha térben álló kád, akkor: szabadság, elegancia, lágy, kerek forma. Egy új dimenzió, amelynek Te írod a szabályait. Minőségi akril kád, így melegebb hőérzet és hosszabb fürdőzési élmény.

A RAVAK térben álló kádak minden érzékszervünkre hatnak: a tetszőlegesen választott kilátást és a meleg tapintású akril alapanyagot a habfürdő illata és a fürdőszobát átjáró csend kerekíti egy magával ragadó egésszé. Ilyen lenne az otthoni relaxáció tökéletes színtere? Minden bizonnyal, éppen ezért megdönthetetlen a szabadon álló kádak népszerűsége és nem csak az egyedülálló designt kedvelők körében, hanem mindenkinél, aki spa hangulatra vágyik saját fürdőszobájában! Te is közéjük tartozol? Tarts velünk ezúttal is és tudj meg mindent a RAVAK térben álló kádakról! 

Az elhelyezés szabadsága

Bár a hagyományos kádak miatt megszoktuk, hogy az elhelyezést tekintve korlátok közé vagyunk szorítva, a térben álló típusok esetében magunk mögött hagyhatjuk a szokványos megoldásokat! Ha úgy tartja kedved, akár a fürdőszoba közepére is elhelyezheted a kiválasztott térben álló kádat. Mindössze azt tanácsoljuk, hogy hagyatkozz a benned rejlő szépérzékre és találd meg új szabadon álló kádadnak azt a helyet, ahol csodás kilátás tárul majd eléd a hosszú, pihentető fürdőzések alkalmával.

A fürdőszoba igai éke ez a térben álló kád.

Ketten is kényelmesen

Ha léteznek kádak, amelyek komfortos kialakításuknak köszönhetően két személy számára is kényelmes fürdőzést biztosítanak, akkor azokat kínálatunkban találod! Minden egyes RAVAK térben álló kádban középen található a lefolyó, kialakításukat tekintve pedig fontos kiemelni, hogy mindkét oldalon egyforma dőlésszög biztosítja a pihentető kikapcsolódást a felhasználóknak.

Hosszas fürdőzésekhez tervezve

A RAVAK térben álló kádak kiváló minőségű akril alapanyagból készülnek, így tapintásuk meleg és a víz is lassabban hűl ki, így akár órákon keresztül relaxálhatsz és élvezheted az otthoni spa élményt!

Hasznos: Jól figyelj, mert akril kád és akril kád között is lehet különbség! Bár az alapanyag információknál ugyanazt az alapanyagot láthatod feltüntetve, a minőség eltérhet, ugyanis gyártástól függően kétféle akrilt – extrudált és öntött – különböztetünk meg! Amennyiben megbízható, magas minőségű akril kádat szeretnél kapni pénzedért cserébe, akkor itt az ideje, hogy tájékozódj! Nézd meg szakértő videónkat, melyben minden fontos információt megosztunk a témában és még törésteszteknek is alávetjük mindkettő akril kádtípust!

Neked ajánljuk

A Solo kád formailag két alapvető geometriai alakzat tökéletes kombinációja – amíg a téglalap alakú alap vizuális stabilitást biztosít, addig az ovális felső rész a pihenés és a nyugalom érzetét kelti.

A RAVAK kádja, minden fürdőszoba fényesen csillogó ékköve.

A Freedom O kád lekerekített formavilágával biztonságot sugall, letisztult vonalvezetése pedig garantálja a zavartalan pihenést. Ráadás a megszokottól kisebb méretéből adódóan telepítése is könnyebb.

Minden fürdőszoba ezt kívánja: RAVAK térben álló kád.
A Freedom W kád falhoz állítható kialakításával azoknak nyújt megoldást, akik szabadon álló típust képzelnek el új fürdőszobájukba, azonban a helyiség adottságai nem teljesen teszik lehetővé a térben való elhelyezést.

A RAVAK Freedom kád sorozat fal mellé állítható változata.
Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod az elképzeléseidnek megfelelő térben álló kádat! Ha további inspirációra vágy fürdőszoba témában kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve Youtube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!