Instagram Pinterest Youtube

3 hasznos zuhanykabin-fejlesztés a RAVAK-tól

Dátum: 20.4.2020
A RAVAK zuhanykabinok népszerűsége a felhasználók körében nem véletlen. Minthogy az sem véletlen, hogy most érkezett el az ideje egyes zuhanykabin termékcsaládok fejlesztésének. Így lett szélesebb a MÁTRIX zuhanyajtó és így lett magasabb a 10° és Supernova zuhanykabinok, megfelelve a vásárlói, felhasználói igényeknek.

A RAVAK zuhanykabin választékában számtalan méret, forma, nyílásirány, szín és betétlemez közül válogathatunk – egy komplett szakértő csapat dolgozik azon nap, mint nap, hogy ezek a termékek maximálisan megfeleljenek a folyamatosan változó felhasználói igényeknek! Ebből adódik, hogy a RAVAK évről-évre újabb és újabb fejlesztéseket végez el a produktumokon azért, hogy azok a lehető legtökéletesebbek legyenek és a legszélesebb körben nyújtsanak megoldást a felújítók / építkezők számára. Idén sincs ez máshogy, így ezúttal 3 hasznos zuhanykabin innovációt mutathatunk be! Amennyiben kíváncsi vagy, melyek azok újítások, amelyektől idén a Matrix, a 10° és Supernova zuhanykabinok még felhasználóbarátabbá és praktikusabbá váltak, akkor tarts velünk a továbbiakban is!

 Matrix zuhanyajtó grandiózus méretekben

A kifejezetten tolóajtós megoldásokkal rendelkező modern megjelenésű Matrix zuhanykabin termékcsalád 2020-ban egy négyrészes, csúsztatható zuhanyajtóvalpontos megnevezése: MSD4bővült, amely 140, 160, 180 és 200 cm széles kivitelekben is elérhető. A szóban forgó zuhanyajtó falfülkébe, azaz két fix fal közé helyezhető, így alkothatjuk meg a szokásos szabványméretektől eltérő, óriási zuhanyzónkat. Amennyiben a tágas tereket kedveled vagy netán olyan zuhanykabint képzeltél el új otthonodba, amelyet ketten is kényelmesen használhattok, akkor íme a tökéletes megoldás. Ám nem csak ebben az esetben, hanem például akkor is jó szolgálatot tehet újdonságunk, hogyha akadálymentes zuhanyzó kialakítására van szükség. Ez a zuhanyajtó két rögzített és két eltolható részbőlközépső bejáratú ajtókbóláll, telepítése pedig csempézett fürdőszobába történik, közvetlenül a padlóra, beépített lefolyóval vagy padlóösszefolyóval.

Már 200 cm-es szélességben is vásárolható a RAVAK Matrix zuhanyajtója.

10° zuhanykabinok szokatlan magasságban

Az egyedülállóan praktikus formavilággal rendelkező 10° zuhanykabinok hamarosan új szintekre emelkednek, ugyanis a temékcsalád minden egyes tagja 195 centiméteres magasságban lesz elérhető. A RAVAK rövidesen át áll az új méreteknek megfelelő zuhanykabinok gyártására és leállítja a korábbi 190 cm-es típusok előállítását. Így a jövőben már nem csak azért tűnnek majd ki a tömegből a 10° fürdőszoba koncepció zuhanykabinjai, mert a klasszikus négyzet és téglalap forma mellett modern aszimmetrikus változat is megtalálható a termékcsaládban, illetve azért mert csúszkarendszerük rendkívül csendes és megbízható a SilentRun mechanizmusnak köszönhetően, hanem azért is mert extra magasságra váltanak idén!

Már 195 cm-es magasságban is vásárolható a RAVAK 10° zuhanykabin.

Supernova zuhanykabinok az új magasság nyomában

 Két modern megjelenésű zuhanykabin után egy klasszikus formavilágú típus is beáll a fejlesztések sorába, méghozzá a Supernova termékcsalád tagjai, amelyek a tavalyi évben felkerültek a legkedveltebb RAVAK zuhanyzók toplistájának élére. A jó hír pedig, hogy egyes Supernova zuhanykabinokSRV2-S és ASRV3 modellek –, ajtókASDP3 típusok – és oldalfalakAPSS / PSS változatok –  a már jól megszokott méretek mellett 195 cm-es magasságban is rendelhetőek! Bár megjelenésüket tekintve a puritán jelzőt viselik magukon, mégis számtalan innovatív tulajdonsággal rendelkeznek, ilyenek például a rendkívül széles elemválaszték és az Anti Block rendszer, amely az akadálymentes és csendes működésért felel. Azonban nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy gyárilag összeszerelt termékekről van szó, így a beépítés folyamata könnyű, a hibázási lehetőségek száma minimális.

 195 cm-es magasságban is elérhető már a RAVAK Supernova zuhanykabin.

 

Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod a számodra legideálisabb RAVAK zuhanykabint! Amennyiben további inspirációra vágysz fürdőszoba témában kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!