Instagram Pinterest Youtube

3 érv, hogy miért válassz RAVAK csaptelepet

Dátum: 27.3.2020
A fürdőszoba egyik gyöngyszeme a csaptelep, ha azt a kiválasztáskor a megfelelő szempontok alapján kerül be a vásárlói kosárba. Mutatunk 3 valós érvet, hogy miért a RAVAK csaptelepek a legjobb választás a fürdőszobákba.

Bár sokan “mellékszereplőként” tekintenek a fürdőszobában elhelyezett csaptelepekre, mégis meglepően fontos elemei a szóban forgó helyiségnek, gondolj csak bele hányszor használod őket nap, mint nap! Ebből adódóan szeretnénk felhívni figyelmedet a körültekintő csaptelepválasztás fontosságára és megmutatni miért érdemes a magas minőségű, stílusos megjelenésű és funkcionális csaptelepeket gyártó RAVAK produktumok mellett döntened! Tarts velünk, mert megtudhatod, hogy milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy elsőrangú csaptelepnek!

  1. Minőség mindenekelőtt

A RAVAK csaptelepek megbízhatósága már az alapanyag használatnál megmutatkozik, ugyanis magas minőségű sárgarézből készülnek és felületük optimális vastagságban krómozott

Tovább haladva, olyan fontos tesztfolyamatokhoz érkezünk, melyek egyértelműen a RAVAK csaptelepek magas minőségét garantálják. Ilyen például az ergonomikus zárószelepen elvégzett nyitásteszt, amely garantálja a kényelmes és egyszerű használatot. De nem mehetünk el szó nélkül a több, mint 700 000 mozdulatból összetevődő tesztsor mellett sem, amely elsősorban a kerámia kartus könnyű és akadálymentes működéséért kezeskedik. Mi több a kerámia kartusok 30 éves élettartam tesztnek is kivannak téve! 

Viszont nem csak ezekhez hasonló műszaki tulajdonságokban mutatkozik meg a RAVAK csaptelepek kiemelkedő minősége, hanem például olyan “háziasszony barát” sajátosságokban, mint a műanyag szűrőkből álló perlátor, melyeken gyakorlatilag nem tapad meg a vízkő

Végül, de nem utolsó sorban fontos kiemelni, hogy a RAVAK minden csaptelepére – kivétel a Suzan csaptelepek –  teljeskörű 5 év garanciát vállal! Ráadásként pedig még annyit, hogy a RAVAK csaptelepeket független szakértők igazolják!

  1. A divat változik, de a stílus örök

Ezt akár Krystof Nosal designer is mondhatta volna, hiszen az ő keze munkáját dicsérő RAVAK csaptelepekre egytől-egyig igaz ez az állítás. Művészi tehetségének köszönhetően évről-évre olyan csaptelepeket mutathatunk be, melyek nem csak hazai, de nemzetközi szinten is jól teljesítenek – ezt tökéletesen szemléleti a számos rangos design díj is – és az idő múlásával se engednek népszerűségükből! Bár a design egyértelműen jelen van minden egyes RAVAK csaptelep esetében, ez nem azt jelenti, hogy kizárólag minimal, modern modellek találhatóak a termékpalettán, ugyanúgy találunk klasszikus kiviteleket is. Éppen ezért vagyunk biztosak abban, hogy a RAVAK kínálatában te is könnyedén megtalálhatod a számodra legideálisabb csaptelepeket!

RAVAK csaptelep a fürdőszobába

  1. Gondolj egy csaptelepre, a RAVAK-nál van

Ha nem is ennyire széles a választék, de van miből válogatni az biztos! Nem is a különféle csaptelepek darabszámára, hanem inkább az egy termékcsaládon belül megtalálható csaptelep típusokra helyezzük a fókuszt. A legtöbb RAVAK csaptelep termékcsalád úgy épül fel, hogy egyazon stílusban találsz  mosdócsaptelepet, bidécsaptelepet, fali zuhany- és kádcsaptelepet, falba süllyesztett kád- és zuhanycsaptelepet, sőt még az R-box szerelési rendszerhez való falba süllyesztett csaptelepeket is! Ez óriási segítség lehet, hogyha maximális összhangra vágysz fürdőszobádban! Ilyen az, amikor egy gyártó koncepcióban gondolkodik!

A RAVAK kádperem csaptelep ideális választás a széles peremű kádakhoz.


Bízunk benne, hogy csaptelepválasztás esetén eszedbe jut a RAVAK és magas minőségű, stílusos megjelenésű és funkcionális csaptelepeink mellett teszed le voksodat! Amennyiben további inspirációra vágy fürdőszoba témában kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!