Instagram Pinterest Youtube

Az 5 legjobb RAVAK kád téli fáradtság ellen

Dátum: 4.12.2019
Nincs az a hóvihar és zimankó, amit egy forró, zavartalan, pihentető kádfürdő el ne feledtetne. Persze, ehhez a tökéletes kádra is szükség van – mutatjuk a toplistás modelleket!

Tél elején, ahogy egyre rövidebbek a nappalok, egyre hidegebb az idő, de még reménytelenül messze a tavasz, könnyen ránk tör a mélabú, a bágyadt kimerültség. Te ne hagyd magad elcsigázni, előzd meg a befordulást! A RAVAK inspiráló fürdőszobái és kényelmes kádjai segítenek tetőtől talpig felfrissülni. Higgy nekünk: A Nagybetűs Kád, egy kis habfürdő, lágy dallamok, némi illóolaj, egy csendes óra, és máris kicsattansz az energiától!

Az örök szerelem – Freedom W

A szabadon álló kád a lehető legnagyobb élményt nyújtja, már pusztán az első pillantásra is. A Freedom W modellben pedig egyenesen új dimenzióba emelkedik a szabadság: a kád természetesnek hat, hiszen rafináltan egyesíti a térben álló és a klasszikus kádak előnyeit, illetve gyengéd vonalaival elősegíti a relaxációt. Legmodernebb akril anyagának hála igen lassan hűl ki, ezért ideális a lusta, testet-lelket kényeztető kádfürdőzéshez!

Az örök szerelem – RAVAK Freedom W

A Freedom W, hasonlóan a többi RAVAK kádhoz, a többlépcsős minőségellenőrzésnek köszönhetően tízéves jótállást élvez, így egyetlen helyes döntéssel hosszú-hosszú évekig biztosíthatod önmagad és családod számára az érzéki spa élményt. Ügyes formatervezése miatt pedig a falhoz illeszthető, így a Freedom W modellel kisebb fürdőszobai alapterület esetén sem kell lemondanod a szabadon álló kád vizuális és használati élvezetéről! 

Impozáns méret, maximális kikapcsolódás – XXL

A szögletes kád nem véletlenül a legközkedveltebb kádtípus. Szinte minden fürdőszobába beilleszthető, a modern vonalvezetéseknek hála soha nem unalmas, valamint a diszkrét elő- és oldallapok miatt bármilyen stílushoz, formavilághoz illeszkedik. A RAVAK szögletes XXL modelljéről nem alaptalanul állítja tulajdon neve is, hogy hatalmas: hossza 190 cm, szélessége pedig 95 cm!

Maximális kikapcsolódás - RAVAK XXL kád

Ezeket a paramétereket azonban nem csak a legnagyobbak fogják értékelni, hiszen a praktikusan kialakított lábtámasztónak köszönhetően a kisebbek sem vesznek el a habokban. Az ergonomikusra tervezett, a test vonalaihoz tökéletesen simuló kartámasz pedig garantálja a tökéletes relaxációt.

Romantikus pillanatok kettesben – NewDay

Ki mondta, hogy pihenni, töltődni kizárólag egyedül lehet? A RAVAK választékában két felnőtt számára is tökéletes kényelmet biztosító modellek is szerepelnek, mert hiszünk benne: együtt a legjobb! Állítsd meg az időt, kedveseddel a kellemesen forró vízben ellazulva figyeljétek a kinti hóesést, és koccintsatok egyet a téli örömökre!

Romantikus pillanatok kettesben – RAVAK NewDay

A NewDay kád mindent tud, amit egy modern szemlélettel újragondolt, klasszikus sarokkádnak tudnia kell: tágas belső tér, szemet gyönyörködtető dizájn, minőségi alapanyagok, középre helyezett lefolyó, illetve praktikus rakodótér teszik ellenállhatatlanná. 

Modern csavar a praktikum jegyében – 10°

Az aszimmetrikus kádak kiválóan ötvözik a kád és a zuhanykabin funkcióját, így, ha bárki azt mondja neked, választanod kell az egyik lehetőség közül, ne hallgass rá: RAVAK a 10° koncepció egyedi akril modellje mindkét megoldást megadja számodra. 

Modern csavar a praktikum jegyében – RAVAK 10°

A 10° kád félúton van a szögletes és a sarokkád között, kádfürdőzéshez mégis meglepően tágas, miközben a termékcsalád minden tagjára jellemző 10°-os elfordítás esztétikus, modern hozzáadott értéket képvisel. Válaszd ezt a letisztult, de nagyszerű kádat fürdőszobád sarkába, és többé nem kérdés, hol pihened ki a téli hónapok gondját-baját! Az öntött akril modell két méretben, 160x95 cm, illetve 170x100 cm oldalhosszakkal várja, hogy elvarázsoljon.

Magazinba illő luxus – Solo

A RAVAK Solo kádja egy csapásra Hollywood fényűző hangulatát csempészi fürdőszobádba. A négyszögletű és az ovális geometriai alakzatok kivételes kombinációja tökéletes harmóniát teremt, és a fejedelmi luxus érzetét kelti. A modell azonban nem csak szép, hanem kényelmes is: az optimális dőlésszögű oldalfal követi a test vonalát, a középre rendezett lefolyó akár két fő számára is zavartalan relaxációt biztosít. Lehengerlő látvány, megismételhetetlen élmény – a Solo kád garantáltan a kedvenced lesz, és nem csak a téli hónapokban!

Magazinba illő luxus – RAVAK Solo

Tarts velünk Instagram és Facebook oldalunkon is, ismerd meg a legmodernebb fürdőszoba megoldásokat!