Instagram Pinterest Youtube

Hosszútávú megoldások a RAVAK-tól

Dátum: 4.11.2019
Ha olyan szanitereket, kiegészítőket keresel, melyek – amellett, hogy gyönyörűek – megbízhatók és elnyűhetetlenek, sőt, még a cég is melletted áll a termék egész élete során, jó helyen jársz!

Új fürdőszoba tervezésekor csak úgy szárnyal a képzelet! Pompás kádak, érzéki zuhanykabinok, frappáns és modern megoldások, tökéletes formatervezés – a választék izgalmasan nagy, az ember csak úgy kapkodja a fejét. Aztán kis idővel később, amikor kezd tisztulni a kép, formálódik az elképzelés, ha ránk hallgatsz, olyan darabok és modellek mellett döntesz, amelyek nem „csak” szemet gyönyörködtetőek, hanem garantáltan évekig szolgálnak majd téged és családodat. Ha biztosra szeretnél menni, olyan gyártó mellett teszed le a voksodat, aki végigkísér választástól a vásárláson át a beszerelésig, karbantartásig, sőt, az esetleges felújításig is. 

Nos, a RAVAK pontosan ilyen. Elmondjuk, miért.

Meglátni és megszeretni 

Először is, a RAVAK honlapján számos fotóval és látványtervvel illusztrálva megtalálod az aktuális katalógus, a kerámia vagy csaptelep választék minden darabját. Fürdőszoba koncepciók, termékcsoportok szerint lebontva végigböngészheted az összes forgalmazott modellt. Mire tehát úgy döntesz, élőben is megnéznéd a kiszemelt kádat vagy szaniter kerámiát, már pontos képed van a termékről.

A RAVAK fürdőszobák megfelelő törődéssel hosszú évekig kiszolgálják a családot.

A holnapon továbbá egy kattintással megnézheted, hol található a lakóhelyedhez legközelebbi bemutatóterem és forgalmazó. Látogass el a számodra szimpatikus üzletbe, és hagyd, hogy a RAVAK minőség élőben is elvarázsoljon: a legnemesebb alapanyagok, a legmodernebb technológiával készített tervezői bravúrok első érintésre meggyőznek majd. Simítsd végig kezeddel a Rosa 95 kád aszimmetrikus íveit, próbáld ki a tökéletesen záródó kádparavánokat, fedezd fel a Moon mosdócsalád geometrikus dizájnmegoldásait! Kérdéseiddel pedig fordulj bizalommal szakértőinkhez, akik készséggel állnak rendelkezésedre.  

Fedezd fel a Moon mosdócsalád geometrikus dizájnmegoldásait

Amikor minden a helyére kerül

Miután megvásároltad a számodra tökéletes fürdőszoba „elemeit”, ideje kirakni a kirakóst. A beszerelést természetesen bízhatod profira is – ajánljuk szerelőink listáját –, de ha úgy döntesz, saját kezedbe veszed a szerszámokat, akkor sem kell egyedül boldogulnod! A RAVAK Yotube csatornáján érdekes, izgalmas termékbemutatókon és háttérvideókon túl megtalálod az egyes modellek telepítési kisfilmjeit is. Ezekből pár perc alatt megtudhatod, miként szerelj be egy akril kádat vagy egy öntött műmárvány zuhanytálcát. Nincs más dolgod, mint megfogadni a tanácsokat, és lépésről lépésre felépíteni álmaid fürdőszobáját!  

Karbantartás és felújítás

A RAVAk-nál büszkék vagyunk az általunk képviselt páratlan minőségre, és célunk, hogy Te minél tovább élvezhesd termékeinket. Éppen ezért megalkottuk számodra a speciális tisztítószerek családját, mellyel évekig újszerű, makulátlan felületeket varázsolhatsz a mindennapi igénybevétel ellenére. A piacon kapható más szerekkel ellentétben ezek nem tartalmaznak klórt vagy más agresszív anyagot, így használatkor nem okoznak kárt. Mivel tisztítószereink – az általános tisztító Cleaner, a krómozott felületekről gondoskodó Cleaner Chrome, a lefolyóban lerakódott szennyeződések elleni Turbo Cleaner és a vízkő mentesség specialistája az AntiCalc Conditioner – hatékonyságát rendszeresen ellenőrizzük, teljes jótállást vállalunk rájuk!

 A RAVAK speciális tisztítószer családja előtt nincs akadály

Ha pedig szükségessé válik egy-két cserealkatrész beszerzése, a RAVAK ismét melletted áll: honlapunkon megtalálod zuhanykabinjaink pótelemeinek listáját. Az eredeti gyári alkatrészekkel például évekkel meghosszabbíthatod kabinod élettartamát! Egy kattintással eléred a teljes alkatrész árjegyzéket is, illetve ne feledkezz meg arról sem, hogy bemutatótermeinkhez, partnereinkhez bármikor nyugodt szívvel fordulhatsz. 

Veled vagyunk: a RAVAK szakértelmében megbízhatsz, hiszen nálunk a minőség és a felelősségvállalás nem csak üres frázis!

Tarts velünk, kövess minket Facebookon és Instagram oldalunkon is, ahol folyamatosan új tartalmakkal és ötletekkel jelentkezünk.