Instagram Pinterest Youtube

Szállodába illő fürdőkádak, amelyekben a lelked is újjászületik

Dátum: 9.10.2019
A tökéletes fürdőkád személyes ügy. Egy szentély, ahova gondolatban néha már napközben készülsz, egy menedék, ahol kizárhatod a külvilágot. Gondolatban most elviszünk a legjobb hotelek fürdőibe egy kis ihletért!

Csend. Sóktól és olajoktól illatozó, párás levegő. Pár falat csoki, esetleg egy pohár finom bor – vagy ráksaláta és frissítő smoothie, teljesen rajtad áll. Az emlékezetes kádfürdőzés mindenkinek mást jelent, abban azonban egyetértünk, hogy a testet és lelket felpezsdítő szeánsz középpontjában A Nagybetűs Kád áll, úgyhogy álmodozásra hívunk: elképzeltük, hogy a világ különböző pontjairól szemezgetett, ötcsillagos hotelek luxus fürdőszobáiba milyen kádat tennénk a RAVAK választékából. Tarts velünk, induljon az utazás!

Hotel Connaught, London

A brit eleganciát senkinek nem kell bemutatni. Stílusos formák, finom színek, virágok és drapériák minden mennyiségben. A kékvérű arisztokraták csodás világában a fürdőszoba is pazar: tágas tér, lágy formák és minőségi anyagok adják azt a hamisítatlanul birodalmi hangulatot, melyet kedvenc filmjeinkből is olyan jól ismerünk.  

A fürdőbe belépve azonnal szembetűnik az emeleti hálóba vezető lebegő lépcsősor drámai fokai elé, központi helyre állított Magnolia kád. Közelebb lépve látszik, hogy belső tere még annál is nagyobb, mint ahogy elsőre gondolnánk: a két személynek is kényelmes méret, és a középen kiszélesedő formatervezés miatt akár egy egész napot a habokban tölthetnénk! A legjobb öntött akrilból készült kád felülete erősen fényes, nem repedezik, nem kopik, így valóban időtlen látványt nyújt. Szólhatunk az inasnak, hogy készítse a fürdődet?

A RAVAK Magnolia kád igazi eleganciát tükröz

Lysabu Hotel, Osló

A norvég főváros méltán az egyik legnépszerűbb skandináviai úti cél. A híres északi minimalizmus Mekkája nem okoz csalódást a legnívósabb szállások terén sem. A letisztult, dizájn és ergonómia tökéletes egyensúlyából megszülető formák látszólagos egyszerűségüktől olyan ízlésesek. A valóságban természetesen minden vonal, minden görbület mögött aprólékos mérnöki tervezés áll – mindez csodás zöldövezetben álló Lysabu-ra, illetve fürdőszobáira is igaz.

A természetes színekel és textúrákkal játszó fürdőben a padlótól plafonig érő üvegfal tökéletes kilátást biztosít a kertre, de mi nem a fákat nézzük. A fürdő fókuszpontjában álló, minden figyelmet magának követelő Freedom O kádban gyönyörködünk. Lekerekített formák, gyengéd vonalak, hibátlan szimmetria, akár két főnek is kényelmesen elegendő tér. Igen, ez valóban minimalizmusból kihozott maximum! Képzeld csak el, ahogy a forró vízben elnyúlva élvezed a jól megérdemelt nyugalmat – semmi gond, lemondjuk mai asztalfoglalásodat, tudjuk, hogy a Freedom O nyújtotta szabadságból nem lesz kedved kiszállni. 

A RAVAK Freedom O kád mindenkit elvarázsol

Radisson Blu Bali Uluwatu, Bali

Egyetlen fürdőkörkép sem lehet teljes a trópusi édenkertek nélkül, úgyhogy merüljünk is el az örök nyár, az égszínkék tenger és forró, simogató homok világában. Már, persze, ha kijutunk a partra – van ugyanis egy elég hatásos érvünk amellett, hogy a földi paradicsomot ma lakosztályunk békéjéből, csak kívülálló szemlélőként élvezzük: a tökéletes fürdőszoba. 

A szerelem és a kifinomult romantika ihlette, szerényen csak fürdőnek nevezett szentélyből ugyanis nem akaródzik elindulni: a LoveStory II kád gondoskodik róla, hogy akár napokig spa szeánsszal kényeztessük tagjainkat! A stilizált szív alakú, aszimmetrikus, mégis kétszemélyes kád igazi kuriózum, tökéletes összhangot képez a térrel. A megfontoltan, de nagyvonalúan tervezett forma lágyan öleli körül a testet, csaknem kétméteres hossza garantálja a felhőtlen töltődést. Szívesen kérjük neked welcome koktélodat egyenesen a fürdőkád peremére!

Igaz szerelem első látásra: RAVAK Lovestory II

Maradj velünk Instagramon és Facebookon is, ahol rendszeresen új, inspiráló tartalmakkal jelentkezünk. Találkozzunk a jövő héten!