Instagram Pinterest Youtube

5 hasznos eszköz álmaid fürdőszobájának tervezéshez

Dátum: 2.10.2019
Ábrándozni, tervezgetni mindenki szeret, a konkrétumok meghatározása azonban könnyen gondot okozhat. Egy percig se aggódj, mi végig veled vagyunk! Mutatjuk, a ravak.hu-n merre indulj, mi alapján dönts.

A RAVAK-nál a stílusos, inspiráló és a személyiséget tükröző fürdőszobák körül forog a világ. Zuhanyzóink, kádjaink, bútoraink, mind-mind alapos tervezési folyamat eredményeként születnek, hogy ezzel megadhassuk neked azt a pluszt, amitől egyedi, különleges, és minden szempontból tökéletes lesz a végeredmény. Éppen ezért honlapunk számos tartalmat és eszközt sorakoztat fel, melyekből ihletet meríthetsz, sőt, akár pontos terveket és költségvetést is készíthetsz. Jól hangzik? Vágjunk bele, kezdjük az elején!

1. A RAVAK minőség

Ha még nem volt RAVAK fürdőszobád, mindenképpen javasoljuk, hogy ismerj meg minket. Bemutatkozónk segítségével közeli képet kaphatsz a márkáról, a képviselt minőségről, és arról az elhivatott, aprólékos munkáról, melyet hosszú évek óta szenvedéllyel végzünk. Olvass bele kiváló alapanyagainkról, alkalmazott technológiánkról, illetve igen csak szigorú ellenőrzési rendszerünkről szóló leírásainkba. Számunkra a közös munka a bizalom megszerzésével kezdődik!

2. Teljes fürdőszoba koncepciók

A tervezés első fázisa, amikor álmodozol, keresed az ötleteket, talán a legkellemesebb. Lassan kialakul a fejedben, milyen stílust képzelsz el, mi passzol hozzád, mi motivál. A komplett RAVAK megoldások sorát feltétlenül böngészd át, hiszen itt az összes koncepciónkról egyben megkapod a teljes képet: padlótól plafonig, az alapoktól a rafinált kiegészítőkig mindent megtalálsz.

Ismerd meg a RAVAK Rosa fürdőszobakoncepciót

A gyönyörű, élethű látványterveket átnézve megtudod, mit is jelent a Rosa aszimmetrikus, lágy vonalvezetése, az Avocado játékos helytakarékossága, vagy a Chrome hatalmas, ovális formatervezésű, letisztult választéka. Amint hangosan megdobban a szíved, meg is találtad a megfelelő irányt!

3. Katalógusok és árjegyzékek

Tudod már, melyik koncepció kelti majd életre stílusodat? Akkor jöhetnek a praktikusabb kérdések: zuhanykabint szeretnél, kádat vagy mindkettőt? A WC, a bidé külön helyiségbe kerülnek? Ezek mellett pedig természetesen az is fontos, hogy beleférj költségvetésedbe. Ha már kezd kialakulni fürdőszobád képe, a méretekről, verziókról, beszerelhetőségről és az anyagiakról mindent megtalálsz a RAVAK honlapján: összes termékünket részletesen bemutatjuk online katalógusunkban.

A RAVAK katalógusban mindent megtalálsz

A 2019-es kollekció mellett feltétlenül nézd át a csaptelepek és kiegészítők, valamint a szaniter kerámia és fürdőszobai bútorok katalógusát, de ne feledkezz meg kerámia kínálatunk átböngészéséről sem.

4. Online fürdőszobatervező

Ha vizuális típus vagy, illetve, ha a precizitásra esküszöl, imádni fogod a RAVAK fürdőszobatervező segédlet nyújtotta lehetőséget! Csak töltsd le, nyomtasd ki az anyagot, és már hozzá is láthatsz: rajzold fel fürdőszobád méretarányos alaprajzát, ne hagyd ki a vízvezetékeket, nyílászárókat, és hívd elő a benned rejlő lakberendezőt!

Tervezd meg a tökéletes fürdőszobát

Kádat az ablakhoz? Zuhanyt a sarokba? Hol kap helyet a WC? Mi lesz a mosdóval? Próbálj ki több megoldást, ne félj a formabontó variációktól – fogd fel a tervezést játékként, ahol te vagy az alkotó! Engedd szabadjára fantáziádat, és meglátod, hamar kialakul a tökéletes felállás.

5. Egyedi méret konfigurátor

Nem feltétlenül szabvány méreteket szeretnél? A RAVAK-nál erre is van megoldás: amint végeztél „lakberendezőként”, átalakulhatsz „mérnökké”! Ne félj, online tervezőnket gyerekjáték használni, csupán néhány kattintással kiszámolhatod egyéni, kifejezetten a te fürdőszobád adottságainak megfelelő zuhanykabin vagy kádparaván kialakítását, pontos árát, de azonnal megtudod a vonatkozó szállítási határidőt is.

Az egyedi fürdőszobamegoldások sem jelentenek lehetetlent

Nálunk te szabod meg a szélességet, magasságot, a keret vagy zsanérok színét, valamint a betétlemez típusát is. Így lesz fürdőszobád valóban az az egyszeri, megismételhetetlen szentély, amit megálmodtál magadnak!

Tarts velünk Instagramon és Facebook oldalunkon is, ha kíváncsi vagy a legjobb fürdőszobai megoldásokra! Jövő héten újabb ötletekkel érkezünk.