Instagram Pinterest Youtube

4 világváros ihlette RAVAK fürdőszoba

Dátum: 10.9.2019
Vannak helyek a Földön, melyeket egyszerűen látni kell! New York pezsgése, Párizs eleganciája önmagáért beszél. Segítségünkkel te is megteremtheted kedvenc úti célod hangulatát otthon, saját fürdőszobádban!

Pár pillanatra hunyd le a szemed, és képzeld el, ahogy egy hongkongi toronyház tetején található lakosztályod szabadon álló kádjából eléd tárul az egész város, vagy, ahogy Miami tengerpartján fekvő házad walk-in zuhanyából kilépve nem látsz mást, mint a végtelen óceánt… Ugye, milyen mesésen hangzik? Ráadásul egy-egy jól megválasztott RAVAK fürdőszobával ez nem csupán ábránd: a páratlan élményt egész évben élvezheted, még akkor is, ha el sem hagyod az országot. Mutatunk pár pazar megoldást egy kis inspirálódáshoz!

1. A Nagy Alma vonzásában

New York, és főleg Manhattan maga az amerikai álom. Önmegvalósítás, siker, csillogás karrier fronton, menő formák, modern stílus, a legmagasabb minőségű alapanyagok a belsőépítészet terén. Az aprólékosan tervezett sugárutak hálózata, a megannyi dizájn innováció, a soha nem lassító élet – ebben a dzsungelben joggal érzed úgy, hogy minden lehetséges!

RAVAK fürdőszoba New York hangulatában

A RAVAK 10° koncepció éppen ezt az atmoszférát hozza fürdőszobádba! A már több díjat bezsebelt család megfelel minden modern elvárásnak. Az egyes egységek 10°-os elforgatásával frappáns, átgondolt harmónia születik a helyiségben: az aszimmetrikus sarokkád, zuhanykabin, a mosdó, de még maga a bútor is tükrözi azt a dinamikát, ami az egész várost felejthetetlenné teszi. A RAVAK-tól megszokott kiváló alapanyagok pedig garanciát jelentenek az időtálló minőségre. Ugye érzed is, ahogy rád is átragad a Sex és New York világmegváltó lendülete?

2. Hazatérés Afrikába

A fekete kontinens déli csücskét őrző Fokváros igazi modern metropolisz, ami a mai napig nem engedte el ősi hagyományait. A páratlan természeti környezet, a fantasztikus gasztronómia, az izgalmas, törzsi alapokra helyezett, de nagyon is 21. századi építészeti megoldások mind-mind a bolygó legjellegzetesebb városainak sorába emelik Fokvárost. Hagyd, hogy magával ragadjon Afrika egzotikus varázsa – saját fürdőszobádban is!

Tiszta Afrika a RAVAK fürdőben

A Formy 01 koncepció letisztult vonalvezetésével, ergonomikus formáival és kortalan dizájnjával igazi utazás az érintetlen természet világába. Az Aszimmetrikus kád és különleges csempeburkolat kombinálásával könnyedén beviheted fürdődbe a kő, a fa, a dzsungel hangulatát, de akár dönthetsz a letisztult megjelenésű, a kádhoz passzoló elő- és oldallap mellet is.  A légies, de ellenálló mosdópult, valamit a tágas és szemet gyönyörködtető mosdó akár egy luxushotelben is kiválóan megállná a helyét. Téged is megihletett a szavannák földje?

3. Romantikus francia pillanatok

Párizs – szerelem, stílus, elegancia. Ki nem habarodott még bele a francia főváros hangulatába? Fenséges rokokó, túlcsorduló barokk épületek amerre nézünk, Európa legjobb művészeti tárlatai, világelső divatházak csillogó szalonjai, hangulatos kis kávézók megismételhetetlen bája.

Romantikus fürdőszoba egyenesen Párizsból

Ha te is szeretsz elmerülni a romantikus filmek világában, imádni fogod a RAVAK Rosa koncepció sikkes vonalait, luxust árasztó megoldásait, melyekkel bármelyik fürdőszobában idilli hangulatot varázsolhatsz! A termékcsalád elemei maximálisan összhangban vannak egymással, a sokéves tapasztalat és alapos tervezés eredményeként pedig még a kisebb helyiségekből is kihozzák a lehető legtöbbet! Válogass kedvedre a háromféle Rosa kád között, szerezz be egy káprázatosan látványos mosdót szekrénnyel és tükörrel, illetve ne feledkezz meg a stílusban passzoló csaptelepekről sem! Máris kész vagy saját, párizsi fürdőszobád tervezésével, ahol minden nap Versailles úrnőjének érezheted magad!

+1. Tokió szupermodern maximalizmusa

Japán mintha egy másik bolygón lenne – kultúrájában, irodalmában, építészetében, gasztronómiájában annyira egyedülálló és jellegzetes, hogy bármikor, bárhol, azonnal ráismersz. A gésák díszes, bonyolult tradíciókkal átszőtt világa a hétköznapokban már a múlté, hiszen átvette helyét egy jövőbe mutató, végletekig funkcionális, letisztult és hatékony szemlélet, amit lehetetlen nem szeretni. Tokió éjjel-nappal nyüzsgő, neon reklámoktól színes arca izgalmas kontrasztban áll a legszebb szállodák és otthonok minimalista fényűzésével. 

Tokió, fürdőszoba, RAVAK

Megértjük, ha egy űrkorszakot idéző, praktikus és stílusos fürdőt szeretnél, készültünk is egy szuper hírrel: a RAVAK Chrome koncepció több mint 250 eleme mind rendelkezésedre áll, hogy megvalósítsd álmaid összeállítását. A tökéletes összhang megtartásával variálható WC-k, bidék, zuhanykabinok, kézmosók és más elemek számtalan variációt tesznek lehetővé, így fürdőszobád garantáltan egyedi lesz. A legmodernebb kerámia vagy műmárvány alapanyagok, a legjobb minőség és a messziről felismerhető, utánozhatatlan RAVAK dizájn mind főszerepet játszik abban, hogy nap, mint nap úgy érezhesd a cseresznyevirágok földjén indítod és zárod napodat.

Maradj velünk Instagramon és Facebookon is, ahol rendszeresen új, inspiráló tartalmakkal jelentkezünk. Találkozzunk a jövő héten!