Instagram Pinterest Youtube

3+1 tipp az őszi fürdőszoba nagytakarításhoz

Dátum: 3.9.2019
Tény, hogy takarítani csak nagyon kevesen szeretnek. A megfelelő eszközökkel és tisztítószerekkel azonban sok időt és fáradtságot spórolhatsz magadnak, ráadásul fürdőd is meghálálja a profi gondoskodást!

A forró, csodálatos augusztussal a hátunk mögött lassan itt az őszi nagytakarítás ideje. Megértjük, ha nem lelkesedsz különösebben az előtted álló feladatért, de hidd el, a padlótól plafonig csillogó-villogó, friss illatú fürdőszoba téged is felvillanyoz majd – főleg, hogy lélekben lassan készülhetsz a hűvös esték szantál vagy csokoládé illatú, gazdagon habzó, ráérős kádfürdő-szeánszaira! Megmutatjuk, mivel és hogyan varázsold makulátlanná szanitereidet, melyik felülethez melyik tisztítószert válaszd! Meglásd, nem is fog nehezedre esni, az eredmény pedig mindenért kárpótolni fog!

Takarításban se add lejjebb az élvonalnál!

A RAVAK-nál kizárólag elsőosztályú alapanyagokkal dolgozunk, hiszen célunk, hogy időtálló kádakat, csaptelepeket, zuhanykabinokat készítsünk, melyekkel megfelelünk a legmagasabb elvárásoknak és igényeknek. Szanitereinket tehát mind design, mind minőség tekintetében hosszú távra tervezzük. Termékeink hosszú élettartamához azonban egyértelműen elengedhetetlen a megfelelő karbantartás is, ezért aprólékos munkával kifejlesztettük a RAVAK saját tisztítószer családját, amellyel tökéletes és kíméletes munkát végezhetsz!

A piacon elérhető más márkák termékeivel ellentétben ezek nem tartalmaznak klórt vagy más agresszív anyagot, így használat közben nem károsítják a szaniterek felszínét. Alkalmazásukkal fürdőszobád üveg, akril, krómozott, műanyag és kerámia felületeit karc- és károsodásmentesen kezelheted, miközben a tökéletes tisztaságról sem kell lemondanod. Nézzük a választékot!

1. Az univerzális megoldás

A minden felületre aggodalom nélkül alkalmazható RAVAK Cleaner a fürdőszoba igazi sztárja! Gond nélkül eltünteti a koszt, a zsíros lerakódásokat és a vízkövet is, miközben nem árt még a legkényesebb felületeknek sem. Használhatod csaptelepeken, akrilkádakon, zuhanytálcákon, zuhanykabinok betétlemezén, az összes kerámiaborításon – az 500 ml-es kiszerelésnek, és takarékos szórófejes flakonjának hála gazdaságos és hatékony szövetségesed lesz!

RAVAK áltanálos tisztító fürdőszobába

2. Dupla védelem vízkő ellen

Tudtad, hogy cégünk egyik innovációja, a célirányosan az üveg betétlemezzel rendelkező zuhanykabinok, ajtók és kádparavánok számára fejlesztett RAVAK AntiCalc® üvegvédő réteg automatikusan, még a gyárban felkerül szanitereidre? Nem is kell kérned – az extra, láthatatlan borítás nálunk “alaptartozék”, feladata pedig, hogy megakadályozza a vízkő és más szennyeződések lerakódását

A védőréteg ellenáll a kíméletes tisztítószereknek, nem kopik le, azonban néhány havonta – ha otthonodban nem kemény a víz, elég lehet akár félévente – érdemes a RAVAK AntiCalc Conditioner-rel felújítanod. Használata pofonegyszerű: a RAVAK Cleaner-rel való alapos tisztítás után egy puha ronggyal vidd fel a felületre, hagyd megszáradni, majd töröld fényesre – ennyi az egész!

RAVAK vízkőoldó a csillogó felületekért
3. Kényeztetés a króm felületeknek

A RAVAK Cleaner Chrome egy speciális tisztítószer, kifejezetten a krómozott szaniterek és tartozékok igényeihez fejlesztve. Mindent tud, amit univerzális „testvére”: kíméletesen, de kérlelhetetlenül elbánik a lerakódásokkal, használatával pedig a fémes felületek nem veszítenek csillogásukból, karcmentes fényük sokáig megmarad. Segítségével egy-kettőre eltüntetheted a vízkövet és a zsíros foltokat, mintha sosem lettek volna – élvezd ki, hogy fürdőszobád hosszú hónapok múlva is vadiúj hatását kelti!

RAVAK króm felületek tisztítója

+1. Makacs szennyeződések ellen

Ha igazán nehéz a helyzet, vesd be a nehézlovasságot: a RAVAK TurboCleaner ellentmondást nem tűrően eltávolítja a kád, zuhanykabin vagy mosdó lefolyóban lerakódott szennyeződéseket. (Fontos: A készítményt kizárólag a lefolyóban szabad használni!)

RAVAK TurboCleaner a makacs foltok ellenTarts velünk, kövess minket Facebookon és Instagram oldalunkon is, ahol folyamatosan új tartalmakkal és ötletekkel jelentkezünk.