Instagram Pinterest Youtube

3 szempont a tökéletes WC-hez

Dátum: 26.6.2019
Alapanyag, design és összhatás - kövesd a WC csésze kiválasztása során ezt a 3 szempontot, hogy megtaláld azt az ideális darabot, amelyet hosszú évekig elégedetten használhatsz. Tarts velünk, mert hasznos tippekkel segítünk!

A WC kiválasztására sokszor kevesebb időt szánunk, mint a zuhanyzó vagy a kád megvásárlására, holott sokkal gyakoribb használatnak van kitéve. Kulcstényező a fürdőszobai kényelem szempontjából, így nem érdemes elkapkodni a döntést. Járj utána a legfontosabb szempontoknak, a termékek egyedi jellemzőinek, hogy átgondolt döntést hozhass a fürdőszobatervezés vagy -felújítás során. Első lépésként olvasd el cikkünket!

Találd meg az ideális WC-t a fürdőszobába!

1. Tudj meg mindent az alapanyagról!

Ha olyan szanitert szeretnél, amely kiállja az idő próbáját, válassz megbízható alapanyagból készült modellt! A RAVAK WC-k például magas minőségű kerámiából készülnek, így garantált, hogy bírni fogják a rendszeres használatot. Kifejezetten strapabírók és ellenállók a mechanikai (ütések, ütődések) és a kémiai behatásokkal (tisztítószerek) szemben is. Ezek mellé társul az alapanyagból adódóan a makulátlan fehérség, az egységesen sima felület, amely ráadásként könnyű tisztíthatósággal párosul. Ezt segíti a WC-k formai kialakítása is.

2. Szemrevételezd a formát, a designt!

És ha már forma… Nagyon fontos, hogy ha az alapanyagot kiválasztottad, gondold végig a design szempontokat is. Talán úgy tekintesz leendő WC-dre, mint egy kötelezően beszerzendő, unalmas szaniterre, ám ebben az esetben tévedsz. Ez a sokszor alábecsült, ám kétségkívül fontos darab is bírhat ötletes designnal és izgalmas formai megoldásokkal. Mi hiszünk az egyszerűség nagyszerűségében, így modelljeinket úgy alkottuk meg, hogy mentesüljenek minden zavaró részlettől (például szem előtt lévő csavaroktól, stb.). Azért választottunk fali kialakítású toaletteket, hogy könnyen tisztíthasd és takaríthass körülötte. Szintén praktikum szempontjából gyártottunk peremmentes modelleket, amelyek emellett a jól bevált öblítő rendszerrel (az ún. gallér fúvókáival) oda irányítják a vizet, ahová azt szükséges. A kényelmedről gondoskodik a Soft Close rendszerű ülőke is, amely sosem csapódik le hirtelen, csöndes záródást tesz lehetővé.

Az ideális WC mellett praktikus bidére is szert tehetsz a RAVAK kínálatából.

3. Gondold át a teljes fürdőszobai összképet!

Amikor meghozod a végső döntést, már csak azt kell átgondolnod, hogy vajon melyik darab illik a fürdőszobád hangulatához és stíluselemeihez. Bár mindegyik WC-nk univerzális stílussal rendelkezik, mégis akad közöttük néhány apróbb különbség a WC csésze formáját tekintve, illetve a perem kialakítása is eltérő (Rim és RimOff modellek). Amit érdemes még megfontolnod, hogy választasz-e hozzá kiegészítőket. Remek szolgálatot tehet egy okosan kiválasztott bidé, valamint a stílusban illeszkedő kiegészítők, például WC papír tartó is. A falra szerelendő nyomólapok is lehetőséget teremtenek egy kis változatosságra, ahogyan a tartály típusai is. 

+1 Születésnapi akció a RAVAK-tól!

Nem szeretnéd tovább halogatni a toalett vásárlást? Úgy érzed, ideje kiválasztani a nyerő darabot? Akkor még megteheted, hogy élsz 20. születésnapi akciónk kedvezményével.

Vedd igénybe a 20 éves RAVAK jubileumi fürdőszoba akcióját!

Vásárolj 2019. június 1-30. között WC csészét ülőkével, tartállyal és nyomólappal, hiszen így 20.000 Ft csomagkedvezménnyel ajándékozunk meg. Ez akár 15% kedvezményt is jelenthet a csomag választott tételeitől függően! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen rendkívül jó minőségű szaniterek várnak arra, hogy végre felfedezd őket!

Tájékozódj a kínálatról ide kattintva! Kövesd tartalmainkat a Facebookon és az Instagramon is!