Instagram Pinterest Youtube

Fürdőszobabútort keresel? 3 kedvenc a Chrome koncepcióból!

Dátum: 28.5.2019
Termékeink megalkotásakor mindig szem előtt tartjuk, milyen fontos szerepet tölt be a fürdőszoba a családok életében. Itt kezdődik minden nap és gyakran ez az utolsó előtti állomás a nap végén, így fontos, milyen szaniterekkel és hogyan rendezzük be ezt a meghatározó helyiséget.

A fürdőszoba központi szerepet tölt be minden háztartásban, ezért nagyon fontos, hogy a praktikumot szem előtt tartva határozz a berendezéséről, valamint megtaláld azt a stílust, amely szerethetővé teszi. E célból alkottuk meg a közel 250 (!) összehangolt elemből álló  Chrome koncepciót. A méltán népszerű termékcsalád átgondolt stíluselemekkel rendelkezik, ilyen például a meghatározó ovális forma, mely úgy teszi különlegessé fürdőszobádat, hogy nem csorbítja a szaniterek funkcióit. Mindez nagyon fontos, hiszen a megfelelően kialakított fürdő így a nyugalom szigete lesz egy fárasztó nap elején és végén.

A Chrome koncepció összehangoltsága páratlan légkört teremt a fürdőszobában.

A komplex koncepció sikere a részleteken múlik, így a kád, a zuhanyzó mellett fontos szerepet töltenek be a fürdőszobabútorok. Ha éppen az ideális darabokat keresed, megosztjuk veled három kedvencünket, bízva abban, hogy megtalálod közöttük a sajátjaidat. Felkészültél?

Dupla mosdó alatt dupla hely!

Akármilyen méretű fürdőszobád van, gondoskodnod kell a mindennapos használatban lévő tárgyak és kozmetikumok elhelyezéséről. A legpraktikusabb megoldás ehhez a mosdó alatti tárolás, ugyanis ott nem csak kéznél vannak kedvenceid, stílusosan tudod vele elrejteni azokat a vendégeid elől is. Bár a Chrome koncepció mosdó alatti szekrényei különféle méretekben érhetők el, a mi nagy kedvencünk a dupla mosdó alá illő szekrény, hiszen ez aztán valóban elegendő helyet biztosít az egész család piperéi számára.

Nem csak a tárolási lehetőségek miatt javasoljuk, hanem azért is, mert anyaga a koncepció többi darabjához hasonlóan impregnált, így nedves, párás környezetben is strapabíró. Nem csak néhány hónapig gyönyörködhetsz majd benne, hanem hosszú éveken keresztül otthonod egy kedvenc bútora lehet.

A Chrome fürdőszobabútorok harmonikus egységet alkotnak egymással a fürdőszobában.

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem

Nem csak a nők kiváltsága az ápolt kinézet, amelynek kiindulópontja a fürdőszoba és a jól megválasztott tükör. Gondold csak végig, mi mindenre jó egy fürdőszobai tükör: fésülködsz, sminkelsz, kontaktlencsét cserélsz vagy csak az arckrémed felkenéséhez nézel bele… Bármire is használod, mindenképp fontos a megfelelő fényviszonyok kialakítása, melyben nekünk a Chrome tükör nyújtja a kívánt segítséget a mindennapokban.

A beépített világítás ráadásul a termékcsaládtól megszokott módon nem csupán funkcionalitást biztosít, jellegzetes formája gyönyörködtet is. Így már az sem probléma, ha a fürdőszobádban nem kapott helyet ablak: csodás fényben készülődhetsz a jó világításnak köszönhetően. És, hogy miért pont a Chrome 800-as nevet viselő tükör? Nos, ha már a mosdó alá a lehető legszélesebb szekrényt választottuk, miért ne használnánk ki a felette lévő felületet is a lehető legokosabban?

A tárolás mestere: Chrome magasszekrény

Amennyiben fürdőd mérete megengedi, érdemes további szekrényekben is gondolkodnod a tárolási problémáid megoldásához. A mosdó alatti szekrény ugyan sokféle napi használatú dolgodat elrejti, mégsem képes mindennek helyet adni. Erre kínál megoldást a magasszekrény, mely stílusában a többi fürdőszoba bútorhoz igazítva teljes összhangot kölcsönöz a helyiségnek. Csempésznél egy kis extra színt a sok fehér árnyalatú bútor, szaniter közé? Válaszd a cappuccino színt, amely vásárlóink egyik nagy kedvence. Bármelyikre is esik majd választásod, biztos lehetsz benne, hogy sok évig szolgál majd, hiszen a már említett speciális impregnált anyagnak köszönhetően nem tesz kárt benne a víz, a pára.

És hogy miért ajánljuk még? A praktikus belső kialakítás miatt. Hiszen a ⅔ és ⅓ arányban megosztott felső és alsó rész lehetővé teszi az igényeidnek leginkább megfelelő pakolást, rendszerezést.

A Chrome szekrényekbe minden belefér, amire szükséged lehet a fürdőszobában!

A Chrome koncepciót számos pozitív jelzővel illethetnénk, hiszen az egyik legnépszerűbb termékcsaládként számos pozitív visszajelzést kaptunk róla az évek során. A klasszikus vonalvezetés és az univerzális kialakítás azonban két olyan tulajdonság, melyet fontosnak tartunk hangsúlyozni, hiszen épp emiatt válik sokunk kedvencévé. Többek között erről is hallhatsz az alábbi videóban, ahol kollégánk mutatja be a fürdőszobabútorok ismérveit.

Mi hát a tanácsunk? Kedvenc szanitereid, fürdőszobabútoraid kiválasztásakor a szépség mellett a praktikumra is ügyelj. Amennyiben mindez számodra is fontos, jó szívvel ajánljuk, hogy válaszd a csereszabatos, komplex Chrome koncepciónkat, legyen szó a fentieken túl akár zuhanykabinról, WC-ről vagy csaptelepről.

Tarts velünk a jövő héten is inspiráló fürdőszoba tartalmakért és kövess minket az Instagramon, valamint Facebook oldalunkon is!