Instagram Pinterest Youtube

A tökéletes szaniter páros - Díjnyertes Solo kád és mosdó

Dátum: 16.4.2019
Nemzetközi design díjak sorozatát zsebelte be a RAVAK legújabb Solo kádja, mely fenséges összhangot alkot a hozzá tartozó mosdóval. Bemutatjuk a modern és exkluzív fürdőszobák legújabb két kellékét: mindkettő egyedülálló design élmény, amely mégis párban érvényesül a leginkább!

Hogyan lehet valami egyedülálló, ami párban az igazi? A Solo kádat és a mosdót is páratlan design és kimagasló minőség, valamint funkcionalitás határozza meg, amelyek  így külön-külön is rendkívüli esztétikai élményt nyújtanak. Azonban együtt alkalmazva őket a fürdőben fejedelmi lesz az összhatás! Ismerd meg mindkét szanitert, ha különösen szép fürdőszobára vágysz!

A Solo kád és mosdó külön-külön is exkluzivitást varázsol a fürdőszobába.

Íme a Solo kád - Fürdőszoba korlátok nélkül!

A Solo kád azok kedvence lesz, akik nem szeretnek kompromisszumot kötni és kedvelik az exkluzív, elegáns, letisztult megjelenést a fürdőben is. A Solo olyan szabadon álló kád, amely rendkívül impozánsan mutat nagyobb alapterületű fürdőszobában. Ez a kád a harmónia megtestesítője: alapja téglalap alakú, mely tekintélyes és határozott vonalakat mutat, de formatervezése mindemellett lágy és kellemes, köszönhetően az ovális felső résznek. A két geometriai alakzat kivételes kombinációja egy olyan fürdőkádat eredményez, amely vonzza a figyelmet és bármikor fürdőzésre csábít - akár a pároddal közösen, hiszen a középen elhelyezett lefolyó egyszerre két személy számára is kényelmes relaxálást biztosít.

A szabadon álló Solo kád harmóniában egyesít két geometriai alakzatot és luxus látványvilágot kínál.

A kád átgondolt formatervezését - amelyet a méltán elismert Nosal Design Studiónak, Kryštof Nosálnak köszönhetünk - mi sem bizonyítja jobban, mint a rövid idő alatt elnyert, rangos szakmai elismerések. A Solo kád 2019-ben meghódította Chicagóban a Good Design díj zsűrijét és elnyerte az iF Design, a RedDot Design, valamint az Elle Deco Magazin díjait is. Mindez alátámasztja azt, hogy a legfrissebb trendeket is követhetjük úgy, hogy minden szögletében és ívében klasszikus értékekkel bíró - például időtálló és hosszú távon megbízható - szanitert álmodunk meg. Tudtad, hogy erre a különleges kádra 10 év garanciát vállalunk?

A különösen ellenálló és strapabíró öntött akril kádhoz elegáns, padlón álló csaptelepet kínálunk, amellyel teljes lesz a vizuális és a használati élmény is. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, a hatás tovább fokozható?

Koronázd meg az összhatást Solo mosdóval!

A Solo által fémjelzett design harmónia nem ér véget a kádnál: az összképet a stílusban illeszkedő Solo mosdó koronázza meg.

Az öntött műmárvány Solo mosdó formavilága egyezik a kád megoldásával. Kiegészíti azt, de önmagában is megállja a helyét.

A mosdó kihangsúlyozza a kád által már bemutatott formavilágot. Alapja négyzetes, a peremrész vonala pedig ovális. A két alakzat, a kör és a téglalap a mosdó esetében is harmonikus, szemnek kellemes egészet alkot. A Solo mosdó előnye, hogy 5 év garanciával, valamint számos kombinációs lehetőséggel számolhatsz, amennyiben ezt a modellt választod; játssz igényeid szerint a térrel és ha indokolt, bátran helyezz el kettőt egymás mellé, két külön mosdópultra. (Ne feledd, hogy a Solo mosdó kizárólag mosdópultra helyezhető!)

A Solo mosdókat duplamosdóként is élvezheted, mosdóőultra ültetve. A hozzáillő csodás kád pedig a hab a tortán!

Egészítsd ki a mosdót a stílusban leginkább hozzá illő csapteleppel. A RAVAK választékból érdemes megtekintened a 10° (többféle magassággal), a Chrome és Classic csaptelepeket, amelyek vonzó kiegészítői lehetnek a mosdónak.

Válaszd a Solo mosdót, ha fürdőszobádban nem csak a designt szeretnéd élvezni, hanem az öntött műmárvány alapanyag előnyeit is: a végeredmény precízen kidolgozott forma, egyenletes és hófehér felület, valamint tartós és tömör szerkezet. Sok-sok évre “Solo” kialakítás, ikonikus forma, egy kis frissességgel, a kádnál már bemutatott klasszikus értékek mentén. Neked elnyerte a tetszésedet? :-)

Ha igen, kövess minket továbbra is Facebookon és Instagramon, ahol újdonságokkal, praktikus fürdőszoba tippekkel és rendszeresen frissülő tartalommal várunk!