Instagram Pinterest Youtube

A fekete az új fehér! - 2 zuhanykabin a legmodernebb fürdőkbe

Dátum: 25.3.2019
A fürdőszobatrendek 2019-ben is izgalmas megoldásokat tartogatnak a fürdőszobatervezés előtt állók számára, melyek közül most az egyik legkülönlegesebbre helyezzük a hangsúlyt: felkészültél egy kis “fekete” mágiára?

Ha fontolgatod a fürdőszoba felújítását, nem csak a megfelelő tervezői segédeszközöket kell megtalálnod hozzá, hanem tisztában kell lenned a legfontosabb design irányvonalakkal, amelyeket szeretnél megjeleníteni a fürdőben. Éppen ezért fontos, hogy tovább láss a klasszikus megoldásoknál, hiszen igazán egyedi arculat akkor alakítható ki, ha a megbízható és jól funkcionáló, tradicionális szaniterek mellett helyet adsz néhány friss és vagány ötletnek. Tarts velünk és ismerj meg néhány most hódító stílust és megoldást!

Az év újításai - Színek és merész kontrasztok

Az idei év többek között a kontrasztokról szól. Az újító stílusirányzatokban helyet kaptak a fényes és matt felületek, a szokatlanul színes és olykor egészen sötét burkolatok, valamint a színes fuga megoldások, amelyek teljesen új hangulatot csempésznek a fürdőbe. A trendeket alapul véve idén a pasztell árnyalatok is hódítanak, de több helyen megjelenik az év színének tekintett korall vörös is. A sárgaréz részletek helyett megjelenik a halványsárga, a zöld és a hamuszürke többféle árnyalata.  

Ismerd meg az új fekete fürdőszobatrend legizgalmasabb RAVAK szanitereit!

Ami viszont egészen friss és mégis hónapról hónapra egyre meghatározóbb trenddé érik a szemünk előtt, az nem más, mint a fekete árnyalat sokrétű alkalmazása. Nem csak a spa hatást sugalló sötét burkolatok, hanem a csaptelepek és bútorkiegészítők, állványok is feketében tündökölnek. Ez a megoldás már sokak szívét meghódította a skandináv területeken, így nemzetközileg elismert tervezőink a RAVAK termékpalettába is beépítették, méghozzá két, már jól ismert zuhanykabin alternatívájaként.

Egy árnyalat, két zuhanykabin - Hódít a fekete!

A RAVAK Collection 2019 újdonságai közé tartozik a két tavalyi közönségkedvenc, a Walk-In és a Pivot zuhanykabin újragondolása, hiszen mindkét modell elérhető vékony, ám hangsúlyos fekete profilokkal. Ezt a letiszult, erőteljes és látványos megoldást azoknak ajánljuk, akik modern fürdőszobájukból szeretnék kihozni a legtöbbet. De mit is kell még tudnod ezekről a zuhanykabinokról?


A Walk-In modell évek óta a legnépszerűbb RAVAK zuhanykabinok között szerepel. A különleges zuhanyzó az utolsó milliméterig személyre szabható, így egyedi alapterületű és magassággal rendelkező fürdőben is megoldást jelent. Csodásan mutat egy beépített zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval, hiszen így kiemelhető a kerámiaburkolat szépsége és mindez nem korlátozza úgy a tervezést, mint a sztenderd nagyságú zuhanytálcák. A zuhanykabin a biztonsági üvegfalak kombinálásával alakítható, stabilitását az elegáns merevítőrudak és illesztési profilok biztosítják, melyek mostantól fekete színben is elérhetők a fényes alumínium kialakítás mellett. Ezek izgalmasan kontrasztossá teszik a terméket a méretes üvegfelületekkel, amelyek optikailag nagyítják a teret. A fekete profilú zuhanykabin elérhető a Walk-In Free, a Wall és a Corner modelleknél.

A fekete profilú Walk-In exkluzív megjelenést kölcsönöz a fürdőszobádnak.

A legtisztább szépség az egyszerűségben rejlik. Jó példa erre a Pivot zuhanykabin, amelynek jellegzetes biztonsági üvegfelületei természetes eleganciát képviselnek és láttatni engedik a fürdőszoba burkolatát. A fürdőszobában azonban a szépség mit sem ér funkcionalitás nélkül. Ezt tervezőink is tudják, így olyan modellt alkottak, amely tökéletes technikai megoldásokat vonultat fel. Ilyen az elnyűhetetlen ajtónyitó rendszer, amely egyszerű és megbízható pántos ajtónyitási megoldáson alapul, ahol az erősen ötvözött acél alkatrészeket minőségi tok rejti. A tökéletes illeszkedésről a PNPS toldóprofil gondoskodik, amelynek köszönhetően a Pivot zuhanykabinok és -ajtók tetszés szerint állíthatók, így akár olyan helyen is elférnek, amelynek nagysága nem felel meg egyetlen termék méretarányainak sem.

A Pivot zuhanykabin egyezerre elegáns és formabantó szaniter a fürdőszobában.

Az új Pivot Black változat ugyanezekkel az értékekkel rendelkezik, azonban fekete keret és fekete forgócsapok, ajtózsanérok jellemzik. Ezek remek kontrasztot alkotnak a biztonsági üvegből készült felületekkel és finoman felkeltik a figyelmet a modern stílusú fürdőszobákban. Válaszd Te is bármelyiket a fürdődbe, ha valami igazán különlegesre vágysz!

 

Gyűjts további  inspirációt a fürdődhöz és tarts velünk Facebook és Instagram oldalunkon, ahol napról napra inspiráló fürdőszoba témájú posztokkal jelentkezünk. Csatlakozz a fürdőszobarajongók közösségéhez!