Instagram Pinterest Youtube

Top 3 listánk a fürdőszoba szekrényt keresőknek

Dátum: 12.10.2018
Lehet, hogy a fürdőszoba felújítás vagy berendezés előtt állva egyelőre csak legyintesz, amikor a fürdőszoba szekrényekről esik szó, mondván “ej, ráérünk arra még”, de ne feledd, hogy a későbbi harmónia érdekében a hangsúlyosabb szaniterek tervezésekor sem árt végiggondolni, milyen fürdőszobabútort érdemes majd választanod hozzájuk. Megmutassuk segítségképpen a Top 3 szekrény listánkat?

Ha fel kéne sorolnod a fürdő felújítása előtt a legbosszantóbb fürdőszobai problémáidat, melyek volnának azok? A pici zuhanykabin? A zuhanyfolyóka, melynek nem megfelelő a vízáteresztő képessége és bokáig tocsogsz a vízben? A kényelmetlen kád? A spriccelő csap? Vajon szerepel a listádon a fürdőszoba szekrény és a polcok rendezetlensége, rosszul pakolhatósága? Ha igen, egészen addig így is lesz, amíg meg nem elégeled: mondjuk egy álmos hétfőn, amikor zsibbadó karral szorongatod a copfodat már 5 perce, mert nem találsz egyetlen hajgumit sem. A férfiak “már megint hová tűnt a borotvám?” küzdelmeiről is sokat regélhetnénk… de nem tesszük, inkább megmutatjuk a 3 kedvenc fürdőszoba szekrényünket, amelyek nem csak szépek, de praktikusak is, ha tárolásról van szó - szerintünk. Szerinted?

Ha kicsi a fürdőszobád...

A fürdőszoba kis alapterülete ma már jóval több lehetőséget rejt magában, mint azt elsőre gondolnád. A jó tervezők a szaniterek megalkotásakor gondosan ügyelnek azokra is, akik minimális négyzetméterrel gazdálkodhatnak. Nálunk sincs ez másként: fürdőszoba koncepcióink mindig tartalmaznak kis fürdőbe illő szanitereket és fürdőszoba bútorokat. Egyes megoldások mint az Avocado vagy a BeHappy pedig kifejezetten ilyen igények mentén készültek. Nem panaszkodhatunk a 10° koncepcióra sem, amelynek innovatív designja meghatározó a kollekcióba tartozó fürdőszobaszekrények esetén is. A figyelmedet most a sarokba való (jobbos vagy balos kivitelben is elérhető) bútorra irányítanánk, hiszen így maximálisan kihasználhatod a teret, ráadásul elegánsan rejtett, de kifejezetten tágas teret kapsz a fürdőszobai kellékeid tárolásához. A mosdó alatti szekrény ráadásul kétféle szélességben kapható. A nagy belső tér és gyakorlatias fiókos tároló emellett kényelmes használatot eredményez, míg a háromféle kivitelben (fényes fehér, fényes szürke és sötét dió) elérhető külső segít abban, hogy egyedi összhatást alakíts ki. A hozzá illeszkedő, magas, függőleges tájolású fali szekrény pedig már csak hab a tortán...

A 10 fok koncepcióba tartozó fürdőszoba szekrény jobbos és balos kivitelben is elérhető. Kiváló olyan fürdőszobákba, ahol helykihasználás miatt a sarokba helyezendő.

Ha kevés a polc és a fiók kapacitása...

Unod már, hogy “kifolyik” a rengeteg holmi a fürdőszoba szekrényből és szinte félsz kinyitni az ajtaját? Nem kell lemondanod a pipereszereidről ahhoz, hogy kényelmesen elférj a fürdőszobádban. Egyszerűen csak találnod kell egy olyan darabot, amelyiknek trükkös a belső tagolása. A Ring mosdó alatti szekrénye éppen ilyen. A benne található kihúzható szervezővel ideális helyet alakíthatsz ki a kisebb kozmetikumok, tartozékok számára. A magas, osztott fali szekrény kialakítása különösen érdekes, hiszen tárolóhelyet nem csupán magában a szekrényben, de az ajtóban is találsz. A szekrényben tárolt eszközök kiesését a két különböző méretű védőpálca akadályozza meg, amelyek a helyükön tartják úgy a magasabb, mint az apróbb tárgyakat.

A Ring mosdó alatti fürdőszobaszekrény hatalmas segítség azoknak, akik rengeteg pipereszert szeretnének jól elhelyezni.

Ha többen használjátok a fürdőt...

Ez esetben a fogmosáshoz való sorbanállást nem sokaknak kell bemutatnunk... Azonban az ezzel kapcsolatos időveszteség nem az egyetlen fürdőszoba probléma. Ha ugyanis többen használjátok a fürdőt, olyan fürdőszobabútorokat kell találnotok, amelyekben mindegyikőtök (legfontosabb) holmija elfér. Ha van rá mód, érdemes dupla mosdóra váltanotok, amelyhez praktikus felosztású, nagyméretű mosdó alatti szekrényt választhattok. Ilyen a Chrome kétfiókos modellje.

A Chrome dupla mosdó alatti szekrény egy egész család igényeit ki tudja elégíteni az ötletes tagolásának köszönhetően.

Míg a szekrény jobb oldali részében egy integrált, alacsony fiók található, addig a bal oldali részében 40 cm belmagasságú fiókot helyeztünk el. Itt speciális nyílások is találhatók, amelyek lehetővé teszik, hogy szükség esetén egy másik alacsony fiókot szerelhess be, melyet külön is megvásárolhatsz vagy egyszerűen áthelyezhetsz a jobb oldali részből. Az ajtókat egyébként fényes fehér színben, a bútorlapokat pedig a választott színárnyalatban, már összeszerelt állapotban szállítjuk, beleértve a szerelőkészletet (csavarok, zsanérok) és a fogantyút, így téged ez a feladat már nem terhel. Gondoltad volna, hogy az igazi kényelem itt kezdődik?

Ha szeretnél képben lenni az aktuális fürdőszoba trendekkel és nyitott vagy az inspirációra, kövess minket a Facebook oldalunkon és az Instagramon. Tarts velünk a jövő héten is!