Instagram Pinterest Youtube

A kádcsaptelep dilemma

Dátum: 27.9.2018
Kinézted már a kádat, de még nem vagy biztos benne, hogy a megfelelő csaptelepet is megtaláltad? Ha megvan a kád, a hozzá illő csaptelep sokszor szinte adja magát, bár nem árt utánajárnod, milyen alternatíváid vannak. Mutatunk neked 3 különböző kádcsaptelep opciót!

Miután a fürdőszobai berendezések kiválasztásának legnehezebb részén (kád, zuhanykabin és fürdőszoba bútorok) túljutottál, könnyen elveszhetsz a részletekben és bizonytalanná válhatsz olyan apró kiegészítők esetében mint a csaptelepek. Garanciálisak, szépek, csillognak, szögletesek, ívesek… oké, de melyik lesz számodra a megfelelő az új kádhoz? Adunk egy kis extra segítséget néhány figyelemreméltó kádcsaptelep bemutatásával. De előtte...

Miért válassz RAVAK csaptelepet?

A kellemes forma - amely a neves Nosal Design Studiohoz köthető - és hibátlan működés minden csaptelepünktől elvárt minimum. Ezen felül a hosszú távon is kifogástalan minőség az, ami igazolja majd, hogy jól választottál. Számunkra fontos, hogy csaptelepeink a legmagasabb minőségű sárgarézből készüljenek, felületük pedig megfelelő vastagságban krómozott legyen. A kényelmes és egyszerű használatot az ergonomikus zárószelepen elvégzett nyitásteszt garantálja, míg a kerámia kartus könnyű és akadálymentes működéséért a több mint 700 000 mozdulatból összetevődő tesztsor kezeskedik. A legtöbb - szigorú EU szabványoknak megfelelő - csaptelepünkre így magabiztosan vállaljuk az 5 év jótállást.  

Milyen csaptelepet válassz a kádhoz?

Ha a kádhoz keresel megfelelő csaptelepet, nyilvánvalóan elsődleges feltétel, hogy a két szaniter kompatibilis legyen egymással. Ha ezt kipipálhatod, jöhetnek a kényelmi és design szempontok, de a napjainkra jellemző bőséges termékkínálatban nem könnyű a lehetőségek szűkítése. Mindenesetre javasoljuk, hogy járj utána a következő lehetőségeknek, hogy megtaláld azt, amire valóban szükséged van!

Termosztátos kádcsaptelepek - Többé nem veszítesz értékes perceket!

Unod már, hogy hosszan kell állítgatnod a csaptelepet, hogy a meleg és a hideg víz megfelelő arányát kapd? Forráztad már le magad vagy kiáltottál már fel jéghideg vízsugár miatt? Sejtjük a választ… Felejtsd el a vízhőmérséklet ingadozását, ahogyan a kiszámíthatatlan víznyomást is, mert a termosztátos kádcsaptelepekkel nem kell többé időt vesztegetned a fürdés előtt. Arról nem is beszélve, hogy nem használsz el feleslegesen vizet, ami egyszerre környezettudatos és takarékos megoldás a mindennapokban.

A termosztátos csaptelepekkel mind a zuhanyzás, mind a kádban fürdés kiszámítható és mindig kellemes élmény lesz a fürdőszobában.

A Termo csaptelepeket kisgyermeked is élvezni fogja, mert a termosztát felső részén elhelyezett blokkoló gomb használatával esélye sincs arra, hogy leforrázza magát, hiszen 38°C-nál melegebb vízzel nem érintkezhet. Érdekel, hogy működik?

videó

Kádperemre szerelhető csaptelepek - Vízesés élmény a kádban

Pezsdítsd fel érzékeidet a csaptelepből áramló vízeséssel! A kádperemre szerelt, egyszerre esztétikus és praktikus csaptelep gyorsan és látványosan tölti meg a kádat, hogy végre elnyújtózhass a habfürdőben.

A vízesés-csaptelepek kifinomult stílusa és kifogástalan működése hangulatos és kellemes fürdést garantál.

Élvezd a kellemes áramlatot, a hangulatos vízcsobogást a fürdőkádadhoz illő kádcsapteleppel, legyen az íves vagy minimalista stílusú. A vízesés-csaptelep különlegessége, hogy nem csak a kád feltöltése lehetséges vele, hanem a zuhanyzás is, hiszen a dupla funkció ellátására alkalmas váltót tartalmaz. Ezt a megoldást csak szeretni lehet!

Padlón álló kádcsaptelepek - Szabadon álló kádak legjobb kiegészítője

Íme a szabadon álló kádak elengedhetetlen kiegészítője, a fürdés élményének megkoronázója, a padlón álló kádcsaptelepek! Ha a fürdőszobád alapterületéből adódóan megengedheted magadnak, hogy szabadon álló kádat válassz, alakítsd ki úgy, hogy stílusos egységet képviseljen a kádcsapteleppel! Választhatsz íves és szögletes kialakítású megoldás között, attól függően, hogy a lágy Freedom O vagy a karakteres Freedom R kádra esik a választásod, de találsz a Chrome fürdőszoba koncepció formavilágába illeszkedő darabot is. Ha nem RAVAK kádat választasz, akkor is érdemes lehet ilyen csaptelepet vásárolnod, hiszen a piacon előforduló valamennyi szabadon álló kádhoz kiváló.

A szabadon álló kádakhoz való csaptelep nem csak a RAVAK kádjaihoz, hanem a piacon elérhető valamennyi szaniterhez megfelelő.

Ez a kádcsaptelep jó befektetés, hiszen az ára tartalmazza a kerámia kartust és a padló alatti csatlakozásokhoz szükséges rögzítő modult, az ún. R-boxot, amellyel a beszerelési munka könnyen kivitelezhető, a csaptelep pedig egyszerűen tisztítható és hibátlan működésű. Ezt az 5 éves garancia támasztja alá. Szerinted megéri kipróbálni?

 

Írd meg véleményedet a Facebook oldalunkon és kövess minket Instagramon is, ha szeretnél képben lenni az aktuális fürdőszoba trendekkel és a RAVAK kínálattal. Tarts velünk a jövő héten is!