Instagram Pinterest Youtube

Bűbáj a fürdőszobában - Rosa koncepció

Dátum: 12.9.2018
Ön is szeretné átlépni otthonában egy olyan fürdőszoba küszöbét, amely elégedettséggel, harmóniával és bájjal tölti el? A Rosa koncepcióval nem csak a szép, hanem az okos megoldásoknak is hódolhat. Ismerje meg közelebbről a szanitereket!

A Rosa koncepciót vásárlóink napi fürdőszoba tapasztalatai ihlették, így a legfontosabb célja,  hogy megfelelő választ adjon napjaink legjellegzetesebb fürdőszoba problémáira. Ilyen lehet a kis alapterület, a gyorsan elévülő szaniterek, az egységet nem tükröző összkép vagy a különösen magas árak. Ha fürdőszoba felújítás előtt áll, gondolja át a Rosában rejlő lehetőségeket!

A Rosa szaniterek kifinomult bája a koncepció legkisebb elemén is visszaköszön.

Amellett, hogy a Rosa koncepció valamennyi eleme stílusban és működésben egymásra épül, megtervezésükkor legalább ennyire fontos szempont volt a helytakarékosság. Ennek köszönhető, hogy Rosa szanitereink a magyar fürdőszoba piac legkedveltebb darabjai között szerepelnek. A megfelelő ár-érték arány illetve az ötletes részletekben gazdag, ám mégis letisztult és hagyományos formatervezés valóban univerzális megoldássá emeli a szanitereket. Ha egységes megjelenésű és klasszikus bájú fürdőszobát szeretne kialakítani, ismerje meg a fürdőszoba koncepció alkotóelemeit!

Rosa kád - Közkedvelt és praktikus

A vásárlóink klasszikus kedvencének számító Rosa fürdőkád az elfogadható árak és praktikus tulajdonságok kiegyensúlyozott kombinációja, ráadásul a piac legnépszerűbb és egyben leggyakrabban utánzott termékei közé tartozik. Ha Ön is az eredeti design mellé teszi le voksát, olyan kádban élvezheti a habfürdő örömeit, amely aszimmetrikus akril kádként szinte egyedülálló kényelmet nyújt.

A Rosa kád tágas belső tere bármilyen testalkatú fürdőző számára komfortos megoldás a fürdőszobában.

A tágas belső rész bármilyen testalkatú használó számára komfortos, ahogyan a kádban végzett zuhanyzás is. Egészítse ki a szanitert a hozzá illő kádparavánnal, hiszen így széles zuhanysarok alakítható ki a kád végében található, széles, lapos fenékzet és integrált ülőke miatt. Nyugodtan zuhanyozzon akár állva is, mert a fürdőkád - az Ön vállával egy szintben lévő - felső tere akár 100 cm szélességű is lehet!

Mosdó, szekrény és csaptelep harmónia

Ha olyan fürdőszobára vágyik, amelynek minden eleme összhangban áll egymással, akkor vagy hosszú keresgélésnek néz elébe vagy enged a már megkomponált koncepciók csábításának. Ha Rosa szaniterekről van szó, mi az utóbbit javasoljuk. A mosdó, a fürdőszoba szekrény és a csaptelep egysége ugyanis olyan vonzó, hogy ha vet rá egy pillantást, nem lesz kedve további lehetőségek után kutatni.

A Rosa mosdó harmonikus egységet alkot a fürdőszobában a stílusos és jól pakolható mosdó alá való szekrénnyel.

A Rosa mosdók kerek formája nem csak játékosan aszimmetrikus és látványos, hanem kellemes használatot és egyben elegendő rakodófelületet biztosít. Többféle térben is megállja a helyét: illik a sarokba vagy a fal közepére, elérhető jobbos és balos kivitelben is, ráadásul a hozzá tartozó bútorok átgondolt kínálatának köszönhetően ideális rejtekhelyéül szolgál számtalan fürdőszobai kelléknek.


A Rosa fürdőszobabútorok tekintetében széles a választék. A koncepció kínálatában elérhető többféle tükör, fali szekrény és mosdó alatti szekrény. Legnagyobb előnyük a kombinálhatóság, illetve a változatos méretválaszték, amely a legtöbb igényt képes kielégíteni. Érdemes megfigyelni, hogy a fürdőszoba szekrényeket hogyan teszik kompatibilissé a mosdó elülső oldalát utánzó, lekerekített vonalak.

A Rosa koncepció mosdó alatti szekrényei tágas és mély fiókokat rejtenek, ahová minden fontos pipiereszer befér.

A szaniter harmóniára az esztétikus Rosa csaptelepek teszik fel a koronát, amelyeknek lágy ívei és természetes vonalai elegáns megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának. Az átgondolt csaptelep kínálat nem csak mosdócsaptelepeket, hanem bidé-, kád-, zuhany- és falba süllyesztett csaptelepeket is magába foglal, amelyeknek további előnye, hogy nem kizárólag a Rosa szaniterekhez használhatók. A mosdócsaptelepek népszerűségének további oka, hogy saját kezűleg, akár pár perc alatt beszerelhetők, hiszen gyárilag tartalmazzák a bekötő csövet, amellyel a munka pofonegyszerű. Ön vajon nekiállna egyedül?

 

Írja meg véleményét kommentben! Ha szeretne további tippeket kapni és ötleteket meríteni a megfelelő szaniterek kiválasztásához, inspirálódjon Instagram és Facebook oldalunkon is, ahol sokoldalú fürdőszoba megoldásokkal várjuk! Tartson velünk a jövő héten is!