Instagram Pinterest Youtube

Nem akar majd kiszállni a zuhany alól! - 3 szuper kiegészítő zuhanyzóba

Dátum: 9.8.2018
A zuhanyzás - különösen a nyári forróságban - olyan instant felfrissülés, amelyet bárki megengedhet magának. Azonban zuhany és zuhany között is lehet nagy a különbség. Találja meg a legjobb kiegészítőket ahhoz, hogy teljeskörű élményben legyen része!

Ha felmerül a zuhanyzás témaköre, a legtöbben főként a zuhanyzóra asszociálnak. Ugyan a wellness élmény a zuhanykabinban kezdődik, de szükség van hozzá remek zuhanyfejekre is, hiszen ezek koronázzák meg a felüdülést. Tartson velünk, mert ezúttal javaslunk három zuhanyfej típust, amellyel teljessé válik a zuhanyzás!

Esőztető zuhanyfejek - Ha kipróbálja, beleszeret!

Nincs jobb egy üdítő zuhanynál! Ha Ön is örömmel zárja magára a zuhanykabin ajtaját, bizonyára már kialakultak a saját szokásai: tudja, milyen vízhőfokra vágyik, milyen erősségű víznyomást kedvel és sorolhatnánk. Talán azt is tapasztalta már, hogy a felsoroltak miatt közel sem mindegy, milyen zuhanyfejet választ. Mit szólna egy esőztető zuhanyfejhez?

Az esőztető zuhanyfej praktikus, ha a hajmosáshoz mindkét kezét használná.

Ha emlékszik az edzőtermi zuhanyzók rémére, a kikerülhetetlen, mindent eláztató esőztetőkre, biztosan nem erre tenné le a voksát először, azonban mi mégis azt javasoljuk, ne hagyja ki, hiszen:   

 

  • Akkor használhatja, amikor csak kedve tartja!
  • Hajmosáshoz kifejezetten ideális, hiszen mindkét keze felszabadul, nem kell a kézi zuhanyfejjel bajlódnia.
  • Az esőztető vízsugarai bármikor kellemesen megmasszírozzák a fejbőrét.
  • Gyorsan és egészségesen tisztálkodhat percek alatt, így vizet és időt spórol.
  • Nem foglal extra helyet a zuhanykabin belső teréből és az átlagon felüli magassággal rendelkezőket sem zavarja.
  • Elegánsan illeszkedik a Chrome fürdőszoba koncepció összehangolt stílusú elemeihez,:  mégis univerzális.
  • Választhat a kerek és négyszögletes modellek közül is.

Kézi zuhanyok, bármilyen zuhanyzóba

Ha gyors és praktikus megoldásra van szüksége, mert nincs ideje éppen hajat mosni és hosszan relaxálni az esőztető alatt, használja az ergonomikus kialakítású, többféle méretben elérhető, valamennyi zuhanykabinhoz alkalmas kézi zuhanyokat. A kerek, szögletes és henger alakú modellek változatossága segít abban, hogy az Ön számára kényelmes fogású, a zuhanyzó stílusához is illő darabot választhassa ki.

A RAVAK kézi zuhanyok kiválóak a gyors és élményteli zuhanyzáshoz.

Az egyfunkciós darabok mellett találhat olyan háromfunkciós és ötfunkciós RAVAK modelleket is, amelyek minden igényének megfelelnek.

Egyes RAVAK zuhanyfejeket 5 különböző funkcióval láttunk el.

A sokoldalú megoldások mellett a legfontosabb a kényelem és a praktikum. Ezért zuhanyfejeinket SoftRain technológiával láttuk el, amely lehetővé teszi az automatikus levegőbeszívást a zuhanyfej belsejébe, hogy a zuhanyzás kellemesen selymes és lágy érzetű legyen. Az EasyClean funkcióról se felejtkezzen el, amely könnyű tisztítást tesz lehetővé, hiszen így a zuhanyrózsa szilikon tüskéiben megtapadt vízkő egy ujjmozdulattal eltávolítható.

Oldalzuhany - Ínyec felüdülés!

A hétköznapi rohanásban szánjon azért néha időt a relaxálásra: ilyenkor bevetheti a zuhany ínyencek kedvenc fogását, az oldalzuhanyt. A kínálatunkban elérhető falsík alatti fúvóka stílusban illeszkedik a Chrome koncepció termékeihez, de alkalmas más kabinokba is.

Az oldalzuhannyal minden zuhanyzás wellness élmény lehet! Masszíroztassa meg magát a fürdőszobában, a zuhanykabinban!

A fúvókákat (mi legalább két darabot ajánlunk beszerelésre) helyezze el a saját ízlése szerint, hogy bármikor élvezhesse a kényeztető vízsugarak masszázsát. Kellemes perceket kívánunk Önnek!

 

Ha szeretne további tippeket kapni és ötleteket meríteni a megfelelő szaniterek kiválasztásához, inspirálódjon Instagram és Facebook oldalunkon is, ahol számos izgalmas fürdőszoba megoldással várjuk! Tartson velünk a jövő héten is!