Instagram Pinterest Youtube

Classic fürdőszoba - Szaniter harmónia klasszikus vonalakkal

Dátum: 3.8.2018
Szaniterek és fürdőszoba bútorok, amelyeknek klasszikus vonalai időtálló megoldást jelentenek a hagyományos megjelenés tisztelőinek - ez a Classic fürdőszoba koncepció lényege!

Ahány ház, annyi fürdőszoba! Tapasztalataink azt mutatják, hogy nincs két egyforma helyiség, mégis sok esetben hasonlók a minták, a sablonok, amelyekből a felújítás előtt állók ötletet merítenek. Nincs is ezzel probléma, hiszen nem minden fürdőszoba igényli a látványosan egyedi megoldásokat, a szokatlan formákat és színvilágot. Napjainkban azonban egyre nő az igény az igazán kreatív és innovatív koncepciók iránt, mint amilyen például a 10° vagy a BeHappy II is. Emellett nem szabad elfelejteni az időtálló, klasszikus szaniterekben rejlő lehetőségeket sem, hiszen ezek sem keltenek feltétlenül unalmas fürdőszobai összképet!


Ha Ön is híve a finom, letisztult vonalvezetésnek, a jól bevált, józan egyszerűségnek és az eredeti designnal fűszerezett hagyományos formáknak, az elegáns Classic fürdőszoba koncepciónkat kedvelni fogja!

A Classic fürdőszoba koncepció az egész család kedvence lehet!

A Classic fürdőszobáról 3 gondolatban

Miért lehet jó választás a Classic koncepció kis, közepes és akár nagy alapterületen is?

Praktikus és hagyományos kád, a fürdőszoba lelke

Egy hagyományos alakú fürdőkád is lehet rendkívül praktikus! Az öntött akril Classic kád többféle mérete (120/150/160/170 x 70cm) alkalmassá teszi a szanitert a kisebb és nagyobb fürdőszobákba is. A kád finom peremrésze és a széles, lapos kádfenék maximális teret biztosít a fürdéshez, míg merőleges falai és sima felülete kiváló lehetőséget nyújt a zuhanyzáshoz; különösen ha a megfelelő kádparavánnal egészíti ki. Így biztosan nem kell drága idejét a tócsák feltörlésére szánnia!

A Classic kád többféle méretben elérhető, így a változatos fürdőszoba igényeket is ki tudja elégíteni.

Sokoldalú kiegészítők az egész család számára

A Classic koncepció számos olyan praktikus elemet foglal magába, melyek bármilyen fürdőszobába jól illenek. A Classic mosdók méreteinek széles választéka például megfelel a változatos igényeknek, miközben az egyszerű formák és a tökéletesen egyenes szélek harmonikus stílusban ötvöződnek.

A Classic mosdó egyenes szélei és letisztult formavilága bármely fürdőszobába alkalmassá teszi.

A hagyományos méretű mosdókon túl a kínálatban található duplamosdó kiváló szaniter nagy családok számára, hiszen ketten egyszerre is használhatják, lerövidítve a fürdőszoba előtti sorbanállás idejét. A Classic mosdókkal ráadásul a speciális kialakítás miatt az átlagosnál nagyobb rakodófelületet is nyerhet, amely nagy kincs egy sokak által használt fürdőszobában.

A Classic duplamosdó kiváló olyan fürdőszobákba, melyeket többen használnak.

A koncepció érdeme, hogy nem csak a fürdőbe, hanem a kisebb mellékhelyiségbe is kínál praktikus kézmosót és szekrénykét, mert az átgondolt stílus nem a méreteken múlik!

Az apró Classic mosdó és a kis szekrény remek választás a WC helyiségekbe.

Fürdőszobabútorok színes skálája

Ha tökéletes harmóniára törekszik, legyen minden részlet tekintetében alapos! Ne feledkezzen meg a jól pakolható fali szekrényről, sem pedig a beépített világítással is elérhető, többféle méretű, kellemes tükrökről! Ha szeretné még jobban testre szabni fürdőszobáját, a Classic-ban nem fog csalódni: a bútorvázak ugyanis különféle színváltozatban elérhetők.

A Classic koncepció harmóniája időtálló megoldásokon és elegáns szanitereken, fürdőszobabútorokon alapszik.

Az ajtók minden esetben fényes fehérek, de ezekhez készítettünk világos (latte), kávészínű (espresso), jellegzetes mintázatú trópusi fa (StripOnyx) stílusú, nyírfa színű és természetesen tiszta, fehér árnyalatú bútorvázat. A változatos színválaszték mellett a bútorok további előnye, hogy impregnált bútorlapokból készülnek, így maximálisan pára és vízállóak. A fürdőszobabútorok a RAVAK kíméletes, ám hatékony tisztítószereivel könnyen ápolhatók, így hosszú éveken át kifogástalan állapotban díszíthetik csodás fürdőszobáját. Élvezze gondtalanul a fürdőben töltött perceket!

 

Ha szeretne további tippeket kapni és ötleteket meríteni a megfelelő szaniterek kiválasztásához, inspirálódjon Instagram és Facebook oldalunkon is, ahol számos izgalmas fürdőszoba megoldással várjuk! Tartson velünk a jövő héten is!