Instagram Pinterest Youtube

A jövő zuhanyoszlopai már ma is léteznek!

Dátum: 5.7.2018
Ha a zuhanyzás a korábbiakban nem jelentett Önnek többet egyszerű tisztálkodásnál, nem a megfelelő eszközöket használta. Egy szuper zuhanykabinon túl az élményhez szükség van egy jó zuhanyfejre, a “haladóknak” pedig egyből profi zuhanyoszlopot javasolunk. Hogy miért? Tudja meg cikkünkből!

A zuhanyoszlopok vagy más néven kettős zuhanyrendszerek olyan kompakt megoldást nyújtanak, amely sokoldalúvá teszi a zuhanyzás élményét. Kialakításuk során a maximális élvezet érdekében egy szaniterben ötvöztük a kellemes és praktikus kézi zuhanyrózsákat és a kényeztető fejmasszázzsal kecsegtető esőztetőket. Ön is szívesen élvezné a hétköznapok luxusát?

Ismerje meg a kettős zuhanyrendszerek 3 előnyét!  

 A zuhanyrendszerek maximális kényelmet garantálnak zuhanyzás közben az esőztetővel és a kézi zuhannyal.

Termosztátos csapteleppel kiegészítve

A környezettudatosság a legtöbb mai vásárlónk számára fontos szempont, ahogyan az energia- és pénztakarékosság. Ha Ön is így vélekedik, érdemes termosztátos csaptelepet vásárolnia, hiszen egy ilyen készülék nagyon sokat segíthet a fentiekben. Gondolta volna, hogy egy hagyományos csapot használva akár 30-60 másodpercet is eltölthet az ideális hőfok megtalálásával, míg ez a termosztátos csapteleppel ez mindössze 6 másodperc? Számolja ki, mennyi vizet spórolhat meg egy ilyen befektetéssel! Éppen ezért mi zuhanyrendszereinket is ilyen technológiával szereltük fel, hogy mindig garantált legyen a megfelelő víznyomás és vízhőmérséklet; ráadásul még blokkoló gombot is kialakítottunk, hogy kiküszöböljük a leforrázás veszélyét. Tudjon meg többet az 5 évig garanciális termosztátos csaptelep működéséről!

 

Praktikus és univerzális kialakítás

A zuhanyoszlopok flexibilisek és designjukat tekintve is alkalmasak bármilyen zuhanykabinhoz. Mivel a tervezés során elsődleges volt a hosszú távon is működőképes kialakítás, ezért a kettős zuhanyrendszert műanyag helyett fém csúszkatartóval láttuk el, amely így jobban állja az évek próbáját, mint más alapanyagok. Ezt Ön akár fél kézzel is irányíthatja (meglazíthatja, eltolhatja és rögzítheti), ami leginkább azok számára fontos, akik zuhanyzás közben szeretnének megkapaszkodni.

A zuhanyoszlopok fém csúszkája és állítható esőztetője mindenkinek meghozza a kedvét egy frissítő zuhanyhoz!

Könnyű állíthatóság, kompromisszumok nélkül

A zuhanyoszlopok megalkotásakor a praktikus kialakítás mellett a könnyed kezelhetőség is fontos volt. Éppen ezért arra törekedtünk, hogy a falra erősítés után ne csak az említett fém csúszka, hanem az esőztető zuhanyfej magassága is könnyen állítható és bármely irányba elfordítható legyen: hiszen nem az Ön testmagasságának, hanem a szaniternek kell igazodnia a lehetőségekhez! Találja meg Ön is a megfelelő zuhanyoszlopot az öt különböző típus közül!

Ha szeretne további tippeket kapni és ötleteket meríteni a megfelelő szaniterek kiválasztásához, inspirálódjon Instagram és Facebook oldalunkon is, ahol számos izgalmas fürdőszoba megoldással várjuk!