Instagram Pinterest Youtube

A 3 legvagányabb RAVAK tükör - Tükröm, tükröm, mondd meg nékem...

Dátum: 28.6.2018
Hetekig rugózik rajta a család, hogy milyen zuhanykabin kerüljön a fürdőszobába. A kád vásárlása előtt nem csak centi és kockás füzet, de viták is felbukkannak a hétköznapok horizontján. A megfelelő fürdőszobatükör kiválasztása ezeknél eggyel könnyebb feladat, de talán még ilyenkor is elkél némi segítség. Megmutatjuk a 3 kedvencünket!

3 tükör, 3 stílus és számos lehetőség arra, hogy fürdőszobája mindig öröm legyen belépni! Merítsen inspirációt ezekből az izgalmas szaniterekből!

Chrome tükör - Közel 50 darabos fürdőszoba koncepció része

Ha fürdőszobáját mindig teljes és a legapróbb részletre kiterjedő egységként képzelte el, Chrome fürdőszoba koncepciónk (a fenti képen) szerethető és praktikus megoldást nyújthat a mindennapok során. Közel 50 elemből álló kollekciónknak köszönhetően tökéletes stílusbeli egyezés érhető el a kerámia szaniterektől kezdve a szappanadagolón keresztül a kádig és zuhanyzóig, így természetesen a fürdőszobatükör designja sem lóg ki a sorból.

A Chrome koncepció közel 50 darabos szaniterkínálatán megfigyelhetők a jellegzetes ovális, krómozott stílusjegyek. Ilyen a Chrome tükör is, beépített világítással.

A letisztult eleganciát képviselő, modern és masszív Chrome tükörbeépített világítás formájának köszönhetően visszaadja a koncepció jellegzetes, ovális stílusjegyét, ráadásul optimális fényerőt biztosít. A tükör a Chrome mosdók méretéhez igazítható, így elérhető 600, 700 és 800 mm-es verzióban is, hogy kifogástalan legyen a fürdőszobabútorok összhangja.   

Saroktükör újdonság a 10° koncepció innovatív megjelenésével

A 10° koncepció izgalmas és egyedi formavilága nem csak a nagyobb szanitereken köszön vissza, hanem az olyan praktikus és ötletes fürdőszobabútorok esetén is, mint amilyen a kollekció egyik legújabb darabja, a saroktükör. Az évről-évre fejlődő és bővülő koncepció során fontos szempont az egyedi megjelenés (10°-kal elforgatott, illetve meghajlított, kézre álló kivitelezés) és az, hogy új darabjai is méltók legyenek a népszerű kollekcióhoz, amely már több hazai és külföldi elismerést is magáénak tudhat.

A 10° koncepció darabjaival 10°-kal meg lettek hajlítva vagy el lettek forgatva az optimális használat érdekében. Az új saroktükörrel újabb izgalmas megoldást szállítottunk a fürdőszobába.

Éppen ezért a kimondottan sarokba tervezett, 10° tükör újdonság egyszerre felel meg a praktikum és a modern design elvárásainak. Kétféle szélességben (550 és 650 mm) kapható és 5 év jótállással, valamint háromféle árnyalatban elérhető: fényes fehér, fényes szürke és sötét dió színben. A fürdőszoba adottságaihoz igazodva választhat jobbos és balos verzió közül is.

Új Formy bútorok és tükör, extra helyigény esetén

A Formy fürdőszobabútorok szentháromsága tökéletes egységet alkot minden modern fürdőben, ahol szükség van stílusos megoldásokra. A bútorok (beleértve a tükröt is) a korábbi Formy mosdó designját követve 800/1000/1200 mm szélességben kaphatók. A szekrények aljára Kryštof Nosál designer két fiókot álmodott meg, így olyan vízszintesen kialakított tárolóhely jön létre, mely tehermentesíti a mosdópultot és extra tárolóhelyet kínál használatra.

Az új Formy fürdőszobabútor szett összehangoltsága a modern és kifinomult fürdőszobastílust képviseli. Ön mit szól az új tükörhöz?

Ezt az elvet követi az új tükör is, amely nem csak hangulatos légkört teremt a fürdőben, hanem kis polcával még több helyet nyújt a pakoláshoz. A Formy tükör 5 év garanciával elérhető három kellemes színkombinációban: fényes fehérben, tölgy vagy dió színben. Ha tökéletes harmóniát kíván elérni, válassza a tükörhöz illő praktikus fürdőszobabútorokat, sőt akár a különleges Formy 01 vagy Formy 02 kádat. Egységben az erő!

Ha szeretne további tippeket kapni és ötleteket meríteni a megfelelő szaniterek kiválasztásához, inspirálódjon Instagram és Facebook oldalunkon is, ahol számos izgalmas fürdőszoba megoldással várjuk!