Instagram Pinterest Youtube

3 “életmentő” zuhanyzó a kánikula ellen

Dátum: 20.6.2018
Itt a nyár, tombol a kánikula, de mindig csak hétvégén jut ideje vízparton hűsölni? Az izzadságcseppeket a dolgos hétköznapokon is szívesen cserélné hűsítő vízcseppekre? Válasszon olyan zuhanykabint, amelyben bármikor eltölthet pár üdítő percet!

A gondtalan relaxáció minden perce aranyat ér, így ne várjon vele a hétvégéig! Lehet, hogy a strandon vidáman felszisszenő, jeges üdítők és a medencék vagy természetes vizek nyári hangulata nem pótolható még a legjobb zuhanykabinnal sem, azonban egy szuper zuhanyzó kiváló alternatíva akkor, ha a hétköznapok során négy fal között kell megoldania a felfrissülést. Mutatunk 3 remek szanitert, amelyben minden perc öröm!

1. 10° zuhanykabin - Modern és extravagáns

Képzeljen el egy új zuhanykabint, amely tökéletesen illeszkedik egy már sokszorosan bizonyított, díjnyertes fürdőszoba koncepcióba és modern extravaganciájával bármilyen fürdőszoba izgalmas eleme lehet: ez a 10° zuhanykabin! A tolórendszerű zuhanyzó különlegessége, hogy a hagyományos négyzet vagy téglalap alapú aljzat elérhető helytakarékos és aszimmetrikus (levágott sarkú) verzióban is, amely épp annyi játékosságot csempész a fürdőszobába, mely érvényesülni hagyja a praktikus funkciókat, sőt kiegészíti tárolásra alkalmas, extra rakodófelülettel.

Az extravagáns, toloórendszerű 10° zuhanykabin a fürdőszobák meghatározó alapdarabja lehet. Ennek a zuhanykabinnak saját egyénisége van!

A 10° fürdőszoba koncepció elemei (beleértve az új zuhanykabint) a mai kor embereire szabott megoldásokat kínálnak, hiszen a 10-es számjegy pontosan annyi fokot jelöl, amennyivel a szanitereket elforgattuk, illetve meghajlítottuk, hogy kézre álljanak és megkönnyítsék a mindennapi használatot. Ezek a különleges darabok egymással összehangolt egységet alkotnak, de karakterességük miatt önmagukban is megállják a helyüket bármilyen fürdőszobában.

2. Brilliant zuhanyzó - Kifinomult és elegáns

Nem hatják meg Önt a formabontó megoldások, hiszen inkább a klasszikus designt kedveli? Válasszon olyan kifinomult és elegáns zuhanykabint, amely hivalkodástól mentesen irányítja magára a figyelmet légies könnyedségével, csillogó, krómozott fém elemeivel, ergonomikus fogantyújával! Ismerje meg közelebbről a Brilliant zuhanyzót, amelynek átlátszó, edzett biztonsági üvegből készült felülete az elérhető luxus élvezetét adja azoknak, akik nem elbújni szeretnek a zuhanyzóban, hanem gátlások nélkül levetni magukról a ruhát és aztán a stresszt is.

Válasszon olyan kifinomult és elegáns zuhanykabint, amely hivalkodástól mentesen irányítja magára a figyelmet légies könnyedségével, csillogó, krómozott fém elemeivel, ergonomikus fogantyújával!

A könnyed hatást keltő zuhanyzót remekül egészítik ki a masszív, szögletes és lapos fém elemek, amelyek a zuhanykabin belsején az üvegbe süllyednek, így nagyon egyszerű a tisztítási folyamat is. A minőségi alapanyag és a tökéletes krómozás ötvözésének köszönhetően minden egyes fém alkatrész a legjobb minőséget kínálja, így a zuhanyzó - tesztekkel bizonyítottan - 30 éves élettartammal rendelkezik, amely igazi érték a fürdőszoba piacon.  

3. Supernova zuhanykabin - Masszív és örökéletű

Ha zuhanyvásárláskor elsődleges szempont a minőségi kidolgozottsággal párosuló masszív és örökéletű szerkezet, akkor a Supernova termékcsalád zuhany modelljei nem fognak csalódást okozni szabadalmaztatott tolórendszerükkel. A hibátlan és csöndes ajtónyitás a RAVAK AntiBlock mechanizmusának köszönhető, mely akadásmentes működést tesz lehetővé. Az ajtók letesztelt élettartama 1 000 000 nyitás és zárás, amelynek műszaki megoldására 10 év garanciát vállalunk.

A Supernova zuhanykabinok nem csupán az otthoni fürdőszobákba illenek, de szállodákba és hotelekbe egyaránt, ahol rendszerint fokozott igénybevételnek vannak kitéve.

A Supernova zuhanykabinok szerkezete vastag alumíniumfalakból áll, melyek külső rétege magas minőségű és rendkívül kemény matt fémmé van kezelve, ez az ún. szatén felület. Nem csupán az otthoni fürdőszobába illik, de szállodákba és hotelekbe egyaránt, ahol rendszerint fokozott igénybevételnek van kitéve. Akkor is ideális megoldás, ha szeretné elfelejteni az összeszereléssel járó nehézségeket, ugyanis a zuhanyzókat már összeszerelt állapotban szállítjuk házhoz, miután Önnek elég csak a falhoz erősítenie, hogy minél előbb szentelhesse idejét a frissítő élvezeteknek a vízsugár alatt.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk bármelyik zuhanykabinunkhoz!


Ha további hasznos tippekre és tanácsokra van szüksége fürdőszobájával kapcsolatban és szeret inspirációt meríteni a különböző fürdőszoba trendekből és stílusokból, akkor tartson velünk Facebook és Instagram oldalunkon, ahol mindig új ötletekkel várjuk!