Instagram Pinterest Youtube

10° zuhanykabin - Design és praktikum egy szaniterben

Dátum: 15.6.2018
A RAVAK nemzetközileg is díjazott 10° koncepciója idén új különlegességgel bővült: a 10° zuhanykabin ötvözi az izgalmas designt és a fürdőszobai praktikumot, miközben magán viseli a koncepció legfontosabb jegyeit.

A 10° koncepció különleges kialakítású darabjai évek óta szolgálják a fürdőszobákat és segítenek nem csak extra praktikussá, hanem eredetivé varázsolni a fürdő helyiséget. A termékcsalád legújabb tagja, a 10° zuhanykabin is beáll ebbe a sorba: ismerje meg közelebbről az egyik legmodernebb zuhanyzónkat!

A 10° zuhanykabin eredeti kialakítása sok fürdőszobát ajándékoz meg extra hellyel.

A Nosal Design Studio kreálta, izgalmas 10° koncepció többször nyert már nemzetközi díjakat és elismeréseket, ami fontos visszaigazolás a számunkra, hiszen eredetiség, aprólékos tervezés és praktikum nélkül nem állná meg helyét a folyamatosan változó piacon. Koncepciónk minden tekintetben átgondolt egészet alkot, miközben aszimmetriája stílusosan modern, helytakarékos megoldásokat tesz lehetővé a fürdőszobában. Erről a 10° is gondoskodik: a 10-es számjegy ugyanis pontosan annyi fokot jelöl, amennyivel a koncepció elemeit elforgattuk, illetve meghajlítottuk, hogy kézre álljanak és megkönnyítsék a fürdőszoba mindennapos használatát. Az így nyert nagyobb rakodófelületek pedig minden fürdőszobában különösen értékesek!

10° zuhanykabin - A zuhanyzók új generációja

Az új, tolórendszerű 10° zuhanykabin tökéletesen illeszkedik a koncepció stílusosan összehangolt, egyszerre divatos és praktikus formavilágához. Modern külseje számos lehetőséget rejt magában, ugyanis több változatban elérhető. Választhat akár klasszikus négyzet vagy téglalap, de akár aszimmetrikus alapú modellt is. Bízzon a stílusérzékében, mert bármelyikre is esik a választása, az innovatív tervezés, a hosszú távon megbízható kialakítás és az aprólékosan kidolgozott részletek mindegyik modell sajátjai.

Aszimmetria a jobb helykihasználásért

A hagyományosan szimmetrikus, negyedköríves zuhanykabinokhoz képest az aszimmetrikus téglalap alapú zuhanykabin modern hatást kelt, míg a levágott sarok pedig egyedülálló megjelenéssel gazdagítja a fürdőszobát. Ezáltal a zuhanykabin nem csak karakteres és kényelmes darab, hanem helytakarékos is, miközben jelentős rakodófelületet is biztosít. Az új zuhanykabin a 10° koncepció elemeivel harmonikus egységet alkot, de akár önmagában is megállja a helyét.

Az új zuhanykabin a 10° koncepció elemeivel harmonikus egységet alkot, de akár önmagában is megállja a helyét.

Tolórendszerű zuhanyajtó - Akadálytalan működés

A tolóajtóval rendelkező 10° zuhanykabin csúszkarendszere rendkívül csendes és megbízható, ugyanis az alsó rész a SilentRun mechanizmussal van felszerelve. Ez meggátolja az ajtó akadozását és a csúszó elemek összegabalyodását, így hosszú évek múltán is akadálytalan működést garantál. És ha már garancia… Tudta, hogy a zuhanykabinra 24 hónap jótállást kínálunk? Ha éppen zuhanykabin vásárlás előtt áll és a felújítandó fürdőszobába olyan szanitert keres, amely nem csak mutatós, de praktikus is, a 10° zuhanykabin nem csak jó, hanem igazán eredeti megoldás lehet.

 

További szaniter ajánlatokért és tippekért tartson velünk Facebook és Instagram oldalunkon is!