Instagram Pinterest Youtube

Fürdőszoba pároknak, szaniter tippekkel - II. rész

Dátum: 24.5.2018
Az otthon egyik legfontosabb helyisége a fürdőszoba: itt indul a reggel és itt ér véget a nap nehezebbik része egy jó fürdőzéssel. Ezért a közös fürdőszobát használó pároknak szóló sorozatunk második részében továbbra is azzal foglalkozunk, hogyan lehet még jobb az itt töltött idő. Ezúttal párok számára megfelelő mosdókat és fürdőszobabútorokat mutatunk Önnek.

A hosszú párkapcsolat titka a külön fürdőszoba, szokták mondani. A megmosolyogtató szállóige csak akkor igaz, ha a fürdőszobában ketten egyszerre szeretnének elférni - de csak egy fő számára van elegendő (tároló)hely. Kerülje el a vitákat és ha módjában áll, rendezze be a fürdőt páros használatra is alkalmas szaniterekkel! Mutatunk néhány ilyen mosdót és fürdőszobabútort!

Mosdók, amelyek párok kedvencei lesznek

Chrome duplamosdó - Ha szeretne egyszerre praktikus és szép mosdót, amelyet párjával közösen is kényelmesen használhat, vessen egy pillantást a Chrome duplamosdóra, mely a közel 50 darabos, népszerű Chrome fürdőszoba koncepció egy darabja. Érdemes ezt a modellt választania, ha 120x49 cm-es méretben keresgél és szeretné az anyagában időtálló és megbízható, őrölt dolomit és műgyanta öntött keverékéből álló mosdó előnyeit élvezni.

A Chrome duplamosdó és a hozzá illő mosdó alatti duplaszekrény komoly rakodóterületet biztosít a fürdőszobában, két fő számára is.

Classic duplamosdó - A klasszikus vonalvezetéssel nem lehet hibázni! Garantált a kényelmes rakodótér, a 130 x 49 cm-es méret és az előző modellhez hasonlóan az őrült dolomitból és műgyanta öntött keverékéből álló, tartós alapanyag. A letisztult design azt is lehetővé teszi, hogy a Classic koncepción kívül más stílusú szaniterekkel vegyítve is mutatós legyen a fürdőszoba arculat, hiszen még egy modern fürdőszobában sem töri meg az összképet.

Garantált a kényelmes rakodótér, a 130 x 49 cm-es méret és a tartós, kompozit alapanyag, a strapabírás és jó helykihasználás a fürdőszobában.

Flat duplamosdó - Minimalista forma, elegáns, vékony peremek és íves, osztott belső rész határozza meg a Flat mosdó formavilágát. Mivel a mosdó szélei végigfutnak a fürdőszoba falrészén, követve a horizontális vonalvezetés divatját, nem csak modern, de jó helykihasználással bíró modellt választ, ha a Flat mellett dönt. Hosszanti kialakítás kényelmessé teszi a mosakodást két fő számára is, mert elegendő mozgásteret biztosít a karok, a könyökök számára. Mérete 120 x 46 cm, anyaga szintén kompozit, nagyon tartós dolomit és műgyanta öntött keveréke.

A Flat duplamosdó vékony pereme légies megjelenést és eleganciát sugároz. Ideális párok számára, akik közös fürdőszobát használnak.

Fürdőszobabútorok a “páros” pakoláshoz

Nem csak a már említett  és Classic koncepció rendelkezik jól pakolható mosdó alatti (lásd a fenti képeken) és fali szekrénnyel, de ezeket sem hagyjuk ki javaslataink közül. A Chrome duplamosdó alatti szekrénynek 40 cm magasságú fiókja kiadós tárolóhelyet biztosít, amelyben még a nagyobb kozmetikai szerek is jól elférnek. Igaz ez a Classic duplamosdós szekrényére is, amely ugyanilyen méretű fiókkal bír, ráadásként pedig a szekrény jobb részében integrált alacsony fiók is található. Ilyennel utólagosan a baloldali rész is kiegészíthető, amennyiben ez megkönnyítené Ön számára a rendszerezést. A két, egyforma méretű fali szekrény (Chrome és Classic) is segíthet okosan berendezni a fürdőszobát, így ezeket se hagyja ki, ha helyet szeretne spórolni!

Clear fürdőszobabútorok - Ha a duplamosdók nem ideálisak a fürdőszobájába, még választhat olyan modellt, amely széles kialakításából adódóan egyszemélyes mosdóként is alkalmas közös használatra: ilyen a Clear mosdó, melyhez ideális választás a Clear mosdó alatti szekrény, sötét dió színű ajtóval. Kisebb, mint a fent említettek (sz.: 100, mé.: 38, ma.: 42 cm), így kevesebb tárolóhelyet kínál, de jól tagolt, így megfelelő lehet a közös használatra. Fiókjának élei 45°-os szögben, finoman záródnak, ezáltal különleges megoldást csempésznek a fürdőszobába.

A Clear mosdó alatti szekrényt használva biztosan nem lesz gondja az áttekinthető pakolással a fürdőszobában.

Ring fürdőszobabútorok - A Ring mosdó és mosdó alatti szekrény formai kialakítása nagyon hasonló az imént említett Clearhez, azonban a fő különbség a színükben és a szekrények tagolásában rejlik.

A hófehér Ring mosdó és mosdó alatti szekrény ideális tagolása kiváló fürdőszobabútorrá teszi a szanitert.

A kizárólag fehér árnyalatban elérhető Ring bútorok közül az osztott fali szekrény esetében nem csak magában a szekrényben, de az ajtóban is talál tárolóhelyet. Az ide helyezett dolgok kiesését két különböző méretű védőpálca akadályozza meg, amelyek helyükön tartják a magasabb és a kisebb tárgyakat is. A mosdó alatti szekrénybe pedig kihúzható szervezőt helyeztünk a kozmetikumok, tartozékok számára. Ha egyszer kipróbálja, azonnal megszereti!

Ha szeretne többet megtudni termékeinkről, kövesse Facebook és Instagram oldalainkat, amelyeken nem csak inspiráló fürdőszoba ötleteket, de hasznos tippeket is megosztunk követőinkkel. Tartson velünk a jövő héten is!