Instagram Pinterest Youtube

Fürdőszoba pároknak, szaniter tippekkel - I. rész

Dátum: 17.5.2018
Az otthon lelke nem csak a konyha, hanem a fürdőszoba is lehet, ha Ön gondos körültekintéssel választja ki a szanitereket. Találjon olyan páros megoldásokat, amelyeknek romantikus harmóniája bármikor relaxálásra csábítja Önt és partnerét! Mutatunk néhány szemrevaló lehetőséget!

Tartson velünk és inspirálódjon álom fürdőszobájának berendezéséhez, amelyben a gyors zuhanyzás de a klasszikus “gyertya romantika” hangulat is könnyen kialakítható olyan szaniterekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy akár ketten egyszerre is használják őket. Sorozatunk első részében a páros élményekre alkalmas kádak és zuhanykabinok közül ajánlunk hármat-hármat Önnek.

LoveStory II kádunkban az enyhén szív alakú forma miatt kényelmesen fürdőzhet együtt párjával.

Páros fürdőzés, romantikus kádak

A következő kádak közös jellemzője a kellemes design és a prémium minőségű alapanyagok mellett, hogy mind méretük, mind pedig kialakításuk ideálissá teszi őket a páros fürdőzéshez. A kád lefolyót tudatosan terveztük középre bennük, hogy Önöknek ne “kő-papír-ollóval” kelljen eldönteniük, melyikük üljön éppen a kényelmesebb helyre. A teljesség igénye nélkül íme 3 szerethető javaslatunk:  

LoveStory II - Képzeljen el egy méretes (139 x 196 cm), tágas belső térrel rendelkező, aszimmetrikus kádat, amelyben szív alakú formájának köszönhetően soha nem tapasztalt közelséget és kényelmet tapasztalhat meg párjával a közös fürdőzés során. A tiszta vonalak és az öntött akril alapanyag megbízható minősége, a design frissessége is fokozza a különleges élményt. Tekintse meg a fenti képen!

Evolution - A domináns kád (170x97/83 vagy 180x102/87 cm) természetes vonalaiban nem talál éleket és zavaró részleteket, így garantált a páros nyugalom, harmónia és relaxáció. Az öntött akril kád karakteres vonásai felfedezhetők az Evolution koncepció többi darabján is, legyen szó a mosdóról, fürdőszoba bútorokról vagy polcos tükörről. Ez fontos lehet azoknak, akik a legapróbb részletekig egységes fürdőszoba arculatra vágynak.

Az öntött akril Evolution kád domináns formája visszaköszön a többi fürdőszobabútor és szaniter formavilágában.

Magnolia - Szögletes öntött akril kád (170x85,5/75 vagy 180x85,5/75 cm), amelynek klasszikus vonásait az egyik oldal játékos ívei teszik különlegessé. A szokatlanul nagy belső tér az ideális formatervezésnek köszönhetően ott a legszélesebb, ahol leginkább szükség van rá, a középső részen. Nem csak a kád belsejének tágassága, hanem a középre helyezett lefolyó és a kádfal egyforma dőlésszöge miatt is alkalmas egyszerre két fő befogadására.

A Magnolia kád középső részén található a lefolyó az élményteli és kényelmes közös fürdés miatt, ráadásul a kád emiatt középen szélesedik ki.

Zuhanykabinok, ahol akár ketten is elférnek

Ha Önök jobban kedvelik a kádban fürdőzésnél az energizáló, gyors és környezetbarát zuhanyzást, akkor ismerjék meg többet a következő három zuhanykabinunkat! Ezek nem csak kellemes formatervezésűek, hanem praktikus kialakításuk miatt elérhetők az átlagnál nagyobb vagy akár teljesen egyedi méretben is.

Brilliant - Az aprólékosan kidolgozott, az alapanyagok kifogástalan minőségén alapuló zuhanykabin masszív, szögletes fém elemeivel és ergonomikus fogantyújával elegáns hatást kelt. Mivel az alkatrészek a zuhanykabin belsejében az üvegbe süllyednek, így lényegesen egyszerűbb a teljes tisztítás. Gondolta volna, hogy tesztekkel bizonyítottan akár 30 évet is kibír ez a típusú zuhanyzó?

A Brilliant zuhanykabin brilliáns fürdőszoba megoldás azoknak, akik szeretnek kettesben zuhanyozni.

Walk-In - A zuhanyzók egyedülállóságát az adja, hogy teljes mértékben az Ön igényeire szabhatók: az utolsó milliméterig megtervezhetők, így bármilyen alapterülettel rendelkező fürdőszobában megállják a helyüket. Zuhanytálca helyett élvezze a beépített padlóösszefolyót vagy zuhanyfolyókát, amely láttatni engedi a kerámiaburkolatot. A könnyedén kialakítható, tágas térnek köszönhetően zuhanykabinját érdemes lehet felszerelni hidromasszázs panellel vagy zuhanyülőkével, esetleg esőztető zuhanyfejjel, hogy tovább fokozza a zuhanyzás élményét.

A Walk-In zuhanykabin izgalmasan átlátszó, modern designja és praktikus kialakítása két személy számára is alkalmas és így kényelmes megoldás a páros zuhanyzáshoz.

Chrome - A több mint 50 összehangolt szaniterből álló, jól bevált Chrome koncepció zuhanykabinjai sem hagyják cserben a párban zuhanyzókat. Több konstrukció közül lehet választani, ha Ön is szeretné kettesben élvezni tisztálkodás örömeit. Két zuhanyajtó kombinációjával például éppen olyan négyzet vagy téglalap alapú zuhanykabint hozhat létre, amilyenre csak szüksége van. A zuhanyajtóhoz fix oldalfalat is párosíthat, míg a zuhanyzó alapterületét megszabhatja 80, 90, 100, 110 és akár 120 cm-ben is. Ha ilyen szanitert választ, többé nem kell tartania a kicsöpögő víztől: a befelé és kifelé is nyíló lengőajtónak köszönhetően zuhanyozás után a víz az ajtóról nem a fürdőszoba padlójára fog csöpögni. Ugye, hogy üdítőbb egy kiadós zuhanyzás, ha nem kell utána senkinek takarítania? :-)

Ha szeretne többet megtudni termékeinkről, kövesse Facebook és Instagram oldalainkat, amelyeken nem csak inspiráló fürdőszoba ötleteket, de hasznos tippeket is megosztunk követőinkkel. Sorozatunk következő részével egy hét múlva jelentkezünk, tartson velünk akkor is!