Instagram Pinterest Youtube

A 3 legjobb csaptelep 3 fürdőszoba problémára

Dátum: 27.4.2018
A csaptelepek apró kiegészítői a fürdőszobai összképnek, kialakításuk és működésük mégis meghatározza, hogyan érezzük magunkat a fürdőben. Gondoljunk csak a csöpögő csapokra… Vagyis ne: inkább képzeljünk el 3 remek csaptelepet, amellyel 3 fürdőszoba probléma könnyedén kezelhető!

Cikkünkben összegyűjtöttünk a RAVAK kínálatból 3 olyan csaptelepet (két mosdó csaptelepet valamint egy zuhany/kád csaptelepet), amely 3 gyakori problémára (kis alapterület, rossz helykihasználás, hőmérséklet és víznyomás ingadozás) nyújt megoldást. Ha éppen csaptelepet keres fürdőszobájába,ismerje meg ezeket!

1. Suzan csaptelep - Ha nagyon kevés a hely


Egy csaptelep, amely nem akar többnek mutatkozni, mint ami - ezt képviseli az évek során már számtlanaszor bizonyított Suzan csaptelep. Egyszerű, megbízható, klasszikus vonalvezetésű, letisztultsága pedig bármilyen stílusú fürdőszobába alkalmassá teszi. Hivalkodástól mentes designja könnyedséggel egészíti ki a kád, a zuhanyzó, a mosdó formatervezését. A Suzan modell több típusban elérhető. Kínálatunkban található álló mosdócsaptelep, fali kádcsaptelep és fali zuhanycsaptelep, de konyhai álló mosogatócsaptelep és fali mosdócsaptelep is.

A Suzan csapteleppel a kádat és a mosdót is töltheti vízzel, így extra praktikus kis alapterületű fürdőszobába.

A “kettő-az-egyben” Suzan csaptelepeket azért ajánljuk különösen kis alapterületű fürdőszobákba, mert rendkívül praktikusak. Ahogyan a képen is láthatja, kialakítása lehetővé teszi, hogy egyazon csaptelep töltse a kádat és a mosdókagylót is. Ha nem csak a funkcionalitást, hanem az egyszerűséget is kedveli, bátran válassza ezt a modellt, ugyanis az Easy Clean technológiának köszönhetően a csapszűrőből (perlátorból) egy érintéssel eltávolítható a vízkő, ráadásul minden Suzan csaptelepre 2 év garanciát kínálunk. A hozzá tartozó 35 mm-es kerámia kartusra 5 év jótállást biztosítunk.   

2. A 10° csaptelep - Ha nem fér hozzá rendesen a mosdóhoz vagy spriccel a víz

 A 10° csaptelepek nem csak vonzó, modern designjuk miatt meghatározó elemei a fürdőszobának, hanem mert praktikus szögben dőlnek a kéz irányába, még kényelmessebbé téve a kézmosást. A kellemes kialakítású csaptelepek jól illenek bármilyen alakú mosdóhoz. Ez nem is csoda, hiszen a többszörösen nemzetközi díjas Krystof Nosál cseh designer tervezte meg őket a 10° fürdőszoba koncepció többi elemével együtt.

Kényelmes dőlésszög, praktikus kialakítás jellemzi a csaptelepet, ráadásul ezzel a csappal nincs többé fröcskölő vízsugár!

A 10° csaptelepek állítható perlátorral (vízszűrővel) rendelkeznek, amely lehetővé teszi a víz sugarának tetszés szerinti beállítását, így az nem spriccel, nem fröcsög, hanem közvetlenül a lefolyóba irányul. Ezek a csaptelepek nem csak komfortosak, hanem tartósak is: a 35 mm-es kerámia kartus minimális élettartama 30 év, míg a 10° csaptelepekre 5 év jótállást biztosítunk. Különlegességük továbbá, hogy standard vagy megemelt magassággal kaphatók a még kényelmesebb tisztálkodási élményért, hogy mindenki megtalálhassa a számára kedvező verziót: ha magasabb edényt szeretne vízzel megtölteni, akkor magasított csapot ajánlunk, leginkább nagyobb és mélyebb mosdókhoz. Ha nincsenek nagy igényei a csap és a mosdófenék közti terület kihasználásával kapcsolatban, akkor a célnak megfelel egy alacsonyabb csaptelep is.

3. Termo fali csaptelep - Ha egyenetlen a víznyomás és leforrázza magát

Gondolta volna, hogy a hagyományos csaptelepek használatával átlagosan 30-60 másodpercet tölt azzal, hogy megtalálja az ideális hőmérsékletet?termosztátos csaptelepek esetén ez a szám nagyjából 6 másodpercre módosul, így többé sem felesleges időt, sem pénzt nem veszít a zuhanyzással. A zuhanyzóba és kádba való termosztátos csaptelepek így nem csak pénztárca-, hanem környezetbarát megoldásnak is bizonyulnak, hiszen csökkentik a felhasználandó víz mennyiségét.

Egyenletes víznyomás, megbízható hőmérsékletszabályozás az Ön és gyermeke védelmében. A Termo ideális kád és zuhanycsaptelep! 

Az 5 évig garanciás RAVAK termosztátos csaptelepeken nincsen szabályozó kar. Egy speciális vezérlőfej biztosítja az állandó víznyomást és vízhőmérsékletet. A termosztát felső részén található blokkoló gomb gondoskodik róla, hogy se Ön, se gyermeke nem forrázhassa le magát, ha véletlenül a szabályozó karba ütközik: meggátolja a 38°C-nál melegebb víz véletlen megengedését. Nincs több kényelmetlenség, csak üdítő zuhanyzásélmény, amikor csak Ön akarja!

 

Ha szeretne többet megtudni szanitereinkről, kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon, ahol szakértőink várják kérdéseit, kommentjeit! Tartson velünk a jövő héten is!