Instagram Pinterest Youtube

10° kád - Klasszikus, mégis modern

Dátum: 18.4.2018
A 2018-as újdonságaink egyik különleges darabja az új 10° kád, amely eleganciát és modern letisztultságot sugároz. Ismerje meg közelebbről, ha olyan kádat keres, amely nem csak kényelmet, hanem esztétikai élményt is nyújt!

Az új 10° kádat a többszörösen díjazott, cseh Design Nosál Studio alkotta meg. A káddal kedvében jártak a letisztult design rajongói mellett azoknak, akik nem túlságosan nagy méretben keresnek praktikus, tágas és kényelmes kádat.

 

A 10° fürdőszoba koncepcióban helyet kapott egy új kád és egy új zuhanykabin is, amely aszimemtrikus jegyeket visel magán.

 

Az új 10° kád stílusa illeszkedik a 10° fürdőszoba koncepció eredeti és praktikus szanitereihez, amelyek kialakításuk miatt új perspektívát nyitottak a fürdőszobák számára. Ez a különleges koncepció így már két különböző káddal felel meg a modern fürdőszoba kihívásoknak.

Az új kád

Idén vált elérhetővé az új, 170x75 cm-es, szögletes, öntött akril 10° kád, amely a dinamikus formatervezésű fürdőszoba koncepció (fürdőszoba bútor, mosdó, zuhanyzó, kád, kádparaván, csaptelep) egységét koronázza meg.

 

A kád méretei lehetővé teszik, hogy praktikus elhelyezhető legyen a fürdőszobában.

 

Az új 10° kád kicsinek tűnik, mégis tágas és kényelmes, mivel a kád belseje mély és ideális méretű hosszú fürdőzésekhez is. Kiegészítve kádparavánnal kiváló zuhanyzáshoz is. A 208 liter űrtartalommal bíró kád kiegészíthető előlappal, oldallappal, kád le-és túlfolyó szettel. Ahogyan többi kádunkra, úgy erre a modellre is 10 év garanciát vállalunk.

  

Az új 10° kád kicsinek tűnik, mégis tágas és kényelmes, mivel a kád belseje mély és ideális méretű hosszú fürdőzésekhez is.

A korábbi kád

Az új, szögletes modell mellett továbbra is elérhető a korábbi aszimmetrikus akril kád, amely ötletesen használja ki a teret a 10°-kal való elfordítás miatt. Így kellemes ülőhely vagy extra tárolófelület alakítható ki a 95/100 x 160/170 cm-es kádból.

 

A korábbi aszimmetrikus akril kád, amely ötletesen használja ki a teret a 10°-kal való elfordítás miatt.

 

Ha szeretne többet megtudni szanitereinkről, kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon, ahol szakértőink várják kérdéseit, kommentjeit! Tartson velünk a jövő héten is!