Instagram Pinterest Youtube

5 négyzetméteren is ütős fürdőszoba a RAVAK-kal

Dátum: 22.2.2018
Mi fér el egy 5 négyzetméteres fürdőszobában? Vásárlónk, Dominika már nem csak tudja a választ, hanem élvezi is a megoldást: Rosa koncepciónkkal teljes körűen felszereltük fürdőszobáját. Képgaléria a cikk végén!

Dominika akkor fordult hozzánk, amikor eljött az idő, hogy berendezze első önálló lakásának fürdőszobáját. Nagy kihívás elé nézett, mert ehhez mindössze 5 négyzetméter állt a rendelkezésére. Melyek voltak a legfontosabb szempontjai?

 • Alaposan átgondolt, egységes összkép kialakítására vágyott,
 • egymással kompatibilis szaniterekkel,
 • amelyek kis alapterületen sem keltenek túlzsúfolt összhatást,
 • mégis teljes komfortot biztosítanak egy olyan fürdőben,
 • ahol a pipereszerek tárolása is helytakarékosan megoldott.

Ahelyett, hogy különféle gyártók termékcsaládjainak rizikós kombinációja mellett döntött volna, bizalmat szavazott a RAVAK szakembereinek, akik a Rosa koncepciót javasolták neki.

Nincsen Rosa tövis RAVAK nélkül

A Rosa koncepció okos megoldás minden fürdőszobába: a kis fürdővel rendelkezők is megtalálják benne azokat a helytakarékos szanitereket (Rosa 95 kád), amelyekre szükségük lehet, míg a nagyobb alapterületű fürdőszobák tulajdonosai sem csalódnak a kínálatban a méretesebb Rosa I és Rosa II kádnak köszönhetően.

 

A Rosa fürdőszoba koncepció célja, hogy stílusban és működésben összehangolt, kis helyen is komplett fürdőszoba megoldást nyújtson

 

A Rosa koncepció darabjai a piac legnépszerűbb és egyben leggyakrabban utánzott termékei közé tartoznak. Az időtálló és eredeti formatervezésű aszimmetrikus akril kádak képezik a kollekció alapját, amelynek legfontosabb küldetése, hogy stílusban és működésben összehangolt, kis helyen is komplett fürdőszoba megoldást nyújtson. Mivel a kollekciót kifejezetten vásárlóink részletes elemzésére építve fejlesztettük ki, egy olyan helytakarékos fürdőszoba koncepció született, amely a legapróbb részletekig egységes megjelenést biztosít a következőket illetően:

 • kád
 • kádparaván
 • mosdó
 • csaptelep
 • fürdőszobabútor
 • egyéb kiegészítők (fejtámlák, fogantyúk, stb.)

A koncepciónak köszönhetően Dominika egy csapásra megoldotta a fürdőkád kérdését, hiszen a választott Rosa modell tágas fürdőterű, de 95 cm-es szélessége miatt a legkisebb helyen is elfér. A kád kiválasztása után már a zuhanytér kialakítása sem okozott fejtörést, mert kádparavánnal felszerelve a Rosa kádból a szélesebbik végénél integrált ülőkével rendelkező, lapos fenékzetű zuhanysarok is könnyedén kialakíthatóvá vált.

 

Rosa kádból a szélesebbik végénél integrált ülőkével rendelkező, lapos fenékzetű, praktikus zuhanysarok is kialakítható.

 

Nem csak a kádra, hanem a Rosa fürdőszoba bútorokra is jellemző a bőséges rakodótér, ráadásul a szekrények, tükrök és mosdók méretüknek köszönhetően kombinálhatók egymással. A Rosa mosdókat is ehhez mérten alakítottuk ki. Úgy terveztük meg őket, hogy a mosdóterük a lehető legtágasabb legyen, de emellett elegendő rakodófelülettel is rendelkezzenek. Ennek köszönhetően könnyen elhelyezhetők rajta a legszükségesebb tárgyak, a többit pedig elegánsan elrendezheti a mosdóhoz illő fürdőszoba szekrények valamelyikében. 

A Rosa fürdőszoba bútorokra is jellemző a bőséges rakodótér.

 

Miután Dominika használni kezdte az új fürdőszobát, a következőt osztotta meg velünk:

“Az tetszett legjobban a Rosa koncepcióban, hogy nem kellett azon töprengeni, mi hiányzik még, mivel a koncepció mindent tartalmazott, amire szükségem volt a kádtól kezdve a mosdón, bútorokon keresztül egészen a legapróbb részletekig mint például a csaptelepek, szifon, zuhanyfej vagy éppen a gégecső.”

Tekintse meg Ön is a végeredményt a bejegyzésünk alján található képgalériában és írja meg nekünk véleményét Facebook oldalunkon!