Instagram Pinterest Youtube

Chrome aszimmetrikus kád

Dátum: 2018.02.01.

Összhangra hangolva

Asymetrická vana Chrome

A Chrome koncepció, a RAVAK gyártó legszélesebb fürdőszobai koncepciója, ismét gyarapodott és újabban a klasszikus kádakon kívül asszimetrikus kádakat is kínál. Az új kád ideális fürdőhelyet biztosít ínyencek számára. A lankás hátrésznek köszönhetően kényelmes, megfelelően nagy rakodó hellyel rendelkezik és az ülés irányát a gyártó úgy forgatta el, hogy jobb kilátást biztosítson a fürdőszobai térbe.

Az asszimetrikus Chrome kád akrilból készült 160/170 x 105 cm méretben. Sarokba való, bal vagy jobb kivitelben készül és a kényelmes zuhanyozáshoz egy kádparavánnal egészíthető ki. Mivel az ülőke fordítva van elhelyezve, mint ahogyan ez az asszimetrikus kádak esetén szokás, így fürdés közben gyönyörködhet a fürdőszoba terére nyíló kilátásában és a Chrome koncepció termékeinek tökéletes design harmóniájában.

Aszimmetrikus kínálat a piacon lévő legszélesebb koncepció számára 
Az új Chrome asszimetrikus kád tovább bővíti a Chrome koncepció több mint 200 design tekintetében összehangolt tételét a teljes fürdőszoba számára a toalett helységeket is beleértve. Senkinek sem kell már kompromisszumot kötnie, aki híve Kryštof Nosál designer barátságos minimalista elvének, akkor sem, ha a fürdőszobájába klasszikus vagy asszimetrikus megoldást kíván - a koncepció egyenes és asszimetrikus kádat is tartalmaz.

A 2013-ban piacra került Chrome koncepció az utolsó apró részletig harmonikusan összehangolt, az egyes részek designja és funkcionalitása által is. Egységes esztétikai jegye az ovális forma, ennek köszönhetően minden darab különbözőképpen variálható, szetté kapcsolható össze, amelyben klasszikus és asszimetrikus fürdőkádat, kádparavánt, többféle kivitelezésű zuhanykabint különböző ajtóval, zuhanytálcát, zuhanyfolyókát, kézmosót, öntött márvány és kerámiamosdót, fürdőszobabútort, különféle típusú csaptelepeket, fürdőszobai kiegészítőket, kerámia wc-t és bidét is talál. A Chrome koncepció eredeti stílusát a Nosal Design stúdióban Kryštof Nosál alkotó hozta létre.