Instagram Pinterest Youtube

Natural fürdőszobabútor

Dátum: 2018.02.01.

A fürdőszoba lágy dominanciája 

Koupelnový nábytek Natural

A Natural egy teljesen elegáns, öntött márványból készült mosdókkal összekötött bútor, amely minden modern fürdőszobában megállja a helyét. A méretváltozatok és a nyitott, illetve a zárt térkombinálási lehetőségek sokasága a felhasználás széles palettáját ígéri.

A RAVAK márka új kínálata olyan fiókos szekrényeket foglal magában, amelyek egyszerűen eltüntetnek mindent, amit nem akar szem előtt hagyni, de olyan nyitott területeket is tartalmaznak, amelyekre kiteheti a kedvenc tárgyait. A koncepció két fiókot tartalmazó mosdószekrényből és két alacsonyabb oldalsó szekrényből áll ajtóval, illetve anélkül. A fürdőszoba stílusát így az egyes tárgyak kirakásával, a törülköző és a kozmetikumok kirakott színeivel lehet harmonizálni.

A Natural mosdók magas pereme a vizet a helyén tartja és a hosszanti kivitel elébe megy a kéz természetes mozgásának és a fürdőszoba terének is. 50 és 80 cm szélességben készülnek és 120 cm szélességű kétszemélyes változatot is kínálnak. A Natural Duo modell felhagy a mosdótér szokásos kettéosztásával, ami által extra nagy belső tér, valamint rakodófelület keletkezik. A túlfolyó nélküli kivitel elé megy egy esztétikailag letisztult effektusnak, a belső felületeket pedig semmiféle többlet nyílás nem zavarja.

A Natural mosdóknak és szekrényeknek jól áll a legtöbb RAVAK álló csaptelep, mint például a 10° vagy a Chrome. A mosdókat a szekrények helyett a bútorpulton is el lehet helyezni, legyenek akár fehérek, akár furnérozott dió vagy tölgy színűek.