Instagram Pinterest Youtube

City Slim kád

Dátum: 2018.02.01.

Vékonyított felső peremmel és új oldallappal

Vana City Slim

A komfortos, kényelmes és mégis decens City kád, amely már kezdte megtalálni a helyét a fürdőszobákban, egy még elegánsabb City Slim nevű testvérrel gyarapodott, igazán finom felső peremmel, amelynek 15 mm-es magassága innovatív design trendet képvisel. A City Slim az új kádburkoló oldallapok kínálatát is magával hozza, így a kádját nem kell fallal és kerámiával körbevenni, elég, ha egy dió, tölgy, szatén (strukturált) fa design tekintetében harmonizáló vagy egyszerűen csak tiszta fehér oldallapot vásárol. Az oldallap megváltoztatja a kád stílusát: látványos öblös élei vannak, pár percen belül fel lehet szerelni, vízálló és teljesen egységes.

A City akrilkád méretei 180 x 80 cm így komfortos helyként szolgál a mindennapos kikapcsolódáshoz. Mértékletessége nagyszerűen beleillik a modern belső terekbe, elegáns kiegyensúlyozottsága soha nem megy ki a divatból. Öblös belső formáját, amely fürdés közben kényezteti a testet, Kryštof Nosal alkotó egy modern téglalap alakú külső köpennyel egészítette ki.

Az aszimmetrikus peremnek köszönhetően a falhoz rendelt szélesebb peremre szerelhető: vízesés csaptelep vagy egy klasszikus álló csaptelep.

LETÖLTÉS

city_slim_kad_2018 (PDF 154 kB)