Instagram Pinterest Youtube

Freedom W kád

Dátum: 2018.02.01.

A fürdőszoba lágy dominanciája 

Vana Freedom W

A szabadon álló RAVAK kádak kínálata újabban egy kivételes káddal, a Freedom W-vel gyarapodott, amely egyesíti a térben álló és a klasszikus kádak előnyeit. Az öblös vonalakkal körvonalazódó gyengéd szépség és forma, igazi fürdés élményre hívogat és a falnál lévő szélesebb perem engedi, hogy kézközelben legyen minden, amire szüksége van a kikapcsolódáshoz.

Gondolatban a Freedom O kád sikeréhez kapcsolódik az új Freedom, amely 2013-ban került piacra. A kád tökéletes öblös vonalai azonnal elnyerték az ügyfelek tetszését és a Freedom O új ikonná vált. A Freedom W tovább fejleszti az elvet, pár centivel kisebb (166 x 80 cm), ezáltal kényelmesebb és a falnál kellemes elhelyezkedést kínál a szükséges rakodó helyet is beleértve. Így a fürdőszobában is luxus kikapcsolódást élhet át a Freedom W használatával.

A Freedom W kád nagyszerűen néz ki. Nem kell körbeburkolni. Minőségi akrilból készült, amely esztétikai könnyedséggel ajándékozza meg. A RAVAK márka által használt öntött akril kellőképpen ellenálló, hogy a legmagasabb igényeknek is megfeleljen, de annyira könnyű is, hogy megkönnyíti a kád elhelyezését a térben.

A RAVAK a kádhoz csaptelepeket is kínál néhány változatban. A falnál lévő szélesebb peremnek köszönhetően a Freedom W kád a feltöltéshez vízesés csaptelep használatát is lehetővé teszi, ami fürdés közben kivételes élményt nyújt.

LETÖLTÉS

freedom_w_kad_2018 (PDF 155 kB)