Instagram Pinterest Youtube

Karácsonyi dekoráció a fürdőszobában

Dátum: 18.12.2017
Az ünnepek alatt a fókusz arra a helyiségre kerül otthonunkban, ahová a karácsonyfát állítjuk. Ez általában a nappali. Azonban a kifogástalan ünnepi hangulat érdekében nem érdemes elfeledkezni az olyan gyakran látogatott helyiségek díszítéséről sem mint amilyen a fürdőszoba.

Ezer és egy kreatív ötlet várja, hogy Ön kipróbálja, hiszen csak az ideje és fantáziája szabhat határt a gyakran filléres, mégis vidámabbnál vidámabb karácsonyi dekorációknak. Mutatunk is néhányat a fürdőszobában!

Gondolt már arra, hogy a wc-t is díszítheti? Megosztó megoldás, de tagadhatatlanul karácsonyi hangulatot garantál a fürdőszobában!

Ha a wc díszítésénél kevésbé direkt megoldást keres, akkor gondoljon a zuhanyzóra és zuhanyfüggönyre, valahogyan így - egyszerű, kedves, ünnepi és nagyon gyors:

Díszítse karácsonyi díszgömbökkel a zuhanyfüggönyt és a zuhanyzót!

A zuhanyfüggönyt, a zuhanykabint karácsonyi hangulatú hópelyhekkel is jó ötlet lehet feldíszíteni.

És ha már a lelógatható díszeknél tartunk… Abban az esetben, ha nem nyitogatja sűrűn a fürdőszoba egyik ablakát, azt is bevonhatja a díszítésbe. Például a következőképpen:

A karácsonyi díszek, gömbök is csodásan mutathatnak az ablakon.

A karácsonyi dekorációk ötletessége nem függ a szaniterek vagy a díszítőelemek méretétől és látványosságától. Persze akadnak meghökkentő kompozíciók a Pinteresten, amelyek figyelmet érdemelnek…

A kreatív karácsonyi dekorációra jó példa ez a különleges szánkó. Minden a kreatív felhasználáson múlik!

A legtöbb karácsonyi dekoráció közös nevezője mégis a fenyőág: idényszerű, jó illatú, ízléses és friss. Hátránya, hogy egy idő után hullajtani kezdi leveleit, így érdemes ezt figyelembe véve elhelyeznie. Akár a tükrön...

Karácsonyra a fürdőszoba tükröt is ünnepi hangulatúvá lehet varázsolni. A titok: fenyőág.

… vagy a wc papír gurigába állítva!

Fenyőágat a wc papírba! Garantált karácsonyi hangulat a fürdőszobában.

Ha kevésbé látványos díszítésre vágyik, inspirálódjon a következő montázsból. Letisztult, ünnepélyes, jó hangulatú, egyetlen részletében sem tolakodó. Nem kell hozzá más, csak egy-két karácsonyi dekorelem, néhány díszgömb és -szalag, valamint egy-két ünnepi hangulatú törölköző, gyertya.

Letisztult, nem túlgondolt karácsonyi dekoráció a fürdőszobába. Diszkrét és kedves.

Akadnak olyan apróságok is, amelyeket túlzás nélkül bárki könnyedén elkészíthet otthonában minimális anyagi és időráfordítással. Nem kell hozzá más, csak egy ragasztó, néhány guriga wc papír, illetve egy szappantartó, fehér folyékony szappannal. Mutatjuk is a kisgyermekes háztartások leendő nagy kedvenceit!

Karácsonyi szappantartó, mosolygó hóember - a gyerekek kedvence a fürdőszobában!

A kreativitásnak semmi nem szabhat határt - a karácsonyi dekorációban megfér egymás mellett a grincs és a hóember is, a gyerekek nagy örömére.

A téli ünnepek legnagyobb rajongói még attól sem riadnak vissza, hogy dekorálják a fürdőszobai szemetest. Ez a fotó mintaként szolgálhat, ha úgy dönt, jut még erre is egy kis ideje.

A téli ünnepek legnagyobb rajongói még attól sem riadnak vissza, hogy dekorálják a fürdőszobai szemetest.

Következő blogbejegyzésünkkel januárban jelentkezünk, tartson velünk az újévben  is! Eredményes dekorációt és boldog karácsonyt kívánunk! :-)

(Ha készített valami szép vagy vicces fürdőszoba dekorációt, bátran ossza meg velünk kommentben Facebook oldalunkon, nagyon fogunk örülni neki!)