Instagram Pinterest Youtube

3 dolog, amit a Chrome fürdőszoba koncepcióból tanultunk

Dátum: 26.10.2017
Amikor megalkotunk egy fürdőszoba koncepciót, tudásunk legjavát adjuk hozzá. A vásárlók visszajelzésével a fürdők praktikumát feltérképezve azon dolgozunk, hogy folyamatosan tágítsuk tapasztalataink spektrumát. Chrome koncepciónk sikeréből 3 kulcsfontosságú dolgot mi már biztosan megtanultunk, amelyet Ön is kamatoztathat.

Ha fürdőszoba tervezés vagy felújítás előtt áll, tapasztalatból tudjuk, hogy számtalan információ kavarog a fejében. Chrome koncepciónk példáján keresztül ezért igyekszünk segíteni Önnek abban, hogy milyen szempontrendszert szem előtt tartva vágjon neki a nagy feladatnak, amelynek befejeztével elégedetten mosolyog majd a fürdőszobai tükörbe.

Chrome fürdőszoba koncepciónk sikeréből 3 kulcsfontosságú dolgot mi már biztosan megtanultunk, amelyet Ön is kamatoztathat.

1. A kevesebb néha több 

A Chrome koncepcióra jellemző univerzális kialakítás miatt a szaniterek könnyedén összehangolhatóak más fürdőszoba felszerelésekkel is, hiszen a kádból, zuhanyzóból, fürdőszobabútorokból áradó egyszerű szépség bármilyen környezetben megállja a helyét. A klasszikus vonalvezetés sosem megy ki a divatból, ahogyan a “kevesebb több” elv sem veszti érvényét. A Chrome esetében a stílus maga a zavartalan harmónia, melyet nem a szemével lát, mégis érzékel.

A Chrome fürdőszoba koncepció esetében a stílus maga a zavartalan harmónia, melyet nem a szemével lát, mégis érzékel.

2. A jó fürdőszoba az összehangolt részleteken múlik 

Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy egyes helyiségek összképe mennyire képes befolyásolni azok hangulatát, így fontos, hogy olyan darabokat válogasson össze a fürdőszobába, melyek nem csak önmagukban, hanem az egész részeként is harmóniát sugallanak.

Fontos, hogy olyan darabokat válogasson össze a fürdőszobába, melyek nem csak önmagukban, hanem az egész részeként is harmóniát sugallanak, ahogyan ez a mosdó és mosdó alatti szekrény kombináció is.

A Chrome koncepció kidolgozásakor fontos szempont volt számunkra, hogy az apró részletek egymásra kacsintsanak. Éppen ezért a stílus és hatékonyság jegyében készült, a legkisebb egységeiben is átgondolt koncepció jellemzője a finom, ovális forma.

A stílus és hatékonyság jegyében készült, a legkisebb egységeiben is átgondolt fürdőszoba koncepció jellemzője a finom, ovális forma. Ez jellemző a wc-re és bidére is.

Ennek köszönhetően a darabok időtlen szetté kovácsolhatók össze: a kádpravánnal kiegészíthető fürdőkádak, a többféle kivitelezésű zuhanykabin, a hozzá illeszkedő zuhanytálcával és zuhanyfolyókával, valamint a kényelmes használatot garantáló fürdőszobabútorok is. A WC és bidé egysége legalább annyira megkérdőjelezhetetlen, mint a mosdók és a csaptelepek összhangja.

3. A stílus nem függ a fürdőszoba méretétől 

Fürdőszoba tapasztalataink azt mutatják, hogy a kis fürdőszobák és a nagy méretű fürdők berendezése egyaránt okozhat nehézségeket, valamint nyújthat sajátos előnyöket. Nem hiszünk azokban a korlátokban, melyek leszűkítik a lehetőségeket, és javasoljuk, Ön se tegye! Egy kis fürdőszoba jól összeválogatott, precízen beszerelt szaniterekkel igenis lehet hívogató és kellemes helyiség, egy nagy méretű fürdőszoba pedig nem a méretéből adódóan stílusos. Minden a fürdőszoba berendezésen múlik, bár tény, hogy a rendelkezésre álló négyzetmétereket nem szabad figyelmen kívül hagyni a tervezés során.

A Chrome fürdőszoba koncepció lehetőséget kínál bármilyen méretű fürdőszoba berendezéséhez, sőt különálló, kis mellékhelyiségbe való termékeket is tartalmaz.

A Chrome koncepciónk pont ezért népszerű: nem csak a legszélesebben összehangolt fürdőszoba palettát adja a magyar piacon, hanem lehetőséget kínál bármilyen méretű fürdőszoba berendezéséhez, sőt különálló, kis mellékhelyiségbe való termékeket is tartalmaz. A Chrome termékcsalád tehát megoldás bármely fürdőszobába, melyben fontos az időtlen és letisztultságában modern formatervezés, amely összehangolt koncepcióban jelenik meg.

 

Ha Ön is ezt az irányvonalat szeretné képviselni a fürdőszobával, kérje a RAVAK szakértőinek segítségét az info@ravak.hu e-mail címen, inspirálódjon Facebook vagy Instagram oldalunkon, vagy töltse le szakmai tippjeinket az alábbi képre kattintva!

Töltse le 7+1 profi tippünket a fürdőszoba szakértőitől!