Instagram Pinterest Youtube

3 tuti RAVAK zuhanyfej, amivel garantált a “fejfrissülés”!

Dátum: 20.10.2017
Ismerős érzés a zuhanykabin sarkába húzódva várni arra, hogy tökéletes hőmérsékletű legyen a víz? Percekig tart, mire megfelelő lesz a vízsugár erőssége? Akkor ideje lecserélni azt a zuhanyfejet, amely annyi bosszúságot okoz könnyed örömök helyett.

Az ideális zuhanykabinnak elengedhetetlen kelléke a jól működő zuhanyfej, amely nem csak időt, hanem pénzt is spórol Önnek: környezetbarát, víztakarékos, könnyen kezelhető és egyszerűen tisztítható, valamint harmonizál a zuhanyzó részleteivel. E szempontok mentén a RAVAK zuhanyfejek nem csak esztétikus és vonzó szimmetriával bírnak, hanem műszakilag kifogástalanok, így hosszú élettartamuk garantált: cégünk 2 év jótállást biztosít minden egyes modellünkre.

Minden RAVAK zuhanyfej környezetbarát, víztakarékos, könnyen kezelhető és egyszerűen tisztítható

Milyen zuhanyfejet válasszon?

 

A kínálatunkban jó eséllyel találja meg az igényeinek leginkább megfelelő darabot vagy darabokat; hiszen a klasszikus zuhanyfejek mellett - amelyek a illeszkednek a különböző koncepciókban megtervezett RAVAK zuhanyzókhoz és kiegészítőkhöz - választhat az elegáns és praktikus esőztetők közül is, amelyek a hétköznapi zuhanyzást wellness élménnyé emelik. A zuhanyfejek, zuhanyszettek, zuhanyoszlopok és egyéb kiegészítők áráról és részletes jellemzőiről a 2017/2018-as online katalógusban minden fontos információt megtalál, de azért mi 3 különböző előnyökkel bíró, eltérő adottságokkal rendelkező alapdarabot mindenképpen a figyelmébe ajánlunk.

1. Oval Mini - Kicsi, de figyelemreméltó

 

A mérete miatt a legapróbb zuhanykabinba is megfelelő Oval Mini zuhanyfej Soft Rain technológiával működik, így lehetővé teszi az automatikus levegőbeszívást a zuhanyfej belsejébe. Az extra levegőbuborékok nem csak kellemesen lágy élményt nyújtanak, hanem gondoskodnak a víztakarékosságról is, hiszen levegővel dúsítják a kiáramló vizet, így Ön nem fog a szükségesnél többet elhasználni belőle. Érdemes megjegyeznie, hogy univerzális kialakítása miatt az Oval Mini alkalmas az összes RAVAK csaptelephez (kádhoz, zuhanyzókhoz valókhoz, falba süllyesztett és termosztátos verziókhoz is).

A mérete miatt a legapróbb zuhanykabinba is megfelelő Oval Mini zuhanyfej Soft Rain technológiával működik, így lehetővé teszi az automatikus levegőbeszívást a zuhanyfej belsejébe.

2. Air kézi zuhanyfej - A 3 funkciós megoldás

 

Nincs hidromasszázs panelje a zuhanyzóban, és most nem is engedheti meg magának a vásárlást? Válassza a 120 mm átmérőjű Air kézi zuhanyfejet, amelynek 3 funkciójával bármikor kényeztetheti a testét. Élvezze a lágy "Rain" funkció nyújtotta relaxációt, vagy lazítson az erősebb vízsugárral működő "Jet" opciót használva. Ha úgy tartja kedve, akár mindkét funkciót egyesítheti, élvezve a kombinált hatást. 

  • Elérhető krómozott vagy fehér változatban.
  • Alkalmas az összes RAVAK csaptelephez (zuhanyzókhoz, kádakhoz, falba süllyesztett és termo csaptelepekhez is) 

Válassza a 120 mm átmérőjű Air kézi zuhanyfejet, amelynek 3 funkciójával bármikor kényeztetheti a testét

3. Multifunkciós zuhanyfej - 5 funkció a teljeskörű élvezetért

 

A 99 mm-es, multifunkciós zuhanyfejünket univerzális design és számos különleges funkció jellemzi. A zuhanyfejek Jolly Jokere egyszerre felel meg az elegancia és a praktikum követelményeinek, miközben 5 funkciójával teljeskörű élményt garantál. A “Jet”, a “Stream”, a “Soft”, a “Soft+Jet” és “Soft+Stream” funkciók wellnessé varázsolják a zuhanyzás perceit, ráadásul úgy terveztük meg őket, hogy szem előtt tartsák a  környezettudatos, alacsony vízfogyasztást.

A multifunkciós zuhanyfej egyszerre felel meg az elegancia és a praktikum követelményeinek, miközben 5 funkciójával teljeskörő élményt garantál.

Hogyan érdemes a zuhanyfejeket tisztítania?

 

A hosszú távú élvezet nem csak a prémium minőségen, hanem a megfelelő karbantartáson is múlik, amelyhez a igyekszünk minden segítséget megadni. Azért, hogy sokáig élvezhesse a választott SoftRain technológiával ellátott zuhanyfejek bármelyikét - amely lehetővé teszi az automatikus levegőbeszívást a zuhanyfej belsejébe, kellemesen selymes és lágy zuhanyzási élményt biztosítva -, érdemes rendszeres időközönként megtisztítania azt. Az EasyClean funkcióval ez nem jelent nehézséget, hiszen a zuhanyrózsa szilikon tüskéiben megtapadt vízkövet egy ujjmozdulattal eltávolíthatja. A zuhanyfej és csaptelep tisztításához sincs szüksége agresszív szerekre, ugyanis a RAVAK saját fejlesztésű tisztítószerei - mint a Cleaner Chrome - kíméletesek, de hatékonyak a krómréteghez. Így nem csak a zuhanyfejek használata, hanem a karbantartása is egyszerű és kényelmes feladat: válasszon jól és élvezze a megérdemelt pihenést!

 

Ha kérdése merülne fel a zuhanyfejekkel, zuhanykabinokkal kapcsolatban, keresse bátran szakértőinket az info@ravak.hu e-mail címen, további hasznos szakmai tanácsokért pedig töltse le az alábbi képre kattintva 7+1 hasznos tippünket! Fürdőszoba inspirációért kövessen minket Facebookon és Instagram oldalunkon is!

Töltse le ingyenes, szakértők álltak összeállított, 7+1 fürdőszoba felújító tanácsunkat!