Instagram Pinterest Youtube

A legkisebb fürdőszobába is beférünk! - RAVAK megoldás 146 x 191 cm-en

Dátum: 11.8.2017
Nem ismerünk lehetetlent azóta, mióta berendeztük az egyik legkisebb fürdőszobát, amellyel valaha dolgunk akadt. Mit lehet kezdeni 146 x 191 cm-rel? Megmutatjuk!

Cseh vásárlóink nagy problémáját a kis fürdőszoba okozta, mely ma már praktikus pompájában tündököl. Elégedetten nyugtázzuk, hogy az Avocado nem csak finom trópusi gyümölcs, hanem kiváló fürdőszoba koncepció is!

Az Avocado koncepció az utolsó miliméterig átgondolt kádat és a kád lábrésze fölé szerelhető mosdót tartalmaz. A heykihasználás még sosem volt ennyire eredményes!

Vásárlóink 146 x 191 cm-es fürdőszobájában az átalakítás előtt szinte lehetetlen volt mozdulni az eredeti sarokkádtól, ahogyan ez az alábbi képen is látható.

Hogyan festett a 146 x 191 cm-es fürdőszoba? A sarokkádtól és a mosdótól szinte mozdulni sem lehetett.

Mivel a tulajdonosok ragaszkodtak a kádban fürdés nyújtotta élvezetekhez, olyan megoldást kellett találnunk, amely ötvözi a kád és zuhanyzó előnyeit, valamint kisebb helyet von el a térből. A következő felépítés mellett döntöttünk:

Miután átalakítottuk a fürdőszobát, a sarokkádat Avocado sarokkádra cseréltük, a hozzá illő helytakarékos, nagy rakodó felülettel rendelkező mosdóval.

Avocado koncepció - A legkisebből is a legjobbat!

 

A cseh Marianna Otthona magazin tervezőjével összedolgozva ebben a speciális helyzetben az Avocado koncepciót javasoltuk, mivel jellegzetes, csepp formájú, aszimmetrikus akril kádja az utolsó miliméterig átgondolt. Felépítése garantálja a kényelmes fürdést a legkisebb fürdőszobában is, miközben nem akadályozza a hozzáférést a kád lábrésze felett elhelyezett, nagy rakodó felülettel rendelkező, jobbos és balos kivitelben is elérhető mosdóhoz.


A mosdó a kád lábrésze felett lett elhelyezve. Nagy rakodó felülettel rendelkezik, jobbos és balos kivitelben is elérhető, helytakarékos megoldás.

Nem csak a szanitereken változtattunk, hanem a falakon is. A kissé rideg, fehér csempéket fa hatású, melegbarna színű csempékre cseréltük, hogy a kis fürdőszoba atmoszféráját méretéhez illően barátságossá, melegebbé varázsoljuk. A teljeskörű felújítás során a jól bevált RAVAK Chrome csaptelepeket használtuk a mosdóhoz és a kádhoz is, amelyek optikailag harmonizálták a fürdőteret.

 

Ha további inspiráló fürdőszoba megoldásokat keres, kövesse Facebook és Instagram oldalunkat, vagy töltse le az alábbi képre kattintva ingyenes 7+1 szakmai tippet tartalmazó anyagunkat! Amennyiben segítségre van szüksége, kérdéseivel forduljon szakértőinkhez az info@ravak-hu e-mail címen!

Töltse le ingyenes szakmai anyagunkat a fürdőszoba felújításához!