Instagram Pinterest Youtube

Játsszon velünk a nyereményért! - FINA VB 2017 a RAVAK-kal

Dátum: 10.7.2017
2017 nyara számos nagy dobást tartogat a vízi sportok rajongóinak, hiszen a FINA VB keretei között több mint 200 eseményre lehet jegyet váltani. Ráadásul most nem csak nézni és szurkolni, hanem nyerni is lehet: tudjon meg többet 3 kiemelt vízi sportágról rendhagyó hírleveleinkből, és legyen Ön az egyik nyertesünk!

A július 14-30. között megrendezett FINA Vízi Világbajnokság sportolóinak teljesítménye előtt alázattal és őszinte elismeréssel adózunk. Így érzünk a vízisportokkal kapcsolatban is, annak ellenére, hogy nem medencékre, hanem többek között élethosszig tartó fürdőkádakra építjük fel fürdőszoba missziónkat. Egy biztos: mind a kettőt vízzel kell feltölteni ahhoz, hogy a használója is feltöltődjön!

Nyereményjáték a RAVAK-kal

 

A sportesemény apropójából szeretnénk Önt egy nyereményjátékra invitálni, melynek fődíja 10 darab, 90 oldalas lakberendezési tippek és ötletek kiadvány, amely az építészet és a lakberendezés kulcsfontosságú témakörével foglalkozik. Ez a Stílus&Otthon - Trendek 2017.  

 

Szeretnénk Önt egy nyereményjátékra invitálni, melynek fődíja a lakberendezés kulcsfontosságú témaköreivel foglalkozó, szakértői kiadvány, a Stílus&Otthon - Trendek 2017.

 

A mind építészeti (építkezés, alapozás, falazás, tető, gépészet, nyílászárók, burkolatok, terasz), mind pedig lakberendezési témákat (jó alaprajzok, nappali, konyha, fürdőszoba, hálószoba, gyerekszoba, dolgozószoba stb.) érintő, szakmai alapokon nyugvó, keményfedeles könyv bármely család számára idő-, pénz- és energiaspóroló itiner lehet a felújítás útvesztőjében. Nem fog haszontalanul porosodni a polcon!

 

Ahhoz, hogy a 10 szerencsés nyertes között legyen, akiket kisorsolunk a játék végén, nem kell mást tennie, mint július 10-én, 12 órától egészen július 25-ig, 12 óráig bármikor feliratkozni hírleveleinkre.

A részletes játékszabályzatot Facebook oldalunkon tekintheti meg!

Hogyan nyerhet?

 

Ahhoz, hogy a 10 szerencsés nyertes között legyen, akiket kisorsolunk a játék végén, nem kell mást tennie, mint július 10-én, 12 órától egészen július 25-ig, 12 óráig bármikor feliratkozni hírleveleinkre. Ebben az időintervallumban, a FINA VB ideje alatt különleges, vízisportos témával jelentkezünk; olyan érdekességekkel, számokkal és történetekkel, amelyeket csak kevesen ismernek. Iratkozzon fel, tudjon meg izgalmas információkat, lazítson, majd szurkoljon velünk együtt, és hamarosan talán egy kellemes könyvvel a kezében törheti a fejét a ház/lakás átalakításán…

 

A nyertesek kihirdetése 2017. július 26-án, 13 órakor várható Facebook oldalunkon, illetve az általuk megadott e-mail címeken.

Iratkozzon fel most!