Instagram Pinterest Youtube

RAVAK csaptelepek még a konyhába is!

Dátum: 29.6.2017
A megfelelő csaptelepek kiválasztására gyakran lényegesen kevesebb időt szánunk, mint a bútorokéra vagy egyéb kiegészítőkére, holott egy átgondolatlan döntés el tudja rontani a fürdőszobai vagy konyhai élményt. Segítünk, miként találja meg a legideálisabb csaptelepet, ezúttal a konyhába!

A RAVAK kínálatának sokszínűsége lefedi a fürdőszoba teljes területét, de a lehetőségei nem érnek ott véget; csaptelepei közül bizonyos modelleket a mai modern konyhákba is magabiztosan ajánl. Hogy miért javasolt ezek beszerzése, illetve mi alapján érdemes kiválasztani őket, most néhány gondolatban összefoglaljuk Önnek.

 

A RAVAK csaptelepei közül bizonyos modelleket a mai modern konyhákba is magabiztosan ajánlunk.

Milyen csaptelepet válasszon?

A választás során a legfontosabb tényezők közé tartozik a tisztaság és az egészség, így lényeges, hogy a választott termék maximálisan biztonságos legyen: ne oldódjanak ki belőle káros anyagok, és hosszútávon képes legyen megőrizni a minőségét. Nem érdemes nagyon olcsó csaptelepet választania, hiszen a sűrű használat során a rossz kivitelezésű termékek nagyon hamar megbosszulják magukat, amikor csöpögni kezdenek vagy egyszerűen szétesnek, használat közben az Ön kezében maradnak. A termosztátos csaptelepekkel ellentétben - amelyeket elsősorban a fürdőszobába ajánlunk - a hagyományos, ráadásul silány verziók víznyomásával, valamint a vízhőmérsékletével is gondja lehet, míg vizet, és ezáltal pénzt biztosan nem spórol velük. Arról nem is szólva, hogy távol állnak a modern, környezetbarát megoldásoktól. Mire figyeljen még a csaptelep kiválasztása során?

A csaptelep formatervezése

A RAVAK számára mindig fontos volt, hogy haladjon a korral; többek között ezért kínál korszerű, praktikus és közkedvelt, 5 év garanciával rendelkező egykaros csaptelepeket, amelyekkel egy mozdulattal beállítható a hőmérséklet és a víznyomás. Ez a konyhában kifejezetten előnyös, amikor Önnek képesnek kell lennie minél gyorsabban, egy kézzel is ellátni az adott feladatot, legyen szó tésztaszűrésről vagy egy pillanatnyi kézöblítésről. Nagyon fontos kérdés a választott csaptelep magassága is - különösen a konyhában -, hiszen rossz esetben rendkívül meg tudja nehezíteni a mindennapi mosogatást, a főzést. Ez elkerülhető kihúzható fejjel rendelkező csapteleppel, vagy fix, de íves, nagy magasságúval is, mint amilyenek a RAVAK konyhai csaptelepei.

 

Nagyon fontos kérdés a választott csaptelep magassága is - különösen a konyhában.

A csaptelep anyaga, színe

A kerámia és króm alapanyagból készült csaptelepek a piac kedvenceinek számítanak. Népszerűek a gránit, illetve gránit-króm változatok is, hiszen nem csak esztétikusak, de nehézségek nélkül tisztíthatók. Nehezebben tapad meg rajtuk a vízkő, mely a RAVAK tisztítószerekkel kíméletesen eltüntethető. A RAVAK elsősorban kerámia csaptelepeket sorakoztat fel kínálatában, amelyeknek neutrális színei bármely fürdőszobához vagy konyhához illeszkednek. Ha Ön mégsem ilyen megoldásra vágyik, fontolja meg a mosogatómedence és a csap színének összehangolását!

A víznyomás

Javasoljuk, hogy mindenképpen konzultáljon megbízható szakértővel a vásárlás előtt, hiszen az ő ismereteire hagyatkozva állapítható meg teljes bizonyossággal, hogy a lakásban/házban milyen a vízrendszer. Ettől függően van szükség alacsony vagy magas nyomású csaptelepre.

 

A RAVAK 5 év garanciával rendelkező, egykaros csaptelepeivel egy mozdulattal beállítható a hőmérséklet és a víznyomás.

RAVAK konyhai csaptelepek

A RAVAK több százezer fürdőszobában bevált csaptelep megoldásai eredményesen és praktikusan alkalmazhatók a konyhában is. A közvetlenül a mosogatóra vagy a konyhapultra szerelhető mosogató csaptelepek már említett formatervezése és színvilága könnyedén illeszkedik a hagyományos és modern konyhákba is. Az EasyFix rendszernek köszönhetően telepítésük gyors és egyszerű feladat, míg minőségük garantált: a csaptelepek 35 mm átmérőjű kartussal (a kezelőkar és a leszorító anya alatt található kerámiabetétes vezérlőegységgel) vannak felszerelve, melyre az 5 év jótállás biztosított.  

 

A RAVAK több százezer fürdőszobában bevált csaptelep megoldásai eredményesen és praktikusan alkalmazhatók a konyhában is.

 Ha a választáshoz további szakértői segítséget venne igénybe, keresse kollégáinkat az info@ravak.hu e-mail címen, vagy inspirálódjon Facebook, esetleg Instagram oldalunkon. Amennyiben további profi tanácsokra vágyik, az alábbi képre kattintva töltse le 7+1 fürdőszoba felújítással kapcsolatos, szakmai összefoglalónkat! Tartson velünk a jövő héten is!

Töltse le 7+1 fürdőszoba felújítással kapcsolatos, ingyenes szakmai összefoglalónkat!