Instagram Pinterest Youtube

Fürdőszoba kiegészítők - Egység a legapróbb részletekig!

Dátum: 19.5.2017
Szeretné fürdőszoba perceit a legteljesebb vizuális egységet képviselő fürdőszobában tölteni? Unja az akadozó szappanadagolót és elege van a praktikumot nélkülöző törölközőtartókból? Akkor olvasson tovább a korszerű RAVAK megoldásokért!

A RAVAK komplex fürdőszoba megoldásai nem csak a hangsúlyos szaniterek (zuhanyzók, kádak, kádkabinok, kádparavánok, mosdók és csaptelepek, fürdőszoba bútorok) egységes formavilágát hivatottak megteremteni, hanem ügyelnek a kisebb fürdőszoba elemek összehangolt megjelenésére is.

 

Elegáns és modern fürdőszoba bútorokkal kompatibilis fürdőszoba kiegészítőinket keresse honlapunkon!

 

A közkedvelt RAVAK fürdőszoba kiegészítők bármely fürdő helyiségben vagy toalettben megállják a helyüket. A termékek tartós kiképzése és könnyű tisztíthatósága teljeskörű elégedettséget garantál, amelyről az 5 éves garancia is gondoskodik. Az univerzális RAVAK Cleaner Chrome tisztítószer használatával pedig hosszútávon megőrizheti a dekorelemként is funkcionáló kiegészítők tisztaságát és épségét.

Fürdőszoba kiegészítők a RAVAK-tól

 

Az impozáns fürdőszoba kialakításában legalább annyira fontos szerepet játszanak a kisebb fürdőszoba kiegészítők, mint a már említett nagy szaniterek. Az esztétikum mellett fontos, hogy tartós megoldást jelentsenek a fürdőszobában: ne legyen unalmasan ismétlődő program a szappantartó és WC kefe tartó vásárlása! Ha a RAVAK kiegészítőit választja, a matt üveg és a krómozott felületek fényes csillogása miatt a visszafogott elegancia mellett teszi le voksát.

 

A fürdőszoba kiegészítők között talál pohártartót, szappantartót, számos törölközőtartót és fogast is.

 

A RAVAK Chrome és 10° koncepció fürdőszoba kiegészítői nem csak az adott koncepció darabjaival harmonizálnak, hanem bármely másiknak harmonikus elemei lehetnek. Stílusuk letisztult, vonalvezetésük egyszerű és mutatós, használatuk könnyed és praktikus. Olyan univerzális darabok, melyek nem okoznak csalódást sem nagy méretű, sem kis fürdőszobában.

 

A RAVAK fürdőszoba kiegészítők (Chrome és 10° koncepció) kínálatában elérhető:

 

  • Üvegpolc
  • 5-féle törölközőtartó
  • Többféle fogas
  • Szappanadagoló
  • Szappantartó
  • WC kefe tartó
  • WC papír tartó

A termékek árait a RAVAK 2017-es katalógusában, ide kattintva tekintheti meg.

Ha további információra van szüksége, írjon a info@ravak.hu e-mail címre!
Inspirációért kövessen Facebook és Instagram oldalunkat, és
az alábbi képre kattintva töltse le 7+1 fürdőszoba felújítással kapcsolatos tippünket!

  

Töltse le fürdőszoba felújítással kapcsolatos, ingyenes 7+1 tippünket!