Instagram Pinterest Youtube

Zuhanykabin karbantartás - Így lesz a régiből új!

Dátum: 27.4.2017
Megfelelő körültekintéssel és gondos ápolással a zuhanykabin hosszú távon szolgálhatja az Ön igényeit és meghatározó alapdarabja maradhat a fürdőszobának. Most adunk néhány karbantartási tippet, hogy sokáig élvezhesse a zuhanyzás élményét!

A RAVAK már a vásárlás első pillanatától stabil alapot nyújt ahhoz, hogy hosszú távon elégedetten használhassa a választott zuhanykabint. Erről az elsőosztályú minőség, a precíz kivitelezés és a jellegzetes, izgalmas formatervezés gondoskodik. Ahhoz, hogy a zuhanykabin megőrizhesse kifogástalan állapotát, az alábbiakban javasolunk néhány karbantartási tippet. Tartson velünk!

A zuhanykabin tisztán tartása nem annyira nehéz feladat, mint amilyennek elsőre tűnik - mindössze egy kevés időre és a megfelelő készítményekre van hozzá szükség, amelyet a RAVAK biztosít is az Ön számára.

 

Tisztítsa a fürdőszobát, a zuhanykabint, a fürdőszoba szanitereket RAVAK tisztítószerekkel!

Mivel tisztítsa a fürdőszobát?

A RAVAK fürdőszoba technológiája felkészült a problémás helyzetekre és a hétköznapi tisztítási feladatokra egyaránt. A következő tisztítószerek hatékonyan látják el funkcióikat:

  • RAVAK Cleaner

A RAVAK Cleaner teljeskörűen tisztítja a fürdőszobát - eltünteti a zsíros lerakódásokat, szappan- és vízfoltokat, így kiváló segítség akrilkádak, mosdók, zuhanytálcák és persze zuhanykabinok tisztításához.

  • RAVAK Cleaner Chrome

A RAVAK Cleaner Chrome speciális tisztítószer hatékonyan fejti ki hatását a fürdőszobában található krómozott felületeken, így valamennyi csaptelepet képes újra ragyogóvá varázsolni.

  • RAVAK Turbo Cleaner

A RAVAK Turbo Cleaner lefolyótisztító nagy segítség lehet a zuhanytálcák és a kádak szifonjaiban megtapadó lerakodások eltávolításában, de vigyázzon, ne használja fém alkatrészekre!

  • RAVAK teflonos szaniter kenőanyag

Fontos, hogy bizonyos időközönként a sínek, görgők és csúszkák állapotáról is gondoskodjon. Ebben a RAVAK teflonos szaniter kenőanyag nyújt láthatatlan, de érezhető segítséget. Használja az ajtók pántjain, a zuhanykabinok csúszkáin, a vízcsapok mozgó részein, az ajtók zárjain és kilincsein, és élvezze víztaszító tulajdonságának előnyeit is!

 

A RAVAK fürdőszoba szanitereihez a legjobb választás a saját márkás, RAVAK tisztítószercsalád.

Mire használja a RAVAK AntiCalc® Conditionert?

  • RAVAK AntiCalc® Conditioner

A RAVAK AntiCalc® Conditioner szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően igazi szupersztár a RAVAK tisztítószerek között. Olyan láthatatlan védőréteget képez a zuhanykabinok üvegén a vízkő és egyéb szennyeződések ellen, amely kifejezetten tartósnak bizonyul (a víz keménységétől függően kitarthat 3 hónapon át), így spórolva időt Önnek. Ugyan az összes üvegbetétes RAVAK zuhanykabin, valamint kádparaván felülete eredendően el van látva AntiCalc® védelemmel, időnként szükségessé válik újra kezelni őket.

Hogyan alkalmazza a tisztítószert?

Tisztítsa meg alaposan az üveg belső felületét, zsírtalanítva RAVAK Cleaner készítménnyel, majd miután megszáradt, száraz ruhával vigyen fel a felületre az AntiCalc®-ból.

 

Használja a zuhanykabin tisztításához a tartós tisztaságért és vízkőmentességért a RAVAK AntiCalc tisztószert!

 

Ha további kérdése merülne fel a témában, látogasson el a RAVAK honlapjára vagy kérdezze a szakértő kollégákat az info@ravak.hu e-mail címen, esetleg kövesse Facebook és Instagram oldalunkat! Inspirációért pedig az alábbi képre kattintva töltse le 7+1 ajándék tippünket!

 

Töltse le ingyenes, ajándék 7+1 tippünket fürdőszoba felújításhoz vagy fürdőszoba tervezéshez!