Instagram Pinterest Youtube

RAVAK az IHS vásáron

Dátum: 27.2.2017

 A 10° koncepció fürdőszobái és a Moon új mosdó szett a legnagyobb cseh gyártó bemutkozásának fő adujait jelentik az idei ISH vásáron Frankfurt am Mainban (2017. 03.14 - 18-ig).

RAVAK na veletrhu ISH

   

A RAVAK standot Kryštof Nosál designer alakította ki 250 m2 területen és egy a kockák formáján alapuló friss megoldást választott, amely illik a fürdőszobai koncepciók bemutatásához, a 10° sorozattal az élen. „A bemutatón a közönségnek a kifejezetten innovatív felfogású 10° zuhanyfülkét mutatjuk be, amelynek köszönhetően a koncepcióból egy teljes fürdőszoba jön létre, amely így lehetővé teszi a fürdést és a zuhanyozást is” mondta Jan Hudák a RAVAK marketing vezetője. „A 10° koncepció és a Moon mosdó szett előnyeit LED képernyőkön való vetítéssel mutatjuk meg.” tette hozzá Jan Hudák.

A kiállítás egyszerű és hangsúlyos fekete-fehér színhatását a RAVAK logó piros színe egészíti ki és az idei újdonság az óriási, alulról megvilágított modul a plafonról lelógó piros színű RAVAK logóval, a kiállító terület felett. A célunk az expozíciót maximálisan láthatóvá tenni a 03. sz. pavilon teljes területéről.

Az ISH a fürdőszobák, az energia, a megújuló források és a légkondicionálók legjelentősebb világvására. A RAVAK társaság már hetedik alkalommal vesz részt rajta. Már 2003 óta képviseli itt saját országát, mint Közép- és Kelet-Európa legnagyobb fürdőszoba felszerelés gyártója. Ennek is köszönhető, hogy világszerte, több mint 50 országba szállítja termékeit.