Instagram Pinterest Youtube

Elegáns, formás, egyedülálló - és nem Brad Pitt! Mi az?

Dátum: 27.1.2017
Hét végi találós kérdésünkön való töprengés helyett válaszokat és indoklást kínálunk Önnek posztunk témájával *dobpergés* azaz, Formy-modelleinkkel, koncepcióinkkal kapcsolatban. Frissítse fel fürdőszobáját a legtrendibb, legkorszerűbb módon!

Formy koncepciónk két ágra osztható: a Formy 01 és Formy 02 egyaránt könnyed átmenetet képez két forma között, megadva a választ arra, hogyan alakítson ki szerethető, minimál stílusú, látványos és harmonikus enteriőrt, kellemes, egységes hangulatú fürdőszobát.

Formy 01 és 02 - Mi a különbség?

Mindkettő koncepciót

  • a letisztult vonalvezetés,
  • a minimál stílus által kedvelt geometriai formák és
  • a lendületes kontúrok határozzák meg.

A Formy 02 darabjain azonban néhány újabb vonást fedezhet fel. Meghatározó részlet, hogy az eredeti koncepció hosszanti vonalait enyhén ívesre cseréltük, még több játékosságot csempészve a minimalista fürdőszoba bútorok megjelenésébe.

A Formy koncepciókba tartozó kádak és mosdók egyaránt minimalista fürdőszoba bútorok, néhány finom formai különbséggel.

Formy kádak

Formy 01

A Formy 01 kád négyszögletes, elegáns és egyszerű - mégsem kelti unalmas fürdőszoba bútor benyomását. A sokoldalúságára az elhelyezési lehetőségei is ráerősítenek: a Formy 01, akárcsak a 02 térbe állítható, padlón álló csapteleppel felszerelhető; a nagy fürdőszobák elérhető luxust képviselő szanitere lehet.

A Formy 01 kád a RAVAK egyik legkedveltebb minimalista stílusú kádja. A hozzá illő mosdó és mosdópult nagyon harmonikus, letisztult megjelentést garantál.

Formy 02

A Formy 02 kád lekerekített belső vonallal rendelkezik. A Formy 01-hez hasonlóan elegáns és szögletes megoldások jellemzik. E modellünk is térbe állítható és elérhető padlón álló csapteleppel, hogy a legváltozatosabb elhelyezési igényeknek is megfelelhessen. Kádparavánnal vagy zuhanyajtóval is kiegészíthető - akárcsak Formy 01-es párja.

A Formy 01 kád a RAVAK egyik legkedveltebb minimalista stílusú kádja. A hozzá illő mosdó és mosdópult nagyon harmonikus, letisztult megjelentést garantál.

Mosdók és mosdópult

A Formy 01 és Formy 02 kényelmes, nagy mosdói tökéletesen kombinálhatók, pontosan illeszkednek bármilyen bútorlaphoz. A koncepciókba illeszkedő mosdópult megalkotásakor nem csak a méretre, az arányokra, a formára összpontosítottunk, hanem a színválasztékra is: sötét dió, tölgy és fehér színekben elérhetők. Tartósak nedves, párás környezetben is.. A hagyományos konzolok segítségével - az előfurt lyukaknak is köszönhetően - könnyen rögzíthető, univerzális mosdópultok hosszútávú és elégedett-mosoly-garanciás befektetésnek minősülnek.

Hogy miért mondjuk ezt? Az alábbi videónk részletesen összefoglalja. Tekintse meg, ha pihentetni szeretné a szemét valamilyen esztétikus látványon - és éppen nem a Louvre Múzeumban netezik a magas művészeti alkotások között. Ez esetben nem veszíthet semmit! :-)

Tartson velünk a jövő héten is! Addig írjon bátran az info@ravak.hu e-mail címre vagy RAVAK Facebook oldalunkra, amennyiben tanácsra, segítségre van szüksége a fürdőszobával kapcsolatban. Ha fürdőszoba felújítás előtt áll, akkor kattintson az alábbi képre a 7+1 hasznos és praktikus tippért, amelyeket ingyen elküldünk Önnek!

Töltse le a képre kattintva 7+1 praktikus és hasznos tippünket INGYEN!