Instagram Pinterest Youtube

RAVAK Tudástár: 10°-kal közelebb a tökéletes fürdőszobához

Dátum: 6.10.2016
A nyári 30°C-hoz szokott szervezete fázva ébred rá, hogy beköszöntött az ősz? A meleg levesek, forralt borok és fahéjas-almás teák évszaka már kopogtat az ajtón - de nem érkezik üres kézzel! Praktikus és mutatós újdonságokat hozott a RAVAK-tól: megérkeztek 10° koncepciónk fürdőszoba kiegészítői. Már mutatjuk is!

Mi hiszünk a szemet gyönyörködtető koncepciók erejében, de vajon Ön is azt vallja, hogy az igazi harmóniát az összkép és a részletek izgalmas összekacsintása teljesíti ki? Ha szeretne minden szögletében tökéletes fürdőszobába toppanni, érdemes hangsúlyt fektetnie a kád, a zuhanykabin, a mosdókagyló és a csaptelep mellett a fürdőszoba kiegészítők egész sorára is. Mindezt most könnyedén megteheti, ha unja már a gyerek csorba bögréjéből kialakított fogkefetartót vagy érzi már egy praktikus szappantartó hiányát.

Idén ősszel végre megérkeztek 10° koncepciónk fürdőszoba kiegészítői, hogy a fürdőszoba koronájáról egyetlen ékkő se hiányozhasson. Kínálatunkból - a teljesség igénye nélkül - választható fogas, szappantartó, különböző pohártartó szett, folyékony szappanadagoló, megannyi kéztörlő-és törölközőtartó, wc papír tartó és wc kefe tartó, de még üvegpolc is. Termékeink a koncepció minden egyes darabjára rímelnek, forma-és színvilágban egyaránt, így garantált, hogy legalább 10°-kal közelebb érezheti magát a minden igényt kielégítő fürdőszoba komforthoz. Tekintse meg őket 2016-os katalógusunk 243. oldalán!


A 10° fürdőszoba kiegészítőkre (minden alkatrészükre) 5 év teljeskörű garanciát vállalunk - biztosan nem fog csalódni bennük, kiváltképp ha tisztításukhoz RAVAK Cleaner Chrome-ot vagy egyéb nem agresszív tisztítószert használ.

Chrome fürdőszobai kiegészítők

Rendkívül népszerű és klasszikusan letisztult Chrome koncepciónk fürdőszoba kiegészítőit is ajánljuk figyelmébe, hiszen az egytől-egyig tartós és könnyen tisztítható darabokra szintén 5 év teljeskörű garanciát vállalunk, hogy hosszú távon is elégedettséget érezzen a fürdőszobában tölött percek során.


A Chrome fürdőszobai kiegészítők repertoárjában hasonlóan megtalálható pohártartó, üveg szappantartó és szappan adagoló, nagy választékban törölközőtartó (ovális, elfordítható, és polcos kiképzésű), valamint wc papír tartó és üveg wc kefe tartó. Bővebb információt szintén a pár sorral feljebb említett 2016-os katalógusunkban, a 249. oldalon talál.

Kívánjuk, hogy lelje örömét a finom részletek kiválasztásában, amelyek igazán otthonossá, harmonikussá varázsolják kis vagy nagy fürdőszobáját! Ha további információra lenne szüksége a vásárlással kapcsolatban, írjon a info@ravak.hu e-mail címre, és inspirációért pedig olvassa el 7+1 ingyenes tippünket az alábbi képre kattintva. Izgalmas utazás lesz!