Instagram Pinterest Youtube

RAVAK Tudástár: Hogyan használja a RAVAK konfigurátort egyedi zuhanykabin és zuhanyajtó tervezéséhez?

Dátum: 24.6.2016
Ön is ábrándozott gyerekkorában építőkockák vagy legódarabkák fölött arról, hogy milyen remek érzés lesz egyszer megterveznie, berendeznie saját, “felnőtt” otthonát?

Ha úgy érzi, elérkezett az idő megálmodni vagy felújítani a lakás bizonyos helyiségeit, kiváltképp a fürdőszobát, akkor most Önhöz szólunk. Legújabb RAVAK Tudástár cikkünkben szeretnénk igazán kényelmes, szemléletes és praktikus megoldást kínálni Önnek a zuhanykabin és a zuhanyajtó megtervezéséhez.

Túl van már a mosdókagyló, a hozzá illő csaptelep, adott esetben a kád, de még a fürdőszoba szekrények beszerzésén is. Megszerezte már a szappantartót. Még a pohártartóra és a törölközőtartóra is gondolt, sőt már az olyan apró, de nem jelentéktelen kiegészítők is elnyerték végső helyüket mint wc papír tartó és a wc kefe tartó? A fürdőszoba egyik éke, a tökéletes zuhanykabin megtervezése azonban még mindig fejtörést okoz?

RAVAK konfigurátor egyedi zuhanykabinokhoz, zuhanyajtókhoz

Most már végre közel jár a megnyugtató megoldáshoz, hiszen a RAVAK konfigurátor - amelynek köszönhetően bármilyen méretű fürdőszoba felszerelhető a hozzá illő, egyedi méretű zuhanykabinnal és zuhanyajtóval - már csak egy kattintásra van Öntől!

Miért hasznos ez az Ön számára?

 • A RAVAK-tól megszokott felhasználóbarát és áttekinthető kezelőfelületet használva könnyen megtalálhatja a fürdőszoba egyik legmeghatározóbb kiegészítőjét, a  zuhanykabint és a hozzáillő zuhanyajtót.
 • A tervezést követően azonnal megtekintheti az összeállított konstrukció listaárát (amely tartalmazza az áfát is).
 • Kalkulálhat a szállítási idővel is, hiszen a program ezt is automatikusan feltünteti.

Hogyan használja a RAVAK konfigurátort?

 1. lépés:
  Látogasson el a http://egyedi.ravak.hu/ címre.

 2. lépés:
  Látni fogja, hogy a zuhanykabin és a zuhanyajtó megtervezése öt egyszerű lépésből áll. Lehetősége van beállítani a formát, a modellt, az építési méretet (mélység, magasság és szélesség), a keret/zsanér színét, valamint a betétlemezt is.3. lépés:
Haladjon végig az 5 ponton sorban! A piros nyilakkal tud választani a lehetőségek közül, és a zöld pipára kattintva fixálhatja az Ön számára legideálisabb megoldást, amely után a következő szintre léphet.

 1. lépés:
  Amennyiben bizonyos típusú zuhanykabin formát (pl. negyedköríves) jelöl meg, a jobb oldalon található kis videógrafika mutatja majd Önnek a zuhanyajtók nyílási módját is.

  1. lépés:
  A tervezés során ne hagyja figyelmen kívül az 1. és a 3. doboz felett található felkiáltójeles szövegbuborékot! Rákattintva nagyon fontos információkat kaphat az adott pontot érintő kulcskérdésekről. A rendelés előtt ezeket mindenképpen tanácsos tanulmányoznia!

 1. lépés:
  Ha összeállította álmai zuhanykabinját a megfelelő zuhanyajtóval, kattintson az utolsó zöld pipára, hogy megkaphassa a konstrukció listaárát (áfával), valamint a várható szállítási időt!

 1. lépés:
  Egyedi tervezését a “Nyomtatás” gombra kattintva elmentheti/kinyomtathatja magának, illetve a “Folytatni” opcióra kattintva azonnal meg is vásárolhatja. Ha úgy érzi, szükséges volna még személyes konzultáció, a megfelelő gombra való kattintással megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső forgalmazót, ahol tanácsot kérhet a viszonteladótól.Sikeres vásárlást és örömteli zuhanyzást kívánunk fürdőszobájában!

Rengeteg kérdése van még? Segítünk!