Instagram Pinterest Youtube

Honnan tudom, hogy eljött a fürdőszoba felújítás ideje? - 3 jel, melyekre érdemes odafigyelni!

Dátum: 22.4.2016
Tavasz közepén járunk - itt az ideje elgondolkodni azon, hogy idén végre rászánjuk-e magunkat a fürdőszoba felújítására.

A fürdő egy olyan helyiség, ahol igazán fontos a tisztaság és a kényelem, ezért ha gond van, mindenképp érdemes rászánni magunkat a munkálatokra. E heti bejegyzésünkben 3 jel, amelyekre érdemes odafigyelni, hogy tudjuk, a változtatást nem halogathatjuk tovább.

 

Eltüntethetetlen foltok

A régi szaniterek, burkolatok hosszú idő elteltével, és folyamatos igénybevétel esetén általában eljutnak abba az állapotba, hogy folyamatosan koszosnak érezzük, látjuk azokat, ami sem esztétikailag, sem higiéniai szempontból nem nevezhető ideálisnak. A visszatérő foltokat penész is okozhatja, amelynek végleges kiírtásához gyakran a probléma gyökerét kell orvosolni: a nem tökéletes szigetelést vagy beépítési hibákat.

 

Elavult szaniterek és bútorok

Lehet, hogy első pillantásra nem tűnik égető problémának az, hogy fürdőszobánk berendezése nem a legújabb divatot tükrözi, de a formákon kívül a technológia is jelentős fejlődésen ment keresztül ez elmúlt években.

 

Rosa koncepció

Tartós, környezetbarát, stílusos és a rendelkezésre álló teret jól kihasználó szaniterek és bútorok vásárlásával a mindennapi életminőségünk jelentős változáson mehet keresztül. Ha régóta kényelmetlen, vagy nem túl szép környezetben tisztálkodunk, akkor talán eljött az idő, hogy ezen változtassunk. Hosszú távon mindenképp megtérül majd a befektetés. A Rosa termékcsalád nagyszerű választás esztétikum és térkihasználás szempontjából.

 

Nagy változások a családban

Több olyan helyzet is előfordulhat egy családban, amelyek akár egy fürdőszoba felújítást is szükségessé tehetnek.. Ha például egy új taggal bővül a család és csak zuhanyzónk van, a gyermek növekedésével szükségünk lehet egy új kádra a mindennapi fürdőzéshez. Ha semmiképpen nincs hely kád elhelyezésére, megoldást jelenthet a RAVAK Sabina zuhanytálca, amely kisméretű kádként is funkcionál.

 

Sabina zuhanytálca

Akkor is fontossá válhat a felújítás, ha idős és/vagy mozgásában korlátozott rokon költözik a házba vagy lakásba, hiszen ilyen esetben mindenképp akadálymentesíteni kell a fürdőszobát. Érdemes kapaszkodókat felszerelni, alacsonyabbra helyezni a toalettet és olyan zuhanykabint választani, amelybe egyszerűen be lehet sétálni. Kifinomultsága és egyszerűsége miatt a Blix zuhanykabin ideális választás lehet.