Instagram Pinterest Youtube

+3 zuhanykabin választási tippünk - videó

Dátum: 11.3.2016
Folytatjuk a zuhanykabin kiválasztásáról szóló sorozatunkat további olyan tanácsokkal, melyek megkönnyíthetik a döntést. E heti posztunkban kitérünk arra, hogy miért fontos figyelembe venni, hogy milyen anyagból és milyen bevonatokkal készülhet a zuhanykabin és a zuhanytálca, valamint tanácsokat olvashat arról is, hogy a kiválasztásnál miért jó előre végiggondolni a kabin igénybevételének intenzitását.

1. Bővebben az anyagokról

A zuhanyzó alját alkotó zuhanytálca készülhet akrilból és műmárványból, melyek közül a műmárvány nehezebb, súlya akár a 40 kg-ot is elérheti, míg az akril tálcák súlya 8 kg körüli. A zuhanykabinok anyaga edzett biztonsági üveg vagy műanyag, és választhatunk az átlátszó és a texturált opciókból. Mindkét döntés ízlésünkön és költségvetésünkön múlik. A RAVAK zuhanykabin konfigurátorban minden lehetséges kombinációt végignézhet!

2. A bevonatok fontossága

A bevonattal ellátott üveg tartósan tiszta és csillogó marad, valamint jelentősen megkönnyíti a tisztítás nem mindig hálás feladatát. A RAVAK AntiCalc védőréteggel ellátott üveg ellenállóbb a vízkővel szemben, mint a kezeletlen üvegek, és a bevonat tartósságának érdekében nem kell mást tennünk, mint 4-6 hetente felújítani a bevonatot a megfelelő anyaggal.

3. Igénybevétel

Választás előtt mindenképp gondoljuk végig, hogy hányan és hányszor használják majd a zuhanykabint. Teljesen más intenzitású igénybevétellel kell megbirkóznia egy egyszemélyes háztartás zuhanyzójának, mint egy négy fős család kabinjának. A különféle ötletes megoldásoknak köszönhetően sok zuhanykabin ma jóval egyszerűbben tisztítható, mint elődeik, így ha nagyfokú igénybevételt tervezünk mindenképp érdemes védőréteggel ellátott üveget választani, valamint figyelembe venni, hogy az érintkezési pontok és alkatrészek mennyire jól tisztíhatóak.

Chrome termékcsalád

A RAVAK Chrome termékcsalád a Chrome koncepció részét képezi, így a teljes fürdőszoba berendezése megoldható egymáshoz illeszkedő termékekkel, tökéletes harmóniát alkotva. A Chrome zuhanyzók extra lapos zuhanytálcákból vagy zuhanyfolyókákból és a zuhanykabinok széles választékából állhatnak össze, melyek negyedköríves és szögletes változatban is rendelhetőek.

Önnek mi a véleménye? Szóljon hozzá a bejegyzéshez Facebook-oldalunkon!