Instagram Pinterest Youtube

2016 tavaszi fürdőszoba trendjei

Dátum: 4.3.2016
Mindig érdemes megfigyelni az erősebben megjelenő tendenciákat, színeket, formákat és ha tetszenek, alkalmazni őket saját épülő vagy felújítandó fürdőszobánkban - most 4 trendet mutatunk be, amelyek meghatározzák a 2016-os évet.

Alternatív burkolatok

A megszokott hidegburkolat-megoldások mellett idén nagy hangsúlyt kapnak a különleges burkolatok, mint a fa, a nagyméretű egységekből álló falburkolatok és a fémes csillogású csempék. A fa és az arany meleg érzetet ad a fürdőszobának, ami különösen a hosszúnak érzett tél alatt nyújt kellemes élményt. A textúrák finom összhangja kifinomult hatást kelt, így akár a trendek kombinálásán is érdemes elgondolkodni.

RAVAK Classic koncepció

RAVAK Classic koncepció

Térben álló kádak és csaptelepek

A nem közvetlenül a fal mellé elhelyezett kád nagyon látványos eleme lehet a nagyobb fürdőszobáknak - vagy akár lakótereknek! A kádhoz tartozó szabadon álló csaptelep teszi teljessé  a funkcionalitás és a szépség egységét.

RAVAK Freedom

RAVAK Freedom

Helytakarékosság - stílusosan

A fürdőszoba a legkülönfélébb kisebb és nagyobb tárgyak gyűjtőhelye: tisztítószerek, kozmetikumok, hajszárítók, borotvák, gyógyszerek, sorolhatnánk. A sok apró és nagyobb üvegcse, flakon, doboz és elektronikai eszköz tárolásához elengedhetetlen a megfelelő kapacitás kialakítása. Nem mindegy viszont, hogy összesen mennyi helyre van szükség és mennyi áll rendelkezésünkre. A kifejezetten fürdőszobai használatra kialakított bútorok nagy előnye, hogy a szép külső mögött gondosan kitalált megoldásokat kínálnak mindenkinek.

RAVAK fürdőszobabútorok 

RAVAK fürdőszobabútorok

Ötletes kiegészítők

Ha fontos számunkra a lakberendezés, kiegészítőkkel akár néhány havonta is változtathatunk fürdőszobánkon. Idén divatosak a kerek tükrök, melyeket akár dekorelemként is használhatunk, nem muszáj a mosdó fölé kerülniük. A növények szintén feldobják a legkisebb fürdőt is, a textíliákról nem is beszélve, melyekből egy-egy kollekciót összeállítva akár az évszakhoz vagy az ünnepekhez illeszkedő hangulatot is teremthetünk.

RAVAK Formy koncepció

  RAVAK Formy koncepció - áprilistól elérhető

Önnek mi a véleménye? Szóljon hozzá a bejegyzéshez Facebook-oldalunkon!