Google+ Youtube Instagram

Termékek

Élettartam garancia kádakra

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy a RAVAK fürdőkád vásárlását fontolgatja. Pozitív döntését most kiemelten értékeljük. Kádjainkhoz használt alapanyagoknak és az alkalmazott gyártási technológiának köszönhetően, kádjainkra élettartam garanciát vállalunk, a következőkben feltüntetett, illetve a törvényben meghatározott feltételek mellett.

Az élettartam garancia kizárólag a www.ravak.hu honlapon történő regisztráció, a számla és a kitöltött (kereskedő által leigazolt) jótállási jegy benyújtása esetén érvényesíthető a gyártónál. Az élettartam garancia természetes személy által,  2018. június 1. és 2018. december 31. között RAVAK termékek hivatalos magyarországi forgalmazóitól vásárolt kádakra érvényes, az első tulajdonos alábbi regisztrálásával, illetve az alábbiakban ismertetett feltételekkel.

A kapcsolódó adatkezelési szabályzatot kérjük, hogy a regisztráció előtt szíveskedjen elolvasni.

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP:

A regisztrációra 2018. június 1. és 2018. december 31. között van lehetőség.

A regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelési szabályzat.

Meghatározások

Élettartam garancia

Az élettartam garancia a RAVAK Hungary Kft. által nyújtott garancia, amely a

  • 2018.06.01. - 2018.12.31., között (az ajánlat időtartama)
    • RAVAK termékek magyarországi forgalmazására jogosult kereskedőtől vásárolt és
    • az ajánlat feltételeinek megfelelő RAVAK fürdőkádak (RAVAK akril fürdőkádak élettartam garanciájának érvényesítési feltételei) anyag és gyártási hibáira kiterjedő,
  • 2018.06.01. - 2018.12.31., napja között (regisztrációs időszak) a http://www.ravak.hu/hu/elettartam-garancia-kadakra weboldalon (regisztrációs felület) található regisztrációs adatlapot kitöltő személyek (első tulajdonos) részére nyújtott garancia.

Felhívjuk figyelmét, hogy az élettartam garancia igénybevételének feltétele, hogy az első tulajdonos az ajánlat fenti időtartama alatt (2018.06.01. - 2018.12.31.) vásárolt fürdőkád vonatkozásában a fenti regisztrációs időszak során a regisztrációs felületen elérhető regisztrációval aktiválja az élettartam garanciát, illetve a garanciális igényérvényesítés időpontjában is élő regisztrációval rendelkezik.

Az élettartam garancia keretében a RAVAK Hungary Kft. megjavítja vagy kicseréli az élettartam garanciával érintett, annak feltételeinek megfelelő fürdőkádat a regisztrált és aktív regisztrációval rendelkező első tulajdonos egész élete során, függetlenül az élettartam garancia alatt érvényesített jogos igények számától.

Első Tulajdonos

A fürdőkádra vonatkozó élettartam garancia csak azon természetes személyeket illeti meg, akik az ajánlat időtartama (2018.06.01. - 2018.12.31.) alatt RAVAK kád magyarországi forgalmazására jogosult kereskedőtől az ajánlatban részt vevő RAVAK fürdőkádat vásároltak és a regisztráció időtartama (2018.06.01. - 2018.12.31.) alatt a https://www.ravak.hu/hu/elettartam-garancia-kadakra oldalon elérhető regisztrációs felületen a vásárlás és személyes adataik megadásával az élettartam garanciát aktiválták. Amennyiben a fürdőkád közös tulajdon tárgyát képezi, az élettartam garancia azon tulajdonostársat illeti meg, aki a garanciára a regisztrációs felületen regisztrált. Az élettartam garancia a regisztrált tulajdonostárs vonatkozásában érvényesíthető.

A fürdőkád későbbi tulajdonosa a mindenkori jogszabály szerinti gyári jótállás szerinti jogok gyakorlására jogosult, e jótállás váltja fel az élettartam garanciát oly módon, hogy a gyári jótállás kezdő időpontja megegyezik az élettartam garancia kezdő időpontjával.

Panaszkezelés

Ha azt a fürdőkádat, melynek kapcsán a regisztrált első tulajdonos az élettartam garanciát érvényesítette, a gyártó már nem gyártja, akkor azt a gyártó a regisztrált első tulajdonossal való egyeztetés alapján az eredetihez legjobban hasonlító fürdőkádra cseréli azzal a feltétellel, hogy ha az új fürdőkád drágább, az árkülönbözetet az első tulajdonos állja. Az új fürdőkád telepítésével kapcsolatban felmerülő esetleges többletköltségek az első tulajdonost terhelik.

Jótállási idő

Az élettartam garancia kezdete - a garanciára történő regisztráció megtörténtének feltételével - a fürdőkádnak a forgalmazótól történő átvételének vagy a teljes vételár kifizetésének napja közül a későbbi.

Az élettartam garancia a regisztrált első tulajdonos élete végéig, de legfeljebb a személyes adatai kezelésének időtartamára (azaz az adatkezelési hozzájárulás visszavonásáig vagy a személyes adatok más okból történő törléséig, illetve legfeljebb az élettartam garancia kezdetétől számított 100 évig), illetve a fürdőkádra vonatkozó tulajdonjoga egyéb okból történő megszűnése napjáig (adásvétel, csere, ajándékozás, házastársi közös vagyon megosztása útján stb.) tart.

Adatkezelés

Az élettartam garancia aktiválásának feltétele az első tulajdonos regisztrációja. A regisztráció hiánytalan kitöltésével és a megjelölt nyilatkozat megadásával az első tulajdonos önkéntesen hozzájárul a regisztráció során megadott személyes adatainak a RAVAK HUNGARY Kft. mind adatkezelő által az élettartam garancia aktiválása és a garanciális igények kezelése céljából az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez.

Amennyiben a regisztrált tulajdonos az adatkezelési hozzájárulását visszavonja vagy adatai más okból törlésre kerülnek, az élettartam garancia a hozzájárulás visszavonása, illetve az adatok törlése napján megszűnik, tekintettel a garancia szorosan személyhez kötött jellegére.

Amennyiben adatait hibásan vagy tévesen adta meg, illetve később változnak, azok kijavítását, illetve helyesbítését kérheti. Az általunk kezelt személyes adatairól kérésére bármikor tájékoztatjuk.

RAVAK akril fürdőkádak élettartam garanciájának érvényesítési feltételei

A RAVAK akril fürdőkádak élettartam garanciája vonatkozik:

-          a www.ravak.hu honlapon regisztrált fürdőkád első tulajdonosára, mindaddig, amíg a regisztrációt fenntartja (a regisztrációhoz kapcsolódó adatkezeléshez pedig felhatalmazást ad a RAVAK Hungary Kft. részére). A regisztrációra 2018.06.01. - 2018.12.31. között van lehetőség;
-          a RAVAK termékek magyarországi forgalmazóinál vásárolt fürdőkádakra;
-          a RAVAK telepítési útmutató betartásával telepítet fürdőkádakra;
-          az eredeti RAVAK kiegészítőkkel szerelt fürdőkádakra;
-         a gyártó által ajánlott és a telepítési útmutatóban leírt módon karbantartott és tisztított kádakra;
-          az anyaghibákra és gyártási hibákra.

A RAVAK akril fürdőkádak élettartam garanciája nem vonatkozik:

-          a nem hozzáértő, a telepítési útmutatónak nem megfelelő telepítés során sérült fürdőkádakra;
-          helytelen használat vagy karbantartás során sérült fürdőkádakra (pl. háziállatok fürdetése, szobanövények gondozása, tárgyak, eszközök tisztítása);
-          az általános elhasználódásra;
-          a mechanikailag sérült fürdőkádakra;
-          csiszolással vagy gitteléssel javított fürdőkádakra;
-          váratlan helyzetek során sérült fürdőkádakra (pl. tűzeset vagy egyéb természeti csapások);
-          fürdőszobán kívüli használat során sérült, helytelen vagy extrém feltételek esetén (pl. kültéri használat során, fűtés teljes mellőzése);
-          RAVAK kiárusítás során vásárolt fürdőkádakra;
-          beépített hidromasszázs rendszerrel ellátott fürdőkádakra. (Ezekre a fürdőkádakra a RAVAK kétéves garanciát nyújt.)

-         a kád egyéb kiegészítőire (előlap, túlfolyó, kapaszkodó, fejtámla)

A regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelési szabályzat.