Instagram Pinterest Youtube

Chrome koncepció

A legszélesebb összehangolt koncepció a magyar piacon

Merüljön el a Chrome koncepció varázsában és élvezze, ahogy fürdőszobáját átjárja a stílus és hatékonyság harmóniája. A közel kétszáz ötven darabból álló Chrome koncepció a legapróbb részletekig át van gondolva. Egységes esztétikai jegye az ovális forma, ennek köszönhetően minden darab különbözőképpen variálható, időtlen szetté forrasztható egybe, amelyben fürdőkádat, kádparavánt, többféle kivitelezésű zuhanykabint, zuhanytálcát, zuhanyfolyókát, wc-t, bidét, mosdót, fürdőszobabútort, különféle típusú csaptelepeket és fürdőszobai kiegészítőket is megtalál.

 

A Chrome koncepció ajánlott elemei

Chrome koncepció

Megoldás minden fürdőszobába

Számos terméknek és azok tökéletes összhangjának köszönhetően a Chrome koncepcióval bármilyen nagyságú fürdőszobát berendezhet. Sőt nem csak azt! A Chrome koncepció WC helyiségbe való termékeket szintén tartalmaz. Mindezt modern és időtlen stílusban.


Chrome koncepció

Kerámia és műmárvány

A kerámiát részesíti előnyben? Vagy az öntött műmárvány precíz kialakítása rabolja el a szívét? Válassza ki az Önnek megfelelőt és mi garantáljuk, hogy a Chrome koncepció minden kívánságát teljesíti! Az öntött műmárvány és kerámiamosdóhoz stílusban illő bútort kínálunk, amely megőrzi minden modell alapgondolatát.


Chrome koncepció

Univerzális kialakítás

A Chrome koncepció termékeinek alakja az egyszerű szépséget képviseli, ami soha nem válik unalmassá. Stílusuk nem domináns, így bármikor összehangolhatók más fürdőszobai felszereléssel.